Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj me j**** v glavo

moj me j**** v glavo

Moj se je nekajkrat dobil in SMS-jal z eno punco. Verjamem, da do kaj konkretnega ni prišlo. Imela sva burne razprave in se dogovorila, da hočeva rešiti zakon, seveda so tu še otroki.

Rekel je da je z njo končal. Sedaj pa sem ugotovila, da se še vedno kličeta. Sem mu rekla če je nor. Pa je rekel, da res ni nič takega če se malo z njo pogovarja. Povejte mi kdo je tu nor!

Kaj naj grem vsteran ali kaj naj naredim. Smilijo se mi otroci in eden je celo s posebnimi potrebami. Ker možeka malo meče, jaz pa naj gledam zraven al kaj?

Logika mi pravi da ga moram pustiti, res mi je hudo zaradi otrok in tudi vem, da bom sama oba otroka težko zmogla.

Povejte svoje mnenje.

od kod je tole C_Pano ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

predlagam ogled filma Kdo je tu nor….komedija, ki seže do srca, sicer z rahlo grenkim priokusom, pa vseeno z vsebino, da se je za pravo ljubezen vredno boriti….

Še nekrat kot že tolikokrat… če nekaj počne, to počne ker mu to paše. Če to počne z drugo žensko, to počne ker mu ona daje tisto kar rabi?
Če gre moški jest v gostilno, namesto da bi jedel doma, se sprašuješ zakaj?

otroCi …

Pa škoda za tak naslov teme. Zdaj se bodo določeni, ki upajo jezikat na forumu, spotaknili v to, namesto v dejanski problem.

Tole ni enostavna situacija, tudi stresna za oba, ker omenjaš otroka s posebnimi potrebami. Posredi je tu zakon.
Verjetno sta ogromno časa namenila otrokom, sploh bolnemu, pravilno, a spotoma pozabila nase. Nista se posvečala več en drugemu, vse je postala rutina. Klasika, to se mnogokrat dogaja. Sledi ločitev. Začaran krog.

Ustavi se.
Premisli.
Kaj še čutiš do njega? Bi mu odpustila in naprej vodila zakon?
Ne vpij! Vem, da je težko, da nebi, a vseeno, ti svetujem to. Jaz sem končala svoj zakon in mi je žal za to. Pa vendar, on se ni želel pogovarjat. Vprašam te … tvoj se bi?
Ker mu je bilo enostavneje ga dat drugi, kot se pogovorit doma in ga dat tebi.
Umiri ton glasu in se poizkusi pogovorit z njim. Brez prisotnosti otrok in ne preko otrok! Oni tu nimajo nič skupnega.

Treba bo veliko volje in spoštovanja. A če želiš speljat v smeri rešitve zakona, se začni trudit, ne odlašaj in vztrajaj.

Še nekrat kot že tolikokrat… če nekaj počne, to počne ker mu to paše. Če to počne z drugo žensko, to počne ker mu ona daje tisto kar rabi?
Če gre moški jest v gostilno, namesto da bi jedel doma, se sprašuješ zakaj?[/quote]

Meni tudi marsikaj paše , pa tega ne naredim. Predvsem za to, ker so mi pomemba čustva osebe, ki jo imam rada. Kaj misliš, da jaz ne bi malo flirtala okrog pa uživala, pa …Se pravi, če ti nekaj paše narediš ker si “egosit” – kaj pa me briga za druge 🙁

Če gre moški jest v gostilno, namesto da bi jedel doma, se sprašuješ zakaj?[/quote]

Meni tudi marsikaj paše , pa tega ne naredim. Predvsem za to, ker so mi pomemba čustva osebe, ki jo imam rada. Kaj misliš, da jaz ne bi malo flirtala okrog pa uživala, pa …Se pravi, če ti nekaj paše narediš ker si “egosit” – kaj pa me briga za druge :-([/quote]

Zaradi takega razmišljanja si tudi tam kjer si!
Nisem rekel da podpiram kar počne, ampak, da bi morda poskusila ugotovit kaj rabi pa mu tega ne daješ iz takih ali drugačnih razlogov.

otroCi …

Pa škoda za tak naslov teme. Zdaj se bodo določeni, ki upajo jezikat na forumu, spotaknili v to, namesto v dejanski problem.

Tole ni enostavna situacija, tudi stresna za oba, ker omenjaš otroka s posebnimi potrebami. Posredi je tu zakon.
Verjetno sta ogromno časa namenila otrokom, sploh bolnemu, pravilno, a spotoma pozabila nase. Nista se posvečala več en drugemu, vse je postala rutina. Klasika, to se mnogokrat dogaja. Sledi ločitev. Začaran krog.

Ustavi se.
Premisli.
Kaj še čutiš do njega? Bi mu odpustila in naprej vodila zakon?
Ne vpij! Vem, da je težko, da nebi, a vseeno, ti svetujem to. Jaz sem končala svoj zakon in mi je žal za to. Pa vendar, on se ni želel pogovarjat. Vprašam te … tvoj se bi?
Ker mu je bilo enostavneje ga dat drugi, kot se pogovorit doma in ga dat tebi.
Umiri ton glasu in se poizkusi pogovorit z njim. Brez prisotnosti otrok in ne preko otrok! Oni tu nimajo nič skupnega.

Treba bo veliko volje in spoštovanja. A če želiš speljat v smeri rešitve zakona, se začni trudit, ne odlašaj in vztrajaj.[/quote]
Pa saj sva se pogovarjala in pogovorila, da bova rešila zakon, da boma postavila nvoe temelje ,… In to je trajalo 14 dni – potem pa ugotovim, da on jo še vedno klicari!

Glej po 15-tih letih veze in enem bolanem otroku verjami ,da je bilo težko. Večino vsega sem prevzela jaz. Sem luštna, urejena sem mu všeč, kar mi tudi večkrat pove – pravi da pa seveda ni več metuljkčkov in da je včasih monotono.

meni se to zdi otročje ooz. sva se pogovorila, da bova nakaj na tem naredila. Samo kaj ko je to rajalo 14 dni, potem pa vse po starem. jaz se naj na trpalnice mečem, on pa malo po svoje.

Kaj sta se pogovorila, kakšne sklepe sklenila, kaj si od tega naredila ti, kaj on… NE VEM.
Ko boš povedala več, boš MORDA dobila pametnejši nasvet, mnenje… do takrat pa je vse mlatenje slame v prazno…

Avtorica, pazi se nasvetov, ki ti jih delijo samski. Saj nočeš poslušat teorije. Počakaj, da ti da kak nasvet kdo, ki ni samski.

Kaj sta se pogovorila, kakšne sklepe sklenila, kaj si od tega naredila ti, kaj on… NE VEM.
Ko boš povedala več, boš MORDA dobila pametnejši nasvet, mnenje… do takrat pa je vse mlatenje slame v prazno…[/quote]

Dogovorila sva se, da se bova več pogovarjala, šla skupj ven, si povedala kaj naju moti, odkriti – skratka da postaviva nove temelje za najin zakon. On je rekel ,da bo rešil z njo, da želi biti z mano, da mu je hudio , da me je prizadel …
Ampak to za moje pojme niso zdravi temelji za vezo, če mi laže. Ne zaupam mu več. Če se nekaj odgovorimo potem naj bi bilo to to. On hoče vse skupaj obrniti na to, da to res ni nič kaj takega in zakaj se počutim ogrožena. Saj mi je povedal, da me ima rad, da hoče ostati z mano itd

Meni se zdi kot da sem stara 16 let – takrat smo imeli takšne probleme. Za osebo preko 35 pa bi pričakovala malo več pameti. Vse skupaj je žalostno, groteskno …

Ko boš povedala več, boš MORDA dobila pametnejši nasvet, mnenje… do takrat pa je vse mlatenje slame v prazno…[/quote]

Dogovorila sva se, da se bova več pogovarjala, šla skupj ven, si povedala kaj naju moti, odkriti – skratka da postaviva nove temelje za najin zakon. On je rekel ,da bo rešil z njo, da želi biti z mano, da mu je hudio , da me je prizadel …
Ampak to za moje pojme niso zdravi temelji za vezo, če mi laže. Ne zaupam mu več. Če se nekaj odgovorimo potem naj bi bilo to to. On hoče vse skupaj obrniti na to, da to res ni nič kaj takega in zakaj se počutim ogrožena. Saj mi je povedal, da me ima rad, da hoče ostati z mano itd

Meni se zdi kot da sem stara 16 let – takrat smo imeli takšne probleme. Za osebo preko 35 pa bi pričakovala malo več pameti. Vse skupaj je žalostno, groteskno …[/quote]

Če misliš da se stvari, ki so se slabšale nekaj let, lahko uredijo v nekaj dneh se motiš. Zakon sta zavozila oba in OBA ga morata reševat.Dogovor o več pogovarjanja je seveda začete, ni pa še zdaleč to rešitev.

Meni se zdi kot da sem stara 16 let – takrat smo imeli takšne probleme. Za osebo preko 35 pa bi pričakovala malo več pameti. Vse skupaj je žalostno, groteskno …[/quote]

Če misliš da se stvari, ki so se slabšale nekaj let, lahko uredijo v nekaj dneh se motiš. Zakon sta zavozila oba in OBA ga morata reševat.Dogovor o več pogovarjanja je seveda začete, ni pa še zdaleč to rešitev.[/quote]

Kaj še ti predlagaš? rekel mi je da mi manjka spontanosti, da sem zategnjena- ta njegova frendica pa odprta sproščena, nasmejana – seveda če pa je samska brez obveznosti in brez otrok. Res sem se trudila, da sem marikaj naredila v tej smeri. Samo jaz naj se spreminjam -sem lejpa, pamenta, pridna,zabavna, spontana – No tudi njemu kaj manjka – pa ni dosti naredil na tem. Jaz se trudim – on pa po moje premalo. To je tudi rezultat. Ne vem če si mi še da., dovolj mam vsega. Mislim ,da imam dedov dovolj za celo življenje. Če ne bi bilo otrok bi šla dalje- sedaj pač ne vem

Če misliš da se stvari, ki so se slabšale nekaj let, lahko uredijo v nekaj dneh se motiš. Zakon sta zavozila oba in OBA ga morata reševat.Dogovor o več pogovarjanja je seveda začete, ni pa še zdaleč to rešitev.[/quote]

Kaj še ti predlagaš? rekel mi je da mi manjka spontanosti, da sem zategnjena- ta njegova frendica pa odprta sproščena, nasmejana – seveda če pa je samska brez obveznosti in brez otrok. Res sem se trudila, da sem marikaj naredila v tej smeri. Samo jaz naj se spreminjam -sem lejpa, pamenta, pridna,zabavna, spontana – No tudi njemu kaj manjka – pa ni dosti naredil na tem. Jaz se trudim – on pa po moje premalo. To je tudi rezultat. Ne vem če si mi še da., dovolj mam vsega. Mislim ,da imam dedov dovolj za celo življenje. Če ne bi bilo otrok bi šla dalje- sedaj pač ne vem[/quote]

Jah ženske načeloma postanete FUL manj sproščene in na ”easy” kot bi rekli mi…

Ful se preveč sekirate kaj bo mel nekdo oblečeno, kdaj bomo šli, če zamujamo, če maš vredu vse ono porihtano če je to tak kot mora bit….

In to dedu postane brezveze in dolgčas in pogreša tisto žensko ki jo je mel na začetku 😉

Nimaš kaj kriva si sama… tudi največjih lepotic se moški naveliča 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Veto na znanje!

Kaj še ti predlagaš? rekel mi je da mi manjka spontanosti, da sem zategnjena- ta njegova frendica pa odprta sproščena, nasmejana – seveda če pa je samska brez obveznosti in brez otrok. Res sem se trudila, da sem marikaj naredila v tej smeri. Samo jaz naj se spreminjam -sem lejpa, pamenta, pridna,zabavna, spontana – No tudi njemu kaj manjka – pa ni dosti naredil na tem. Jaz se trudim – on pa po moje premalo. To je tudi rezultat. Ne vem če si mi še da., dovolj mam vsega. Mislim ,da imam dedov dovolj za celo življenje. Če ne bi bilo otrok bi šla dalje- sedaj pač ne vem[/quote]

Lepo ti je povedal, kaj ga moti oz kaj pogreša pri tebi. To se najbrž pri tebi ni spremenilo čez noč če sploh je kdaj obstajalo.
V 14 dneh se rezultat spontanosti ne more pokazat. Sploh če to nisi ti. Za to je potrebno mesece in mesece, še posebej ker si v njegovih očeh takšna kot si. Da bo on to dojel, da te bo začel gledat kot drugo osebo boš morala biti precej časa spontana.. ne samo nekaj dni..
Pa kako lahko tako naivno mislite, da se človek kar čez noč spremeni … trud gor ali dol. Če nimaš volje kot praviš potem nekega velikega efekta na sebi nisi naredila. Sprijazni se.. reševanje zakona je težavno in dolgoročno. Če nimaš/nimata volje je vsak poskus obsojen na propad…

babe je treba je.bat s tičam .. pa naj prileti kamor je tisti hip najbližje ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Si prepričan da govoriš o pravem filmu – po hitrem pregledu vsebini ni ne duha ne sliha o zakonskih težavah.

Film se odpre v Mississippiju, sredi tridesetih, hja, v času velike depresije, med arestanti, ki priklenjeni na verige s težkimi macolami v hudi pripeki razbijajo jeklene skale – in pri tem na ves glas pojejo. Ha! Trije arestanti, George Clooney, Tim Blake Nelson & John Turturro, že bežijo čez polje, kajti Odisej (Clooney) mora čim prej priti domov – noče, da bi se njegova bivša žena poročila s šefom prevolilne kampanje guvernerskega kandidata, ki mu je ime Homer. Ženi je ime Penny… ee, Penelopa… ima šest otrok… in igra jo Holly Hunter. Šur, Penelopa je bila Odisejeva žena, Holly Hunter pa je bila v Arizoni juniorju neplodna. Štosi v tej farsi prihajajo iz vseh smeri in iz vseh kontekstov. Pastišno, reciklažno, interaktivno. Ubežni trio med odisejado sreča slepega pevca, pompoznega enookega prodajalca Biblij, hja, Kiklopa (John Goodman), tri voljne sirene, ki enega izmed njih spremenijo v žival, in kopico folk lunatikov, rasistov, šarlatanov, populistov, baptistov, mitomanov, legend in gangsterjev, ki si ameriški sen razlagajo po svoje. Nič, pred nami je pikareskni musical, ki pokaže, kakšen folk je ustvaril folk – in za kakšen folk so bili narejeni blues, gospel, bluegrass in jodlanje, ti non plus ultra ameriški standardi, ta zaklad ameriškega juga.

Si prepričan da govoriš o pravem filmu – po hitrem pregledu vsebini ni ne duha ne sliha o zakonskih težavah.

Film se odpre v Mississippiju, sredi tridesetih, hja, v času velike depresije, med arestanti, ki priklenjeni na verige s težkimi macolami v hudi pripeki razbijajo jeklene skale – in pri tem na ves glas pojejo. Ha! Trije arestanti, George Clooney, Tim Blake Nelson & John Turturro, že bežijo čez polje, kajti Odisej (Clooney) mora čim prej priti domov – noče, da bi se njegova bivša žena poročila s šefom prevolilne kampanje guvernerskega kandidata, ki mu je ime Homer. Ženi je ime Penny… ee, Penelopa… ima šest otrok… in igra jo Holly Hunter. Šur, Penelopa je bila Odisejeva žena, Holly Hunter pa je bila v Arizoni juniorju neplodna. Štosi v tej farsi prihajajo iz vseh smeri in iz vseh kontekstov. Pastišno, reciklažno, interaktivno. Ubežni trio med odisejado sreča slepega pevca, pompoznega enookega prodajalca Biblij, hja, Kiklopa (John Goodman), tri voljne sirene, ki enega izmed njih spremenijo v žival, in kopico folk lunatikov, rasistov, šarlatanov, populistov, baptistov, mitomanov, legend in gangsterjev, ki si ameriški sen razlagajo po svoje. Nič, pred nami je pikareskni musical, ki pokaže, kakšen folk je ustvaril folk – in za kakšen folk so bili narejeni blues, gospel, bluegrass in jodlanje, ti non plus ultra ameriški standardi, ta zaklad ameriškega juga.[/quote]

Napreduješ, postajaš spontana 🙂

Očitno je ona spontana in ima “smotanega” moža že od nekdaj, saj smo ugotovili, da človek se ne more spremeniti čez noč, se pravi postati spontan. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno je ona spontana in ima “smotanega” moža že od nekdaj, saj smo ugotovili, da človek se ne more spremeniti čez noč, se pravi postati spontan. :))[/quote]

In naj še kdo reče da tale čvek ni učinkovit. Za takšno spoznanje bi kakšen strokovnjak rabil nekaj let in dostiii everčkov 🙂

Očitno je ona spontana in ima “smotanega” moža že od nekdaj, saj smo ugotovili, da človek se ne more spremeniti čez noč, se pravi postati spontan. :))[/quote]

In naj še kdo reče da tale čvek ni učinkovit. Za takšno spoznanje bi kakšen strokovnjak rabil nekaj let in dostiii everčkov :)[/quote]
Kdor to reče, ga lahko mirno pošljemo h kakemu strokovnjaku. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja potem pa deli to, če ti paše. Zakaj sta sploh skupaj ? Saj danes to ni nič takšnega, da imajo froci ločene starce…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne , ne paše mi – ker ga imam rada in bi rada da bi družina funkcionirala naprej.
Ne vem če se moškim skisa al kaj – reče da me ima rad in da hoče družino – po drugi strani pa dela to kar ne sme (klicari drugo žensko!).
Je to razlog , da ga pustim – ali čakam d apride k sebi – ali kakšna tretja varianta . NE VEM

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close