Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rad bi spoznal samsko punco

Rad bi spoznal samsko punco

najprej za druženje in prijateljstvo staro do 40 let.

Več na mail:alesb978@gmail.com

Jaz pa moškega med 30-40.

piši ali posreduj mail

Koliko si pa star?
S katerega dela Slovenije si?
Kaj rad počneš v prostem času?

vse info dobiš na mailu

Saj menda ne misliš, da smo ženske tako obupane, da bi pisale vsakemu, ki išče žensko?
Pišemo le v primeru, da se je moški predstavil. Vsaj nekaj osnovnega o sebi.
Vsakemu, ki da sem gor oglas pa se res ne bomo ženske oglašale.

Si zaposlen, če nisi, koliko let delovne dobe imaš?

Haha, dobra fora. Tudi ti si kar precej obupana, da si se sploh oglasila v taki temi, in ne samo enkrat, ampak kar 3krat !!!

Women… :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz samo provociram. Menda ne misliš, da je katera ženska resnično tako neumna, da bi se oglasila na tak oglas?
Takih oglasov je tu gor na kupe. Pa mislim, da niti en ni dobil nobenega maila od nobene ženske.

Mene pa zanima koliko obupan od 1 do 10 moraš bit, da odpreš takšno temo na forumu? 🙂

Mimogrede, a se komu sanja kdo je izumil to vprašanje ocwnite od 1 do 10, še posebej ko recimo zdravniki na ta način sprašuejo ljudi koliko jih kaj boli? Sem videla že več primerov, ko so bili starejši ljudje ob takšnem brezosebnem anketnem izpraševanju preprosto tiho.

In ti si ponovila to brezosebno vprašanje od 1-10 😛

Ne vem, čemu se posmehujete takšnim temam, tudi to je način, da si kdo poišče koga.

Na takšen način daš vedeti ženskam, da si ti car, one pa morajo klečeplazit okrog tebe.
Tak vtis daje avtor. Definitivino vem, da se ne bo nobena javila.

Zame noben človek ni car, vsi smo pršli na ta svet skozi ista vrata in vsi bomo umrli 😛

In ti si ponovila to brezosebno vprašanje od 1-10 😛

Ne vem, čemu se posmehujete takšnim temam, tudi to je način, da si kdo poišče koga.[/quote]

Ja, si že dolgo želim nekomu čisto resno postavit vprašanje v stilu od 1 do 10. In evo je priložnosti!

A misliš, da se tudi zdravnik posmehuje pacientu, ko ga vpraša koliko ga boli od 1 do 10?

Meni je hecno predvsem to, da takšni primerki odprejo vsak svojo temo. In jih včasih niti tisti, ki se oglasijo v temi, ne zanimajo. Kot da bodo zdaj, če imajo svojo temo kaj bolj zanimivi in posebni kot če imajo samo eden od tisočih oglasov na nekem spoznavnem portalu.
Kot da so edini na tem forumu, ki so samski in zaradi tega, ker so odprli to temo, samskim forumašicam bolj zanimivi kot vsi ostali samski forumaši, ki jih ne zanimajo.

Seveda bi ob tem morala tudi ženske vprašat isto: koliko od 1 o 10 ste obupane, da se boste odzvale na to?

Zate ne, zato se tudi ne boš odzvala avtorju. Zato se mu tudi nobena ženska ne bo odzvala, ker za nas ni car, sam pa misli, da je.

Mogoče pa se bo kakšna. In če se bo in če se poparčkata, sta si definitino usojena. Predvsem po pameti.

Ne vem, kaj želiš povedati, toliko besed pa nič konkretnega :/

srečno 🙂

si že “obula njegove čevlje življenja” in hodila v njih, da sodiš? 🙂
nikoli se ne ve, iz kakšnega stanja je kdo napisal oglas, a če je tip s poštenimi nameni, mu želim srečo …

Ob nekaj 1000 oglasih, kjer tip napiše svojo starost pa še kaj drugega o sebi, bi se ena ženska oglasila na oglas moškega za katerega ne ve niti starosti, še manj kaj drugega?

Tu se vidi dobro vidi ženska “logika”, ki je v večini primerov nikakva. Moški, ki odpre tako temo, si ni sposoben poiskati punce v reali, po vsej verjetnosti tudi na ljubezenskih portalih ne, potem se je pa odločil še za zadnjo najbolj obupano alternativo – iskanje po anonimnem forumu. Tako da, ne, na takšen način ne daš nobeni ženski vedeti, da si car, če že kaj, prej to, da si luzer, ki še nikoli v življenju ni seksal…

Pošteni ljudje ponavadi ne prilezejo nikamor…

Ja, Sadni, ženske vemo, da je luzer, samo on tega ne ve. On se postavi sem gor kot car, ki misli, da če je odprl temo in napisal mail, bomo vse ženske začele pisarit. Maila pa ne bo dobil niti enega, vsaj resnega ne.
Tipček je pač en provokatorček.

Pošteni ljudje ponavadi ne prilezejo nikamor…[/quote]
res je, a je tud nemalo takih, ki živijo skromno, a imajo ljubezen 🙂

Ne vem, kaj želiš povedati, toliko besed pa nič konkretnega :/[/quote]

Če ne razumeš, kaj hočem povedat, potem si preberi komentar Sadnega ob 15.49. Pa še mene podpiši zraven. On je to bolj direktno napisal. 🙂

Haha, pa lih o tem sem ti pisal zgoraj. On se niti približno ne počuti, kot car, tip je v resnici na tleh, pripravljen je storiti prav VSE, da bi mu končno uspelo najt punco, ki bi mu dala noge narazen. Resnica je pač taka, da ga ni namočil že leta in leta, če ne se mu ne bi bilo treba tako poniževat. Narobe ti to razumeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close