Rad bi spoznal samsko punco
Mene pa zanima koliko obupan od 1 do 10 moraš bit, da odpreš takšno temo na forumu? 🙂
Mimogrede, a se komu sanja kdo je izumil to vprašanje ocwnite od 1 do 10, še posebej ko recimo zdravniki na ta način sprašuejo ljudi koliko jih kaj boli? Sem videla že več primerov, ko so bili starejši ljudje ob takšnem brezosebnem anketnem izpraševanju preprosto tiho.
In ti si ponovila to brezosebno vprašanje od 1-10 😛
Ne vem, čemu se posmehujete takšnim temam, tudi to je način, da si kdo poišče koga.[/quote]
Ja, si že dolgo želim nekomu čisto resno postavit vprašanje v stilu od 1 do 10. In evo je priložnosti!
A misliš, da se tudi zdravnik posmehuje pacientu, ko ga vpraša koliko ga boli od 1 do 10?
Meni je hecno predvsem to, da takšni primerki odprejo vsak svojo temo. In jih včasih niti tisti, ki se oglasijo v temi, ne zanimajo. Kot da bodo zdaj, če imajo svojo temo kaj bolj zanimivi in posebni kot če imajo samo eden od tisočih oglasov na nekem spoznavnem portalu.
Kot da so edini na tem forumu, ki so samski in zaradi tega, ker so odprli to temo, samskim forumašicam bolj zanimivi kot vsi ostali samski forumaši, ki jih ne zanimajo.
Seveda bi ob tem morala tudi ženske vprašat isto: koliko od 1 o 10 ste obupane, da se boste odzvale na to?
Tu se vidi dobro vidi ženska “logika”, ki je v večini primerov nikakva. Moški, ki odpre tako temo, si ni sposoben poiskati punce v reali, po vsej verjetnosti tudi na ljubezenskih portalih ne, potem se je pa odločil še za zadnjo najbolj obupano alternativo – iskanje po anonimnem forumu. Tako da, ne, na takšen način ne daš nobeni ženski vedeti, da si car, če že kaj, prej to, da si luzer, ki še nikoli v življenju ni seksal…
Haha, pa lih o tem sem ti pisal zgoraj. On se niti približno ne počuti, kot car, tip je v resnici na tleh, pripravljen je storiti prav VSE, da bi mu končno uspelo najt punco, ki bi mu dala noge narazen. Resnica je pač taka, da ga ni namočil že leta in leta, če ne se mu ne bi bilo treba tako poniževat. Narobe ti to razumeš.
Forum je zaprt za komentiranje.