petek 13 2013
Zeh…dolgočasen si.[/quote]
Ti pa predvidljiva :)[/quote] Ma ja EnTip kaj to počneš? Zanemarjaš Ribico? Namesto, da bi ji ti obrisal maskaro in jo peljal pod tuš, jo lastnoročno stuširal…itd ji sedaj nekaj očitaš… :/
Da nisi ti mal narobe zvezan? 😉
Ti pa predvidljiva :)[/quote] Ma ja EnTip kaj to počneš? Zanemarjaš Ribico? Namesto, da bi ji ti obrisal maskaro in jo peljal pod tuš, jo lastnoročno stuširal…itd ji sedaj nekaj očitaš… :/
Da nisi ti mal narobe zvezan? ;)[/quote]
Ma še zmasiral sem ji telo in stopala, skuhal čaj, pobožal kolena, naredil sendvič,… in se potem …. pogovarjal z njo. Zdaj pa ne ve al je vse skup sanjala, ker je prepričana da takih moških ni 🙂
Ma ja EnTip kaj to počneš? Zanemarjaš Ribico? Namesto, da bi ji ti obrisal maskaro in jo peljal pod tuš, jo lastnoročno stuširal…itd ji sedaj nekaj očitaš… :/
Da nisi ti mal narobe zvezan? ;)[/quote]
Ma še zmasiral sem ji telo in stopala, skuhal čaj, pobožal kolena, naredil sendvič,… in se potem …. pogovarjal z njo. Zdaj pa ne ve al je vse skup sanjala, ker je prepričana da takih moških ni :)[/quote]Ma ja, to se tebi samo nekaj dozdeva, v resnici si pa samo vse skup napol pobrazdal…. zdej pa mamo še mi tle probleme z nejevoljno zlato ribico, ki niti nam noče več izpolnjevat želja…. :))
Forum je zaprt za komentiranje.