petek 13 2013
namesto politike, politikov, nepredvidenih in nepredvidljivih dogodkov
In do večera boš že vsa zgužvana? :)))
Ubošca….. :)))[/quote]
Ne ne, do večera se bom pa vsa šajnala:))). Ej, dej pržgi telefon, da te lohka pokličem in se zmenva za kuhančka:). Zdaj mi skoz piska, da si nedosegljiv:).[/quote]He,he,he…. Da ne boš ti zakuhala od vneme…. 🙂
He,he,he…. Da ne boš ti zakuhala od vneme…. :)[/quote]
Kakšne vneme?:) Zdajle sem čisto u easy, ker bom dons dolgo pokonc:)).[/quote]Od vneme tipkanja po telefonu vendar. 🙂
Dvomim da boš res dolgo zdržala pokonc, še sploh, ko ti kuhanček zmehča kolena…. hi,hi,hi…
Kakšne vneme?:) Zdajle sem čisto u easy, ker bom dons dolgo pokonc:)).[/quote]Od vneme tipkanja po telefonu vendar. 🙂
Dvomim da boš res dolgo zdržala pokonc, še sploh, ko ti kuhanček zmehča kolena…. hi,hi,hi…[/quote]
Ja glej…naredi tako, da boš dosegljiv, pol se bom pa vnela:)))). Kolk si ti blond, še vedno ti ni kapnilo:).
Saj spijem le enga kuhančka, tko čist nedolžno in od tega se mi res ne šibijo kolena:). Kaj se tebi to dogaja, da si pomislil?:)
Od vneme tipkanja po telefonu vendar. 🙂
Dvomim da boš res dolgo zdržala pokonc, še sploh, ko ti kuhanček zmehča kolena…. hi,hi,hi…[/quote]
Ja glej…naredi tako, da boš dosegljiv, pol se bom pa vnela:)))). Kolk si ti blond, še vedno ti ni kapnilo:).
Saj spijem le enga kuhančka, tko čist nedolžno in od tega se mi res ne šibijo kolena:). Kaj se tebi to dogaja, da si pomislil?:)[/quote]Na petek 13. so tebi dovolj že hlapi od kuhančka, da te spodnese… daj bodi malo bolj previdna…. :)))
Saj spijem le enga kuhančka, tko čist nedolžno in od tega se mi res ne šibijo kolena:). Kaj se tebi to dogaja, da si pomislil?:)[/quote]Na petek 13. so tebi dovolj že hlapi od kuhančka, da te spodnese… daj bodi malo bolj previdna…. :)))[/quote]
Če je še gobica zraven pa sploh:)). Kolk si mene dobro poznaš:). A pol ne greva?:))
Na petek 13. so tebi dovolj že hlapi od kuhančka, da te spodnese… daj bodi malo bolj previdna…. :)))[/quote]
Če je še gobica zraven pa sploh:)). Kolk si mene dobro poznaš:). A pol ne greva?:))[/quote]Ej, jaz ga že srebam, kot se spet motaš nesrečo jedna? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.