Razpis
Ta tvoj razpis je v celoti v nasprotju s predpisi. Da bi bila ženska primerna in strokovno ustrezna za tvojo simpatijo, mora imeti veze in poznanstva, poleg tega moraš objaviti tudi mere, po možnosti čim bolj diskriminatorne, ki bodo pisane na kožo določenim uporabnicam.[/quote]
Z drugimi besedami je hotla povedat da mora imeti nickname iz črk a-n-t-i-l-o-p-a v kakršnekoli vrstnem redu preferiraš pa tegale ki sem ga zapisal
bo dovolj diskriminatorno in pisano eni/m uporabnicam 😀
Ta tvoj razpis je v celoti v nasprotju s predpisi. Da bi bila ženska primerna in strokovno ustrezna za tvojo simpatijo, mora imeti veze in poznanstva, poleg tega moraš objaviti tudi mere, po možnosti čim bolj diskriminatorne, ki bodo pisane na kožo določenim uporabnicam.[/quote]
Z drugimi besedami je hotla povedat da mora imeti nickname iz črk a-n-t-i-l-o-p-a v kakršnekoli vrstnem redu preferiraš pa tegale ki sem ga zapisal
bo dovolj diskriminatorno in pisano eni/m uporabnicam :D[/quote]
Ne, jaz sem samo varuhinja zakona in ga opozarjam na pomanjkljiv razpis. :))
bo dovolj diskriminatorno in pisano eni/m uporabnicam :D[/quote]
Ne, jaz sem samo varuhinja zakona in ga opozarjam na pomanjkljiv razpis. :))[/quote]
Kakšen smisel ima ščititi zakon, ki velja le na papirju? RS tako funkcionira, da so termini “veze in poznanstva” v razpisnih pogojih skriti, podrobno znani le razpisniku in prijavljeni….ups, že izbrani 😀
Antilopa pri meni veze in poznanstva ne štejejo :))
Objaviti moram mere? Zakaj pa? :))
Zakaj, a me hočeš za sebe?
če pa hočeš sebeta ti ga ziher nebom odpeljal 😛 oblubim 🙂
Če pa hočeš antilopo pa hmmm a lahko gledam? bom čisto tiho samo zvok kamere se bo slišal 😛
pravniki poznate samo tisto iz Yugo pravne prakse: ako se drukčije ne odredi ☺[/quote]
Seba111 je pozabil v razpisu navesti, da lahko kadarkoli iz kateregakoli razloga ustavi postopek ali razveljavi izbor uporabnice MON-a. :))[/quote]
to ima pa v “tajnem” uradnem listu v predalu nočne omarice
Zakaj, a me hočeš za sebe?
če pa hočeš sebeta ti ga ziher nebom odpeljal 😛 oblubim 🙂
Če pa hočeš antilopo pa hmmm a lahko gledam? bom čisto tiho samo zvok kamere se bo slišal :P[/quote]
Ne, ne in ne. Bilo je mišljeno v kontekstu, da se ne bi prijavil :DDDDDDD[/quote]
Jaz pa sem tak navijal za 3 opcijo 🙁
Kaj se je pa zgodilo s staro? Dala odpoved? Ji je poteklo delovno razmerje za določen čas? Se je upokojila? Je morda razrešena iz krivdnih razlogov? Je bil posredi morda mobing? Mogoče odhaja na porodniško? Ali preprosto kot je danes to popularno v Sloveniji izigravate zakonodajo in zaposlene menjavate po tekočem traku?
Ne pozabi razpisu dodat še podatek za koliko časa jo nameravate angažirat za zasebno animiranje šefa. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.