Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski paradoks

Ženski paradoks

Tisto temo “0” beri med vrsticami.
Bi pustil vsebino popolnoma prazno, pa je butasta mašina hotla da nekaj vpišem in sem tisti “x” pritisnil.
Se bojim, da je bila to zadnja moja tema na MON-u … fejst bodite …

…who cares.

Aj aj aj tebe so tele ženske čist zjebale…ne se jim pustit…resno še enkrat ti povem kot “kolega” pri ženskah raj glej kaj delajo ne kaj govorijo…ženske v toku dneva marsikaj rečejo in si želijo ampak več kot polovico tega je navaden bull…pa ne obupat…aid drž se.

Tisto temo “0” beri med vrsticami.
Bi pustil vsebino popolnoma prazno, pa je butasta mašina hotla da nekaj vpišem in sem tisti “x” pritisnil.
Se bojim, da je bila to zadnja moja tema na MON-u … fejst bodite …[/quote]

Rec, da misliš to ta teden al pa vsaj letos.

Če je nekdo popolnoma in neskončno iskren, mora nujno vključiti še eno vrednoto, ki jo ublaži: recimo obzirnost. Drugače dosežeš ravno nasprotno od želenega. Biti iskren na način, da ne pohodiš. Iskren z občutkom.

Je pa še druga stran popolne iskrenosti: resnica boli in vsak odnos, ki želi napredovati, jo mora vključiti kot svoj neizogibni del. Kot mora ena stran pretrpet bolečino, mora druga stran sprejeti, da tega ni mogoče izvest v hipu.

a o tebi … probaj tudi ti ne

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Danes je zimski solsticij.

Kaj je to?

Ni nujno da pravilno razumeš njene besede zato si “narobe iskren” 😉

http://www.youtube.com/watch?v=KgdGrEm6VSM

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prvo in osnovno pravilo, ki si ga moraš zapomniti je, da ko srečaš žensko in jo začneš loviti ne loviš samo nje ampak tudi njeno najboljšo prijateljico. Ker njej bo zaupala več stvari kot tebi. Ti si prišlek in vsako njeno potezo bo predelala s prijateljico. Torej čim prej moraš v njeno družbo, da spoznaš še tega hudiča s katerim se boriš, da prilagodiš svoje poteze. To je daleč od iskrenosti pa vendar ženske tako delujejo. Ko prideš do točke, ko živita skupaj lahko počasi postajaš iskren ampak res počasi. Ko pride otrok ali poroka lahko odvržeš še kakšno karto. Nikoli v življenju pa ne boš mogel biti popolnoma iskren, ker so ženske zadnje na tem svetu, ki so iskrene. Moški se skregamo, v šali ali s pomočjo kolegov direktno povemo kar gre prijatelju znancu. Ženske so (ne vse ampak velika velika večina) drugačne. One si mislijo svoje, trosijo govorice, opravljajo, ko pa jim omeniš, da to ni prav potegnejo jokerja, ki mu rečejo obzirnost. 🙂

Saj nismo vse takšne.

Ženska, ali bolje, oseba (tudi moški), ne sprejemajo negativne iskrenosti – resnice zato, ker jih ozavešča, da niso popolne. Ali pa, da se druga oseba (ki jo zasipa s svojo iskrenostjo) ne obnaša na osnovi nekih njenih prepričanj, želja. Ne sprejemajo iskrenosti zato, ker zna iskrenost boleti. Ne sprejemajo jo zato, ker jo smatrajo kot laž. Ali pa si lažejo, da je laž.

Zelo težko je sprejeti iskrenost, če ta iskrenost sporoča o nepopolnosti. Vsi se imamo radi, in vsi si želimo, da bi nas imeli drugi radi v svoji celoti. In iskrenost (za katero domnevam, da jo ti izpostavljaš), te postavlja pred dejstvo, da za nekoga, za katerega si želimo, da bi nas sprejemal v celoti, nas kot take cenil, v nas videl ideal ipd.., nas postavlja pred dejstvo, da za druge nismo popolni, in da če si to želimo, da moramo nekaj za to narediti, ali pa se enostavno s tem sprijazniti…

Seveda pa se vedno in vsepovsod iskrenost lahko tudi doživlja kot nesramnost, otročjost… nekaj, kar ni v skladu z nekimi prepričanji, kako naj bi se zrela oseba v družbi obnašala.

O kakšni iskrenosti si pa pravzaprav govoril? Kaj ženske ne moremo sprejeti v neomejeni količini?

Mimogrede, jaz pri svojem “možu” tudi dobivam iskrenost v neomejenih količinah, pa sem še vedno tu, z njim. In mu včasih kar (na pol v šali) rečem, da če se mi ne bi kdaj kar zlagal ali pa vsaj raje bil tiho, kot pa da me “ves čas” soočal s svojo iskrenostjo. 🙂

Ampak če bi morala izbirati (kot lastnost) med partnerjevo iskrenostjo (ves čas) ali neiskrenostjo (vedno), bi izbrala iskrenost.

“Stari” zajebal si vse kar se je zajebat dalo!
Koplješ tam kjer ni kaj izkopati!
Poizkusi na pozitivni strani!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Noben paradoks, vedno je svet resničen in neresničen. Hallo, vedno.

Ves ta svet je oder in moški vsi in ženske le igralci.

Iskrenost je super vrlina, a tista z občutkom, brez da zraven teptaš drugega. Očitno je, da nisi zadovoljen s posledicami svoje iskrenosti, zato lahko spremeniš svoj način podajanja te iskrenosti. Sveta ne boš spremenil, spremeniš lahko samo sebe. Če tega ne želiš, potem boš moral pač sprejet odgovornost in se sprijaznit s posledicami.

To ni noben paradoks. Babe od nekdaj padajo na sladke laži. Kakšna iskrenost, ne ga srat.

Ne poslušaj, kaj babe govorijo, glej kaj pali pri njih. Če boš poslušal njihove nasvete, boš v štartu v peezdi.

To je to. Zadetek žebljice na glavico. Mi je neka ženska srednjih let svetovala, kako naj skušam osvojiti neko punco. Mislite da je vžgalo? Ne. Šele ko mi je nek tip napisal, kaj in kako pri ženskah, šele takrat se je začelo dogajat. Tako da nikoli ne poslušat žensk, kako se jih osvaja. To je tako, kot bi lev vprašal antilopo, kako se ujame antilopo. Za konkreten nasvet bo lev moral vprašati izkušenega leva. Pa glede tega, če imaš pri ženskah šanse, o tem govorijo njena dejanja, ne besede.

Lahko pa nastane problem, ko iskrenosti ne moreš več hliniti in pridejo na dan dejstva. Takrat se zakomplicira.

Nak, obzirnost nima z naštetim prav nič skupnega. Nekdo lahko pripelje svojo iskrenost do absurda v negativno in postane čustveno, verbalno nasilje, popolna brez-obzirnost, iskreno sovraštvo. Nekateri v sebi nosijo strupene, nepredelane rane, pri takšnih je tudi projekcija zelo močna. Si predstavljaš kaj pri takšnih pride ven, če so samo iskreni, ne pa tudi obzirni? Redki so, ki znajo govorit o tem, kar doživljajo, veliko pa jih je, ki projicirajo.

No jaz sem na voljo za pravi moški levji nasvet kako loviti babe :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Loviti?? Saj ne bežijo!
Ali si pa ti tak kramp!?!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

To pomeni zgolj to, da še nisi pridobil njenega zaupanja, ne pa, da ti je njena prijateljica sovražnik no.1…. :/
Z osamitvijo ljubljene osebe pred okolico si ne pridobiš ljubezni 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh daj no WYWH… če si iskren, moraš iskrenost tudi prenesti! Pa jo zmoreš ali takoj nos dol pade?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bananin olupek… potem pa čakaš, da kakšni spodrsne, če si bolj počasne sorte…
Več banan poješ, več olupkov proizvedeš, večja verjetnost ženskega zdrsa… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Iskrenost je vedno pravilna izbira!
Vprašanje pa je, če je to tudi sogovornik.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

pa tema je tudi važna

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pa tema je tudi važna[/quote]

Če je na drugi strani zanimiv sogovornik, tem nikoli ne zmanjka. Vedno zmanjka časa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close