Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rad bi spoznal samsko punco

Rad bi spoznal samsko punco

Vem kaj si mislila.
A vseeno ti nekaj ni dalo miru in si morala začeti provocirati.

Moški si lahko le želi, da se takšne ženske res ne oglasijo na mail. Bolje biti samski. 🙂

Normalna bo poslala mail in tam povprašala za podrobnejše informacije.[/quote]
Robi, mislim da ti v tej temi več ni treba sodelovati, ker si s tem povedal vse. 🙂 Aleška ima očitno hude probleme sama s seboj, pa zato frustracije sprošča na forumu. Aleška, le glej da se ne bo avtor na koncu najslajše smejal.

To so šele zadetki ja…
Ampak ja, če si hočeš ego pumpat na tonah pošte, potem go ahead. Če hočeš konkretnega tipa pa… Več sreče prihodnjič.

Malo naivno razmišljaš. Avtor, ki sedaj bere tvoje “nasvete” lahko še ta moment napiše nov oglas po tvojih navodilih. Še vedno bo šlo za istega človeka, oglas bo zgledal tebi všečen in zanimati se boš začela za človeka, ki si ga še 5 minut nazaj označila za luzerja oziroma “carja” oziroma provokatorja. Se ti to zdi smiselno? Lahko bi mu tudi preprosto pisala na oglas, ki ga je napisal tukaj in od njega bi dobila iste informacije, saj bi šlo v obeh primerih za isto osebo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa saj ni fora v oglasu kot takšnem.
Fora je v tem, da pride z oglasom nekam, kjer oglasov načeloma sploh ni, torej naj ne bi bilo niti neke konkurence.
In zakaj zdaj sploh govorimo o tem? Ker je njegov oglas na tem forumu v funkciji teme.

Ti praviš, da ni oglasov, Aleška pa pravi, da je takih oglasov bilo tukaj že ogromno. :)) In res jih je bilo že precej, torej oglasi so. Zaradi skopega oglasa je nastala debata in ne zato, ker ne bi spadali sem. :)) Konkurence pa verjetno res ni neke oziroma verjetno si mislila zanimanja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj vem, da so.Sem tudi sama napisala, da se takšni padalci nadejo na vseh forumih.
Ampak vseeno, forum menda ni namenjen oglasom. Ali sem jaz to malo za luno?
Ker če je, potem najboljše, da kar začnemo; od zbiranja sličic životinjsko carstvo, do prodaje starega plašča, avtomobila, pa vedeževalk in detektivk, ki so že itak tukaj. Mogoče pride svoje storitve oglaševat še kakšen žigolo in kakšna prijateljica noči. Saj ne vem, če tipi, ki se tako oglašuejo, mogoče res niso kakšni žigoli.

Mislila sem to, kar sem napisala. Konkurenco.
Predvidevam pa, da niti zanimanja ni. 🙂

Jaz mislim, da je to resnično boljša pot do “uspeha”. Ampak bolj se nagibam k temu, da napr. se vključi v debato, kjer ga skozi ponavljajoči nick spoznaš, si o njem izoblikuješ neko mnenje.

Napr., če bi avtor še drugače kaj po forumu komentiral pod tem nickom, domnevam, da bi se mu lahko kakšna ženska, ki bi jo pritegnil, tudi javila, z njim navezala stik. Meni se to zdi čisto logično.

Pritegne jo lahko tudi potem preko maila skozi osebno debato. Saj smo že imeli kandidate, ki so o sebi napisali več v uvodnem sporočilu, pa so bili deležni zbadljivk in posmeha.
Mogoče je pa to isti avtor, ker s tistim prvim oglasom ni imel uspeha. :))

Zabava me pa predvsem to, da ste se moški tako narepenčili, med tem, ko ni nobena ženska zainteresirana za avtorja.
Markec, zaradi mene lahko napiše še pet različnih oglasov, jaz se na nobenega ne bom javila. Na MONu sigurno ne.
Dejstvo pa je tudi, če nekdo napiše nek ok oglas, vsaj videt je z oglasa ok, po par mailih takoj ugotoviš ali je oglas resničen ali ne.

Sicer pa vseeno mislim, da je oglas v osnovi provokacija ali pa parodija na številne take oglase, ki se pojavljajo na netu. Bodo vsaj moški, ki po raznih portalih objavljajo take oglase, videli kaj si mislimo ženske o njih. Očitno si o takih oglasih le moški mislite, da so ok, ženske pa očitno nismo zainteresirane. Tako, da ja, avtor je odprl kar dobro temo. Ogledalo za vse, ki pišejo po netu take oglase.

Ti si ziher tako dobra pička, da ne pogrešaš moške družbe in se ti ni treba javljat na oglase!

osamljennn, nik alesales je bil boljši.

Ne mislimo si samo moški, da so taki oglasi ok. Seveda bi lahko bil oglas drugačen (boljši, slabši), vedno pa se bo našla ena Aleška, ki ji oglas ne bo ok in bo trdila, da se NOBENA ženska na take oglase ne oglašajo. Čeprav si on že nekaj časa dopisuje in spoznava z eno prijazno deklico, ki se želi najprej prepričat na svoje oči, preden sodi. To je moje sporočilo. :))

Ne mislimo si samo moški, da so taki oglasi ok. Seveda bi lahko bil oglas drugačen (boljši, slabši), vedno pa se bo našla ena Aleška, ki ji oglas ne bo ok in bo trdila, da se NOBENA ženska na take oglase ne oglašajo. Čeprav si on že nekaj časa dopisuje in spoznava z eno prijazno deklico, ki se želi najprej prepričat na svoje oči, preden sodi. To je moje sporočilo. :))[/quote]

A je to tvoj oglas, Marko? 🙂

Oja, Marko, samo moški mislite, da je tak oglas ok. Poskusi sam in testiraj za foro pa boš videl, da ne bo nobena ribica prijela na tak beden trnek.
Testiraj, če meni ne verjameš. Odpri temo tako kot avtor in čakaj maile :).
Se mi zdi, da so moji komentarji piknili tiste moške, ki sami prakticirajo podobno pa nimajo uspeha, zdaj pa so užaljeni.
Sadni ni prav nič užaljen, ker smo ženske skritizirale oglas. Verjetno zato ne, ker tega ne prakticira.

Ne mislimo si samo moški, da so taki oglasi ok. Seveda bi lahko bil oglas drugačen (boljši, slabši), vedno pa se bo našla ena Aleška, ki ji oglas ne bo ok in bo trdila, da se NOBENA ženska na take oglase ne oglašajo. Čeprav si on že nekaj časa dopisuje in spoznava z eno prijazno deklico, ki se želi najprej prepričat na svoje oči, preden sodi. To je moje sporočilo. :))[/quote]

A je to tvoj oglas, Marko? :)[/quote]

Mogoče pa res. Zdaj pa optimistično čaka na prijazno deklico (nad ženskami obupal, išče deklice :)).

A je to tvoj oglas, Marko? :)[/quote]

Mogoče pa res. Zdaj pa optimistično čaka na prijazno deklico (nad ženskami obupal, išče deklice :)).[/quote]

Ma ne, toliko kolikor sem jaz zelo površno na tekočem, ima on eno Petro, ki peče piškote. 🙂
Pa drugi so o njem napisali, da jo je spoznal na “poznavnem portalu” in Marko tega ni zanikal.
Edino če je zdaj to tista varianta, da ko si enkrat not si not. Pa ena ni dovolj. 🙂

Aha, potem jo je pa mogoče ujel na tak oglas.
Čeprav menda je kar pogosto to, kar praviš: ko si not, si not. Nekoč mi je en naredil pridigo, da je edini normalen na portalu. Da pa je 10 let gor. Pa sem ga vprašala kako, da je vseh 10 let samski pa je rekel, da je imel vmes punce, ampak je ostajal na portalu :). Menda naj bi vsi tako počeli 🙂 in sem se raje izbrisala, da ne bi tudi jaz not padla :).

Pač išče popolno…A ni to normalno ? 🙂

Ma po mojem je s tem edini normalen mislil to, da je edini konstantno ostajal gor, da ni padel iz forme.
Ni to lahek šport. 🙂 Ampak baje da “mišice” imajo spomin in kdor je to enkrat intenzivno treniral menda lahko hitro pride spet v staro formo, tudi če si privošči dolgo pavzo.

Glede na to, da popolne ženske ni, je jasno kako dolgo bo ostal na portalu.

Se ti jaz zdim užaljen? Če se ti, se motiš. :)) Jaz tega nisem nikoli prakticiral, uspehe imam pa vseeno.
Tvoji komentarji so me “piknili” zato, ker si že enih petkrat povedala isto. Želim ti pa povedat, da se mi zdi, da je tebe nekaj piknilo pri tem. 😉

Marko, jaz 5x, ti pa 500x :).

Samo Bikini, se ti ne zdi, da je Marko tipičen primer moškega, ki je noter padel :)? Praviš, da ima Petro, ki peče piškote, vseeno pa ostaja stalno prisoten v vseh temah o samskih, o tem kako najti punco, o tem kako napisati oglas, da najdeš žensko… je noter padel in ne more ven :).

Ljudje potrebujejo pomoč. Če jim želiš pomagat, svetovat, moraš iti med njih, ne pa stran od njih. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close