petek 13 2013
Pa saj imaš svojo nosečo ljubico? Kaj bi še rad? :)[/quote]
Ja entip še kej paše občasno :)[/quote]
Ne seri ga in drži se tiste, ki je že noseča – vsaj devet mesecev si lahko brez skrbi, da bi ponovno zanosila … sicer pa … pri tebi človek nikoli ne ve, če nisi tudi kaj nemogočega sposoben naredit .
Veš kaj – vseeno raje malo pazi …
:) Komot, ko bom že tam in če GF res kmal obnemore… ni problem 🙂
Za zdravje vse :)))
Samo Margot in njeni viri bodo spet kaj nezdravega naštrikali….. :P[/quote]
Ko bo On_ dvignil rit, da gre z mano na kuhančka, bo že leto 2014 in pospravljene stojnice:)). Tko…da boste vedel:)).[/quote]
Ko ( predvsem pa ČE ) jo boš ti, zna bit pa 2041 …
Ko bo On_ dvignil rit, da gre z mano na kuhančka, bo že leto 2014 in pospravljene stojnice:)). Tko…da boste vedel:)).[/quote]
Ko ( predvsem pa ČE ) jo boš ti, zna bit pa 2041 …[/quote]
Sem šla računat…takrat še v penziji ne bom:)). Lahko počakamo tut do takrat (saj to si imel naju v mislih, a ne). Si grem zapisat:).
Čak čak, kaki če-ji to … nič če GF ne bo zmogla (itak ne bo, ker bo letala po štacunah za darili)… Pfff s tole izjavo si dobil 3 kazenske pike oz. 3 kuhance mi častiš pa še zabavat me moraš zraven. Bo šlo? Se grem kar oblečt …
Eeeeh malce otroka pa je ostalo tudi v tebi, v moških pa to itak ostane dokler se ne zvrnemo v jamo;)[/quote]
V meni je veeeeliko otroka, samo ne v smislu, da me zato lahko drugi zlasajo oz. vlečejo za lase:))).[/quote]
No, jaz te že ne bi lasal, je pa toliko lepših igric, ki jih lahko počneva….recimo človek ne jezi se, ristanc, mikado, monopoli, med dvema ognjema:)
V meni je veeeeliko otroka, samo ne v smislu, da me zato lahko drugi zlasajo oz. vlečejo za lase:))).[/quote]
No, jaz te že ne bi lasal, je pa toliko lepših igric, ki jih lahko počneva….recimo človek ne jezi se, ristanc, mikado, monopoli, med dvema ognjema:)[/quote]
Jaaaaa ristanc in zadnje polje bo jama…ti začneš:))).
Nimam občutka razkurjenosti – realno in trezno razmišljam.
Ti kar zapiši … upam, da bodo takrat penzije dovolj visoke, da se bo dalo za rundo dat …[/quote]
Bom že danes začela na stran dajat:)). Malo več nasmeha prosim:).[/quote]
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) … grem takoj v hrib do sonca …
Ne ti meni zdaj sladkobesedit, meni je “notranji” vir sporočil, kaj si ti misliš o meni :))))[/quote]
uuuu nekdo je vdrl v njegove dosjeje :)[/quote]
Hja, Margotka je dvojna agentka :))
@seba, napiši mi kaj o sebi in vaju bom poskusila “sparit” :))
Ko bo On_ dvignil rit, da gre z mano na kuhančka, bo že leto 2014 in pospravljene stojnice:)). Tko…da boste vedel:)).[/quote]….in takrat bo prinesel sabo 5L kuhanga in še 5L direkt iz soda in ljak za ribico, ker s kozarcem bi šlo prepočas….. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.