Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gledajo…

Gledajo…

Kako ženske prenašate,ko vam druge bulijo vaše partnerje? jaz znorim…v meni vre,čeprav ne rečem nič,saj nočem izpast patetično.Vem da ima vsak oči,da gleda,ampak dajte iskeno,če vas kaj muči to?

Jaz si potem delam v glavi vse sorte scenarije,kako ga bi lahko ena osvojila,kaj bi bilo,če on nebi bil pošten in bi ga lahko katerakoli imela?? mene to ubija:(((

Kupi si raje ptiča, da ga ja nobena ne bo gledala, ko ga boš imela 24/7 v kletki doma.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vidiš,ko nisi dojela pointa;) ne mi stakimi kretenskimi odgovori,proisim punce ostale….. dejte povedat :))

Preveč časa imaš in prebujno domišljijo….zavedaj se, da si nikogar ne lastiš.
Ali si le nekoliko ljubosumna, da nihče vate ne bulji? 🙂

Kaj pa je tvoj point? Da si totalno nesigurna vase, da se ti vse ostale ženske zdijo potencialne kandidatke, ki ti bodo prevzele tipa, da si bolestno ljubosumna in posesivna?

Kje v tvoji zgodbi je pa tvoj tip, njegove želje, prepričanja, vrednote, svobodna volja itd.?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj pa je tvoj point? Da si totalno nesigurna vase, da se ti vse ostale ženske zdijo potencialne kandidatke, ki ti bodo prevzele tipa, da si bolestno ljubosumna in posesivna?

Kje v tvoji zgodbi je pa tvoj tip, njegove želje, prepričanja, vrednote, svobodna volja itd.?[/quote]

Dejastvo je,a so ženske pokvarjene bolj kot tipi..zato me včasih zvije.. res pa je,danisem toliko samozavestna,mogoče je zato takšen odziv,ker sem drugače ljubljena in vse,le to me včasih muči,ko si dela scene:(

Delam scene*

Kje v tvoji zgodbi je pa tvoj tip, njegove želje, prepričanja, vrednote, svobodna volja itd.?[/quote]

Dejastvo je,a so ženske pokvarjene bolj kot tipi..zato me včasih zvije.. res pa je,danisem toliko samozavestna,mogoče je zato takšen odziv,ker sem drugače ljubljena in vse,le to me včasih muči,ko si dela scene:([/quote]
To je lahko samo plus, če te MALO nažira. Tako te vsaj opomni, da tip ni tvoja last in nikoli nisi popolnoma sigurna. Če si z njim zato, ker ti je z njim lepo, se zanj “trudiš” in on to ceni, je to dobro za odnos. Ko ti nekdo postane samoumeven ob tebi, ti pa tako ali tako postane vseeno zanj in njegove potrebe, želje. To se ponavadi zgodi, ko se ti nekdo preveč prilagaja. V tem primeru bi to pomenilo, da bi tip čutil slabo vest zaradi tvoje nesigurnosti in bi zaradi tega ne bi več niti govoril (ali gledal) z drugimi ženskami, samo zato, da bi ti bila bolj mirna.
Preveč nažiranja v tebi pa spet ni dobro, ker potem postaneš zanj posesivna in se čuti ujetega. Človek se mora v odnosu čutit hkrati svobodnega in sprejetega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne da nisi “toliko samozavestna”, ampak si totalno nesamozavestna in ce to drzis v sebi, je se tak vse ok. problem bo ko bos s tem tvojega zacela zivcirat.
Verjemi mi, sem imel eno tako kr nekaj let. To je v vsaki videlo konkurenco in je sebe s tem ubijala in potem se mene.
Moja zdajsnja kipi od samozavesti in hkrati mi zelo zaupa. Vcasih jo dobesedno podjebavam da ko grem na pijaco, recem da grem z eno punco in se ji recem da je res dobra macka. Mi mrtvohladno rece ja ti kr idi, boljsa od mene ne more bit, vem da sem jaz za tebe najboljsa. Meni se kar kolena zacnejo sibit, ta samozavest me noro privlaci.

Ko me katera pogleda, prav vidim kaj njen (od moje punce) pogled govori: kr glej ga ja, jaz pa ga grem zdaj domov polozit 🙂
Ti pa bos na dolgi rok vajino vezo ubila. Prvo zato ker nesamozavest ne privlaci nokogar, kot drugo pa bos prej kot slej zacela njemu najedat in en dan te bo imel dovolj

Kaj pa, če gledajo tebe in tvoja glava tega ne loči?

Svojega tipa natreniraj, da ne bo padal na vse te “pokvarjene” ženske:).

Glej, malo umiri svoje ljubosumje in posesivnost, pa bo dovolj za vse:).

Dejastvo je,a so ženske pokvarjene bolj kot tipi..zato me včasih zvije.. res pa je,danisem toliko samozavestna,mogoče je zato takšen odziv,ker sem drugače ljubljena in vse,le to me včasih muči,ko si dela scene:([/quote]

A to sklepaš po sebi al kako?

Ma kaj imaš to za eno tako terno, da je tolk neki spešl, da bi ga kar vse hotele imeti. Si pa res domišljaš velik.

Ojej! V kletko ga daj ali pa na vrvico in z njim paradiraj po svetu!
Upam da nista v zvezi dlje kot leto dni. Če boš tako nadaljevala, te bo ljubosumje požrlo, slej kot prej pa bo tudi njemu začelo to presedat. Takšne ženske ponavadi same od sebe odženejo moškega, niti ni potrebe da bi se druge kaj dosti trudile okoli njega. In kar je najhujše pri vsem skupaj, ponavadi ženske, ki mislijo kako druge babe buljijo v njihovega moškega in si ga neskončno želijo, vse po vrsti pretiravo s tem oziroma se to potencira sam v njihovih glavah. To je lahko posledica nizke samozavesti in slabe samopodobe, lahko pa tudi posledica nesigurnosti v nekem odnosu. Mogoče bo minilo, ko bosta s partnerjem poglobila zvezo in bolj delala na medsebojnem zaupanju in se ne boš več toliko ozirala na druge. Mogoče pa ne bo minilo nikoli, če svojega partnerja dojemaš kot trofejo, njegovo osvojitev pa kot največji podvig tvojega življenja. Obstajajo tudi moški, ki imajo podoben problem in ponavadi za take rečemo, da so posesivneži z ljubosumnimi izpadi.

Jaz se res ne spomnim, da bi se kdaj kaj preveč obremenjevala s tem, da druge ženske gledajo mojega moškega. Niti na začetku zveze ne. Saj mu tudi sama pomagam, da je tako urejen, da je vsem všečen na pogled. 🙂 Ženske veliko dajo na videz in pogosto buljijo tudi druge ženske, ali pa si ogledujejo par kot tak. Meni se je nedolgo nazaj zgodilo v trgovini, da je en moški svoji ženi rekel naj pogleda tega fanta in punco kako sta lepo barvno usklajena. Mislil je na obleko. Ampak ponavadi tudi tiste največje avše ne bodo z moškim kar tako flirtale, če bodo ocenile, da ima ta ob sebi dovolj “dobro” partnerko, ki ji ne morejo konkurirat.

Kje pa piše,da ženska govori,daje noro ljubosumna???

Malo preberite ljudje,pa boditi toliko inteligetni,da znate brat! ona je jasno poudarila,da nič ne reče,le da jo zaskrbi,ker si verjetno predstavlja,da kaj bi bilo,če moški nebi bil pošten.. Tako sem jaz razbrala;)

To je ljubosumje.

Točno tak sem jaz isto razumel.. Vi pakr obsojate jao mene mili moj:O

Saj normalno,da je vsaka malo ljubosumna,ona niti ni nikjer napisala,da dela kakšne scene,to je v njej pač vsake toliko vrjetn kajneda? ahjej,ti naši Slovenčki nč kj dobr ne znajo brt med vrstičkam…

Kjw pa piše, da ljubosumen človek govori o svojih občutkih? Nekateri so toliko ljubosumni in v strahu, da nekaj izgubijo, da niti govorit ne upajo o tem.

A ti sploh veš kaj je ljubosumje?

To je ljubosumje: “Jaz si potem delam v glavi vse sorte scenarije,kako ga bi lahko ena osvojila,kaj bi bilo,če on nebi bil pošten in bi ga lahko katerakoli imela?? mene to ubija:(((“

Mogoče ima slabo izkušnjo od prej kaj se zdaj bunite nekteri? saj je dobro to,da jo enmal skrbi za svojga.

Ne iščite izgovorov za ljubosumne izpade.

Impulzi za delanje scen pa pridejo od kje? Inteligentni morda res nismo pa kaj potem 😉

http://www.psychologytoday.com/basics/jealousy

Understanding Jealousy

As emotions go, jealousy is neither subtle nor kind. But it is definitely complex, encompassing feelings that range from fear of abandonment to rage to humiliation. Jealousy strikes both men and women when they perceive a third-party threat to a valued relationship, distinguishes it from envy, which involves a desire something someone else has. Conventional wisdom holds that jealousy is a necessary emotion because it preserves social bonds—but it more often destroys them, and can give rise to relationship violence.

Nimam nobenih ljubosumnih izpadov hehe :)))

skrbelo bi jo lahko, če bi on še spodbujal počivanje učk na njemu. Tako pa samo ljubosumnost, zaenkrat še prikrita, samo enkrat bo izbruhnila ven, potem pa…se začne pekel.

Nič nebo izbruhnila,ker vem da nimam razloga za skrb;) sem sam želela od ostalih tko pač kako se kaj počuti katera,če gleda njenega pač druga,nič druzga:)) če pač si nardi kdaj kakšen scenarij in tko..zdj pa konec debate,zaključujem temo:)) 😛

Kjw pa piše, da ljubosumen človek govori o svojih občutkih? Nekateri so toliko ljubosumni in v strahu, da nekaj izgubijo, da niti govorit ne upajo o tem.

A ti sploh veš kaj je ljubosumje?

To je ljubosumje: “Jaz si potem delam v glavi vse sorte scenarije,kako ga bi lahko ena osvojila,kaj bi bilo,če on nebi bil pošten in bi ga lahko katerakoli imela?? mene to ubija:(((“[/quote]
To še ni ljubosumje To je dvom v partnerja in vase in je lahko pogoj za ljubosumje. Ljubosumje nastopi, ko partnerju te dvome izrazimo na napačen način, to je z raznimi prepovedmi, izsiljevanjem, omejevanjem itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close