Primerjava
Tocno se ve kaj nas moske pri zenskah privlaci. Poleg obraza lepe noge, zadnjica, velike prsi. Privlaci nas ce je oblecena (cim manj) v seksi oblacila ipd. Nekaj je mogoce tudi drznost, osebnost, smeh in kako se pogovarja. Prevladuje pa predvsem omenjena zunanjost.
Kaj bi bilo primerljivo s priclacnostjo moskega pri zenski? Kaj je tisto pri moskem, ki zensko podobno obnori, kakor zenska moskega z svojo zunanjostjo in primernim oblacenjem.
Težko določljivo v smislu posploševanja, da bi lahko napisala v imenu vseh žensk, vendar lahko izpostavim nekaj atributov zaradi katerih pri meni postane nasprotni spol opažen: višina, globok glas, močne roke, majhna toda čvrsta ritka, smisel za humor, stabilnost, športnik, da ni kadilec ali alkoholik oz da nekaj na svoje zdravje, lepe poteze obraza, lep nasmeh, da dobro diši, se zna obleči in vesti situaciji primerno, spontanost, pa še kaj bi se našlo…najbolj kar me odbije pa je prepotentnost, obnašanje v stilu jaz vse vem, vse poznam, vse obvladam, nihče mi more nič, da ni urejen…skratka zanemarjen od zunaj in od znotraj :/
Jaz sem danes na sprehodu videla enega fejst tipa, nekaj takega, kar ne vidiš pogosto v naših krajih. On je tekel in že na prvi pogled se vidi, da je športnik, ker ima izklesano postavo (visok, temnolas, brez grama sala). Celo eno tetovažo je imel na hrbtu, ki me (zanimivo) sploh ni motila. Ampak, saj veste kako je pri tako čednih moških – imajo preveč oboževalk…..:))) No, ker si samo za vizualno vprašal. Ljubljančani se lahko skrijejo, tale je bil en fejst Gorenjec. :))
uff..zanimivo temo si odprl.
Tudi sama bom argumenrirala le subjektivno..
Dragi moji moški evo,srajca..srajca torej! Ja nič tko bedasto buljiti v ekran,všeč mi je če ima moški oblečeno dišečo srajco..:)
K temu spadajo še jeans hlače,nekoliko “sprane” mečkeno telirane in seveda žilnate roke..da! Ko se mu pri kratkih rokavih opazijo nabrekle žilce,ter močnejši prstki..
ufff madonca,priznam da sem že preživela krizo srednjih let..Komaj zbežala skušnjavi omenjenega profila,vendar to ni vse…Ne maram posesivnosti,kljub temu če ima srajčko haha…
Skratka,malo za šalo malo za res,tko je kot je:)))
Zanimivo..Moja tudi obožuje moje žilnate roke. 🙂
Čeprav prej sploh nisem vedel tega, da ženski tako veliko pomenijo roke.[/quote]
Čudno, v resnici so bolj pomembni prsti pri moškem – hiromantija (hiromantika). Iz rok se ne da napovedati samo prihodnosti, ampak se iz oblike dlani, prstov da ugotoviti tudi značaj osebe, prednosti in slabosti. :)) Moški, ki imajo dolge in vitke prste, so baje zelo čustveni, intuitivni.
Zanimivo..Moja tudi obožuje moje žilnate roke. 🙂
Čeprav prej sploh nisem vedel tega, da ženski tako veliko pomenijo roke.[/quote]
Čudno, v resnici so bolj pomembni prsti pri moškem – hiromantija (hiromantika). Iz rok se ne da napovedati samo prihodnosti, ampak se iz oblike dlani, prstov da ugotoviti tudi značaj osebe, prednosti in slabosti. :)) Moški, ki imajo dolge in vitke prste, so baje zelo čustveni, intuitivni.[/quote]
Nimam dolgih in vitkih, prej krajše in primernejše še za kakšno fizično delo. 🙂
Ti znaš tudi iz črt prepoznati osebnost in prihodnost ?
Čudno, v resnici so bolj pomembni prsti pri moškem – hiromantija (hiromantika). Iz rok se ne da napovedati samo prihodnosti, ampak se iz oblike dlani, prstov da ugotoviti tudi značaj osebe, prednosti in slabosti. :)) Moški, ki imajo dolge in vitke prste, so baje zelo čustveni, intuitivni.[/quote]
Ti znaš tudi iz črt prepoznati osebnost in prihodnost ?[/quote]
Na internetu dobiš pojasnila o obliki rok, za branje prihodnosti pa moraš imeti izkušnje. :)) Tega ne znam, ampak bojim se, da nas bo gospodarska situacija v državi prisilila, da se bomo naučili še kaj drugega za vsak slučaj. 🙂
Misonkka – tebi so všeč taki moški, ki znajo držati lopato, sekiro, motorno žago ipd. :)) Saj imaš prav, me ženske rabimo takega “konkretnega” moškega, ne neko princesko. :))
http://www.zurnal24.si/kaj-o-vas-pove-oblika-rok-clanek-154473
Moja roka je najbližja obliki – zemlja.
Ti znaš tudi iz črt prepoznati osebnost in prihodnost ?[/quote]
ti s tvojih 60 al 70 kil itak ne moreš met nič drugega kot vitkih prstov…
a se spet lažemo?
k vidm, da se na to mal spoznaš … kam pa pašejo moje šape, ki se prilegajo ženskemu teleščku.
posebej riti in joškom ☺[/quote]
Če imaš “šape”, potem je zate ena konkretna ženska z oblinami, ker suhico bi lahko polomil. :)[/quote]
dve suhice bi pa prenesle ☺ … al se mrbit ponujaš pa ne znam med črkami brat ☻ ♥
Forum je zaprt za komentiranje.