Ženski paradoks
pa tema je tudi važna[/quote]
Če je na drugi strani zanimiv sogovornik, tem nikoli ne zmanjka. Vedno zmanjka časa.[/quote]
Ti se kar tolaži s kerim bi se pa lahko pogovarjala od 10 leta starosti pa do smrti 24/7 😀
enkrat zmanka tudi tem…
pa tema je tudi važna[/quote]
Če je na drugi strani zanimiv sogovornik, tem nikoli ne zmanjka. Vedno zmanjka časa.[/quote]
ne vem če enako razumeva Margot- … me zanima, kako bi jo odnesel, če bi ji iskreno “priznal”, da bi jo z veseljem samo 1x kresnil ☺☺♥
Ti se kar tolaži s kerim bi se pa lahko pogovarjala od 10 leta starosti pa do smrti 24/7 😀
enkrat zmanka tudi tem…[/quote]
24/7? Kaj takšnega me niti ne bi zanimalo. Si ti malo pijavka, a? ☺☺☺
ne vem če enako razumeva Margot- … me zanima, kako bi jo odnesel, če bi ji iskreno “priznal”, da bi jo z veseljem samo 1x kresnil ☺☺♥[/quote]
Ne vem kako smo se razumeli. Želela sem povedati, da je iskrenost vedno pravilna izbira, če je izbira našega sogovornika/partnerja tudi pravilna.
NM-3w, ne vem kako me želiš kresniti. Po buči ali kako drugače?
Povej iskreno.
ne vem če enako razumeva Margot- … me zanima, kako bi jo odnesel, če bi ji iskreno “priznal”, da bi jo z veseljem samo 1x kresnil ☺☺♥[/quote]
Ne vem kako smo se razumeli. Želela sem povedati, da je iskrenost vedno pravilna izbira, če je izbira našega sogovornika/partnerja tudi pravilna.
Povej iskreno.[/quote]
obatroje – v enem šusu
Povej iskreno.[/quote]
obatroje – v enem šusu[/quote]
Hmmm a si ne bi za Margi vzel čas?! ☺
če bi se šla z M “ljubezen” … bi Margot- pletla kitke iz las, da bi jo lahko za njih vlekel ☺[/quote]
Nisi ne prvi ne zadnji, ki ima do kitk takšen odnos. ☺
Japkica, sploh si ne moreš predstavljati.
Najina ljubezen je …. dokler naju moderator ne loči :)))[/quote]
Ha, še ne veš koliko domišljije imam. ☺☺☺
ps; se mi je zdelo ja, da te mora Robi na ketni držat. 😉
ps; se mi je zdelo ja, da te mora Robi na ketni držat. ;)[/quote]
kse bosta zmenili kdaj pa kje gremo v 3 … me obvestita
kse bosta zmenili kdaj pa kje gremo v 3 … me obvestita[/quote]
Veš da… samo…a lahko midve z Japkico tudi tebi narediva kakšno kitko, al’ se ne da nič več :)))
kse bosta zmenili kdaj pa kje gremo v 3 … me obvestita[/quote]
Veš da… samo…a lahko midve z Japkico tudi tebi narediva kakšno kitko, al’ se ne da nič več :)))[/quote]
lahko vsaka po par svojih, na več mestih ☺
Tisto temo “0” beri med vrsticami.
Bi pustil vsebino popolnoma prazno, pa je butasta mašina hotla da nekaj vpišem in sem tisti “x” pritisnil.
Se bojim, da je bila to zadnja moja tema na MON-u … fejst bodite …[/quote]
Ti pa si en občutoljivček.
Narod ti pove par stvari, ki so jasne vsakemu normalnemu dedcu, ti pa užaljen. pa bodi Don Kihot, kdo ti brani? Na suhem boš ti, ne mi ostali. Spremeni način, bab ne boš.
najdaljša noč
http://www.youtube.com/watch?v=HrYGNx3OIao
Res, ena sama ljubezen in iskrenost brez meja. 🙂
Mogoče pa Margot le išče navdih za novelo o popolni ljubezni. 🙂
Res, ena sama ljubezen in iskrenost brez meja. 🙂
Mogoče pa Margot le išče navdih za novelo o popolni ljubezni. :)[/quote]
Življenje piše najboljše zgodbe. 🙂
Tisto temo “0” beri med vrsticami.
Bi pustil vsebino popolnoma prazno, pa je butasta mašina hotla da nekaj vpišem in sem tisti “x” pritisnil.
Se bojim, da je bila to zadnja moja tema na MON-u … fejst bodite …[/quote]
Ti pa si en občutoljivček.
Narod ti pove par stvari, ki so jasne vsakemu normalnemu dedcu, ti pa užaljen. pa bodi Don Kihot, kdo ti brani? Na suhem boš ti, ne mi ostali. Spremeni način, bab ne boš.[/quote]
Če bi ti vedo kolko smo se moški in ženske spremenile tekom 10.000 let in več…. že če samo pogledamo 150 let je sprememba očitna… torej da lahko napišeš nekaj tako glupega kot da nekoga ni moč spremeniti pove da si omejenec prve klase 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.