Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek petek 13 2013

petek 13 2013

Pazite, kje hodite danes.

MAVRIČNI ima RD!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

namesto politike, politikov, nepredvidenih in nepredvidljivih dogodkov

http://www.youtube.com/watch?v=8e01ydeFrD8

Ravno danes imam največjo gužvo:). In vesela sem, da je petek trinajsti:).

In do večera boš že vsa zgužvana? :)))
Ubošca….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ubošca….. :)))[/quote]

Ne ne, do večera se bom pa vsa šajnala:))). Ej, dej pržgi telefon, da te lohka pokličem in se zmenva za kuhančka:). Zdaj mi skoz piska, da si nedosegljiv:).

Ubošca….. :)))[/quote]

Ne ne, do večera se bom pa vsa šajnala:))). Ej, dej pržgi telefon, da te lohka pokličem in se zmenva za kuhančka:). Zdaj mi skoz piska, da si nedosegljiv:).[/quote]He,he,he…. Da ne boš ti zakuhala od vneme…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne ne, do večera se bom pa vsa šajnala:))). Ej, dej pržgi telefon, da te lohka pokličem in se zmenva za kuhančka:). Zdaj mi skoz piska, da si nedosegljiv:).[/quote]He,he,he…. Da ne boš ti zakuhala od vneme…. :)[/quote]

Kakšne vneme?:) Zdajle sem čisto u easy, ker bom dons dolgo pokonc:)).

He,he,he…. Da ne boš ti zakuhala od vneme…. :)[/quote]

Kakšne vneme?:) Zdajle sem čisto u easy, ker bom dons dolgo pokonc:)).[/quote]Od vneme tipkanja po telefonu vendar. 🙂
Dvomim da boš res dolgo zdržala pokonc, še sploh, ko ti kuhanček zmehča kolena…. hi,hi,hi…

Kakšne vneme?:) Zdajle sem čisto u easy, ker bom dons dolgo pokonc:)).[/quote]Od vneme tipkanja po telefonu vendar. 🙂
Dvomim da boš res dolgo zdržala pokonc, še sploh, ko ti kuhanček zmehča kolena…. hi,hi,hi…[/quote]

Ja glej…naredi tako, da boš dosegljiv, pol se bom pa vnela:)))). Kolk si ti blond, še vedno ti ni kapnilo:).

Saj spijem le enga kuhančka, tko čist nedolžno in od tega se mi res ne šibijo kolena:). Kaj se tebi to dogaja, da si pomislil?:)

Od vneme tipkanja po telefonu vendar. 🙂
Dvomim da boš res dolgo zdržala pokonc, še sploh, ko ti kuhanček zmehča kolena…. hi,hi,hi…[/quote]

Ja glej…naredi tako, da boš dosegljiv, pol se bom pa vnela:)))). Kolk si ti blond, še vedno ti ni kapnilo:).

Saj spijem le enga kuhančka, tko čist nedolžno in od tega se mi res ne šibijo kolena:). Kaj se tebi to dogaja, da si pomislil?:)[/quote]Na petek 13. so tebi dovolj že hlapi od kuhančka, da te spodnese… daj bodi malo bolj previdna…. :)))

Saj spijem le enga kuhančka, tko čist nedolžno in od tega se mi res ne šibijo kolena:). Kaj se tebi to dogaja, da si pomislil?:)[/quote]Na petek 13. so tebi dovolj že hlapi od kuhančka, da te spodnese… daj bodi malo bolj previdna…. :)))[/quote]

Če je še gobica zraven pa sploh:)). Kolk si mene dobro poznaš:). A pol ne greva?:))

Na petek 13. so tebi dovolj že hlapi od kuhančka, da te spodnese… daj bodi malo bolj previdna…. :)))[/quote]

Če je še gobica zraven pa sploh:)). Kolk si mene dobro poznaš:). A pol ne greva?:))[/quote]Ej, jaz ga že srebam, kot se spet motaš nesrečo jedna? :)))

Če je še gobica zraven pa sploh:)). Kolk si mene dobro poznaš:). A pol ne greva?:))[/quote]Ej, jaz ga že srebam, kot se spet motaš nesrečo jedna? :)))[/quote]

Glej, ti si tipičen predstavnik moškega spola…rad nakladaš:))).

Ti pa tipična ženska, rada obljubljaš…;) in nihče mi more tolk dat kot mi lahko ti obljubiš…. 🙂

Ti pa tipična ženska, rada obljubljaš…;) in nihče mi more tolk dat kot mi lahko ti obljubiš…. :)[/quote]

Za tebe bi sklatla zvezdo z neba, samo po njo boš moral sam:)). Dej no…uredi že s telefonom, ne bova kle javno:).

He,he,he…. Da ne boš ti zakuhala od vneme…. :)[/quote]

Kakšne vneme?:) Zdajle sem čisto u easy, ker bom dons dolgo pokonc:)).[/quote]

Dolgo pokonc… za žensko ni ravno predmet hvale 🙂

Kakšne vneme?:) Zdajle sem čisto u easy, ker bom dons dolgo pokonc:)).[/quote]

Dolgo pokonc… za žensko ni ravno predmet hvale :)[/quote]

Ne vem s kakšnimi ženskami si se do sedaj sukal, da imaš takšno mnenje. Tvoj problem:).

Dolgo pokonc… za žensko ni ravno predmet hvale :)[/quote]

Ne vem s kakšnimi ženskami si se do sedaj sukal, da imaš takšno mnenje. Tvoj problem:).[/quote]
Kera hitro da, 2x da.. Sam ti si preveč oherna, pa ti je že 1x preveč 🙂

Ne vem s kakšnimi ženskami si se do sedaj sukal, da imaš takšno mnenje. Tvoj problem:).[/quote]
Kera hitro da, 2x da.. Sam ti si preveč oherna, pa ti je že 1x preveč :)[/quote]

Lahko ti dam 5x šamar:). Čudn si…enTip.

Kera hitro da, 2x da.. Sam ti si preveč oherna, pa ti je že 1x preveč :)[/quote]

Lahko ti dam 5x šamar:). Čudn si…enTip.[/quote]

A nisi ravno ti nekaj pamet solila o fizičnem nasilju.. daj kontroliraj svoje šibkosti 🙂

Lahko ti dam 5x šamar:). Čudn si…enTip.[/quote]

A nisi ravno ti nekaj pamet solila o fizičnem nasilju.. daj kontroliraj svoje šibkosti :)[/quote]

V tem je moja moč:)))). Dej ne bit pameten, ker ti ne paše:)).

A nisi ravno ti nekaj pamet solila o fizičnem nasilju.. daj kontroliraj svoje šibkosti :)[/quote]

V tem je moja moč:)))). Dej ne bit pameten, ker ti ne paše:)).[/quote]

Ti pa ne bit prijazna in dobre volje 🙂

V tem je moja moč:)))). Dej ne bit pameten, ker ti ne paše:)).[/quote]

Ti pa ne bit prijazna in dobre volje :)[/quote]

Saj se trudim po svojih najboljših močeh).

Ti pa ne bit prijazna in dobre volje :)[/quote]

Saj se trudim po svojih najboljših močeh).[/quote]

Damica… sej boš našla nekoga, ki mu je bolj pomemben izgled ženske ne tvoja pamet 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close