Vroče, vroče :)
v vsako sobo vsaj tri različne firme.
kako dobre / uporabne so boš vedela šele, ko pridejo serviserji. Mašine so vsaj 70% iz delov, ki jih delajo iste firme za končne sestavljalce — serviserji so pa samo 30% isti za različne znamke/firme ☺
Zanimiva ideja :)))))
Ne se preveč hecat, resno sprašujem in prosim napišite še kakšne so prednosti …. pa vse me v bistvu zanima …. o klimi seveda :))))[/quote]
No mi mamo gorenjevi 2 klimi…
že več let
delata SUPER 😀
predvsem pazi na barve cevi, da se bodo skladale s šminko in lakom za nohte
daljinec naj bo barvno usklajen z gatkami
pokrov pa zahtevaj, da lhko prideš vsak teden zamenjati za drugo barvo in vzorec, da bo skladen s prtom na mizi
Ma vseen drek je katero boš kupila. Ker itak drobovje je made in China, ohišja pa ma vsaka svoje po znamkah. Primerjaj cene za isto moč.[/quote]
Sem vprašala serviserja, pa priporoča Panasonic 🙂
@Matkič … Gorenje so baje slabe :)))
Ja luba duša človek,saj ženska ni nič slabega mislila.A je? Pa daj ji svetuje kot ta pravi dedc,zanima se za klime mar ne?
Samo prepiraš se,pa kaj si ti za en človek?
In ja..dildo me poriva ja..me žge zraven mojega moža..ker sem nenasitno požrešna in hočem še..sem kuzlica ,ki se ti ne pusti je…t..!
Srečen zdaj?
Pokaži svoji “trpinki” da se da uživat še kao drugače in ne samo tko da ji za dve minutki tizga uvelega curaka v “vagino” zateraš.
Ma vseen drek je katero boš kupila. Ker itak drobovje je made in China, ohišja pa ma vsaka svoje po znamkah. Primerjaj cene za isto moč.[/quote]
nam delajo super, je pa res da so že ZLO stare… ko so se delale še drage ampak kvalitetne…
nimam pripomb vsake tolko pridejo nafilat plin… (na 2 leti se mi zdi) drugač pa hvali kot treba… pokvarjeno nikdar nič….
mislim pa da so z leta 2004/2005 če se ne motim!
@Matkič … Gorenje so baje slabe :)))[/quote]
Evo, še link
@Matkič … Gorenje so baje slabe :)))[/quote]
neumno citiranje
no nam delajo super kot razbereš zgoraj če se potrudiš 😛
Forum je zaprt za komentiranje.