Zakaj pijete?
Mene pa zanima zakaj sploh pijete alkohol?
Vam ima žgana pijača, ki peče po grlu in v želodcu kak poseben čudovit okus? Meni je to grozno, da te peče, ko popiješ.
Vino? Meni je to vse pa naj gre za ceneno ali drago vino, vse slab okus.
Sploh pa največ se spije cenenega vina, zakaj ga pijete? Okus ima zanič.
Zakaj se nalivate z alkoholom?
Nikoli mi ni bilo jasno.
Ker smo dobri državljani in s potrošnjo alkohola plačujemo trošarine in DDV
pa joškaste in ritaste kelnarce morajo tudi na primeren način zaslužit (da jim ni treba v ku.ple.raju po štangi se zvijat)
pa pijani vozniki v večjem % preživijo brez posledic karambole kot trezni
Kaj si pa delal s penisom, da te boli?
V žensko lukknjo ga moraš tiščati, ti pa ga očitno napačno uporabljaš, zato te pa boli. Ne najdeš ženske pa najdeš kako drugo luknjo,a ne?[/quote]
Izredno slab humor imaš, poišči si strokovno pomoč.
Okusi so različni, eni ga pa tudi nimajo…. 😉
Drugače je pa v vinu edina stvar ki je (pogojno) škodljiva alkohol, vse ostalo je koristno za zdravje/telo kar dokazuje tudi zdravstveno stanje zmernih pivcev vina, sploh tistih, ki pijejo temne sorte.
žganje je kot prvi seks, prvič (ponavadi) peče in žge, nato pa se človek privadi na ta čudoviti občutek ko mal zaskeli po grlu….pa tud žganja so si različna med sabo, vse odvisno od tega ki ga je “skuhal”…vina..žal med izredno dragimi in poceni vini (recimo buteljka za 5-10 evrov) ni grozne razlike, moj trenutni favorit je rumeni muškat od vina koper, ter modra frankinja iz imena, pa vina ki jih prideluje zlati grič iz konjic ter seveda traminec iz makol, drugač pa mi najbolj pašejo desertna vina, porto, madeira, pa martini ter njegov bratranec vermut..vse je odvisno od dnevnega razpoloženja ali rabim alko da me zbistri, da me nežno uspava, al da me naredi melanholičnega…..in zakaj pijem? zato ker lahko
To drži, če si vesel. če si zagrenjen ali depresiven, pa pijanost stanje le poslabša. Pijanost vedno potencira človekovo resnično razpoloženje.[/quote]
To seveda ne velja za vsakega posamenika. Če bi bilo tako, potem se zagrenjeni ljudje ne bi opijali. Ko so opijejo, vsaj za trenutek težave izginejo, zato nimajo potrebe, da bi bili še bolj zagrenjeni, ampak so bolj veseli. Ne pa vsi, da se ve.
Kaj pa vem, če samo zato. Jaz tudi lahko, ampak ne. :))[/quote]
ne, ne moreš, če bi lahko bi pil, tako pa ne piješ ker ne moreš…verjetno zaradi predsodkov.?[/quote]
Nimam potrebe, lahko temu rečeš, da imam predsodke, meni je vseeno. Imam doma na polici precej alkohlne pijače, ki jo dobim tu in tam, pa se polica samo polni. Možnos piti torej imam, potrebe pa ne.
Forum je zaprt za komentiranje.