Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Debeli moški

Debeli moški

Glede na hudo pljuvanje po debelih ženskah v sosednji temi in glede na to, da je dosti več moških predebelih kot žensk, meni ni jasno. Kako, da ženske prenašamo potem moške?
Le kaj je z nami narobe, da moškim ne zamerimo trebuščka?
Zakaj smo ženske tako drugačne od moških in sprejememo moške tudi, če njihov videz ni za na naslovnico?
Moški pa pljuvajo po okroglih ženskah? Me pa obratno ne, čeprav so v povprečju dosti debelejši od nas?
Me tudi ne pljuvamo po moških, ki imajo plešo. Ne motijo nas kosmati moški hrbti…
Moški pa se tu na MONu zgražajo nad debelimi ženskami, nad ženskami, ki se ne ličijo, nad ženskami, ki nimajo take in take frizure (svojih pleš seveda ne omenijo), bog ne daj, da se ženska ne brije povsod (njihov kosmat hrbet je pa super).
Ne vem ali so nasplošno vsi moški taki ali so samo nekateri monovci tako glasni? Zanimivo je, da so to samski monovci.

…. ker ženske daste veliko na lasten videz in na dobro / prijazno besedo moškega ☺

kako bi sicer babnice padale na kosmate, rigajoče, prdeče, po nosu si vrtajoče, po alkohodlu in švicu smrdeče osebke ☺

zato pa ste Ženske ☺ — sicer bi bile možakarce ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Očitno smo ženske še vedno v podrejenem položaju. Sprejeti moramo vse to, moški pa imajo ekstra zahtevne kriterije.
Le zakaj smo ženske tako nezahtevne, moški pa tako zahtevni?
V živalskem svetu je vse drugače. Tam se samec trudi, da je lep, da je močan, da je boljši od drugih. Recimo divji petelin, fazan, jelen…
V človeškem svetu pa je vse ravno obratno. Ženska se mora briti, moški kosmatinec, ženska mora biti suha, moški ima lahko vamp, ženska mora biti naličena, moškemu ni treba, ženska rabi petke, moški ima lahko udobno obutev in oblačila.
Le kje smo skrenili, da moramo pri ljudeh samice trpeti za lepoto, se truditi za moške, v živalskem svetu je pa vse obratno.

…. ker si v živalskem svet (razen golobi) samec lahko privošči katerokoli samico ☺ in samice so sposobne (večinoma) same “gor spraviti” zarod.

med ljudmi se pa samice “borite” za tistega enega, ki vas osemenjuje, da nebi šel še kam drugam ☺
skratka – v vse muke se silite same zaradi svoje maloposestniške nravi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V človeškem svetu je tako, da si ženske rade privoščimo seks z uporabo KT/kondoma. Tako, da zarod ni problem. No ene se res dajo oplodit in pogosto same spravljajo zarod gor. To je res, tudi pri ljudeh. Da on odleti, njej pa ostane skrb za otroke.
Druge pa raje uporabljamo kontracepcijo.

Teslo nerazgledano :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sem pa opazila, da tisti, ki najbolj pljuvajo po ženskah na monu, da so vsi samski :).

Teslo nerazgledano :/[/quote]
s tvoje strani je to pohvala tudi “kvalificiranemu” idijotu ☺

Sicer ne vem, kakšne moške ti poznaš, ampak poznam tudi moške, ki pravijo, da jim suhe ženske niso všeč (to ne pomeni, da so jim všeč debele), prav tako ne marajo, da je ženska naličena. Ženske smo same krive, da so tudi moški spremenili kriterije. Vsakodnevno poslušam kritike žensk, s katerimi delam, na račun nekaterih posameznic, ki imajo kak kilogram preveč. One same pa izgledajo kot fantki.

Jaz imam postavo peščene ure, torej klasično žensko postavo, in je ne bi zamenjala za nobeno suhljato postavo ipd. Zame ni lepa ženska postava, če se ženska lahko oblači v oddelku za otroke. Ampak vsak ima svoj okus in vsak naj izbere kot njemu paše.

se strinjam s tabo … me pa zanima po čem samskost ženske prepoznate

Jaz sem imela v mislih monovske moške, ki v razno raznih temah pljuvajo po ženskah.
V reali tega ne opazim. Ampak v reali ali ne si ne upajo tako govorit ali pa preprosto nisem nikoli v družbi takih moških.

Ženske bolj gradijo vezo na čustvenem povezovanju, “samski monovci” pa predvsem na izgledu…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…ker ženske opazimo še kaj drugega poleg vizualne “lepote”:)
…ker nismo omejene le na zunanjost, lahko vidimo razliko med trenutnega bliščem in notranjostjo človeka.

Z nami ni nič narobe, pravtako ne z moškimi, katerih pogledi se ustavljajo le na ženskem videzu. Pomembno je, da ti veš, kaj tebi pomeni in kaj je tisto, kar človeka ovrednoti.

sem že v prvo doumel, da tipkaš o MoN_ovcih ☺
zato sem pa vprašal po čem prepoznaš samskost ☺ — ker “pljuvajo” tudi po moških mi ni jasno kaj sploh so … da niso amebe ☺

Če bi človek bil malenkosten, bi iz gornjega lahko razbral, da moški ne vidimo notranjosti ženske, za razliko od žensk, ki notranjost moškega vidite.
Vprašanje, ki bi se lahko iz tega pojavilo je: ali ženske notranjosti sploh ni in zaradi tega nimamo kaj videt, ali pač le da nismo tako sposobni?

Dobro, da si. 🙂

To ne pomeni, da smo nezahtevne. Jaz hočem, da se moški ukvarja z mano in ne s svojimi mišicami.
Pretirana skrb za zunanji videz pa naj lepo ostane privilegij žensk.

Če bi človek bil malenkosten, bi iz gornjega lahko razbral, da moški ne vidimo notranjosti ženske, za razliko od žensk, ki notranjost moškega vidite.
Vprašanje, ki bi se lahko iz tega pojavilo je: ali ženske notranjosti sploh ni in zaradi tega nimamo kaj videt, ali pač le da nismo tako sposobni?[/quote]

Izpostavljena je bila ena skrajnost in moj odgovor je bil kot odziv na zgolj en vidik. Saj sem napisala, da je vse sprejemljivo, dokler to opazuješ od daleč:). Moški ste v večih predalčkih, tako kot me ženske…nč bat:). Torej ni bojazni, da se ne bi našel moški, ki bi cenil in opazil žensko notranjost ter na drugi strani ženska z vsebino.

Tvoje razmišljanje je odlična iztočnica, da se vprašamo kdo smo, kaj želimo in kam plujemo.

Itak, dobro razmišljam 🙂

Daj pohvali se sam, ker mi te ne bomo…. 😉 😀 :DNe vem, če je to ravno skrajnost, mislim, da ženske ipak razmišljate nekoliko drugače od nas, so vam posledično pomembne druge stvari, tudi tistim, ki si ne priznajo tega in zatrjujejo, da delujejo drugače, ko pa odstraniš balast in pogledaš vsebino pa najdeš iste vzvoda zapakirane v drugačni preobleki.
Podobno je z moškimi le, da ti nekoliko dalj vztrajajo pri svojem (otročjem) vedenju, ker jih nič takega ne strezni, prizemlji kot ženske izkušnja materinstva.

Hja si moški:). Mati narava je za to poskrbela že pred tvojim rojstvom:). Ampak, ker sem ženska, sem to že ozavestila in z veseljem podarjam komplimente:).

Le kaj bi bilo, če bi imele tudi ženske take hude kriterije kot jih imajo tile samski monovci.

odrešile bi nas, da bi takšni sploh bili ☺

Ah daj no. Samo cinizem se še manjka. 🙂
Jaz vem,da žensko lahko zrajcajo že besede, pisma, da se lahko dobesedno zaljubi v možgane moškega, v njegov smisel za humor itd.
Moški tudi vse to opazimo pri ženski, če nismo bebci, ampak če nismo ravno hud obupani s svojo frendico ne bomo seksali. Če me razumeš. Lahko da so zdaj tukaj ene hude moške izjeme, ki jim je vseeno kako ženska zgleda, ampak načeloma moški kar dosti damo na videz ženske. Ker njim to naredi en tak klik v glavi, da jim začne dogajt na polno. Tako kot ženskam ob besedah ali pa nežnih dotikih itd.
Tudi v predigri smo si različni. 🙂

Sprašujem se kakšni so tile monovci (recimo Sadni, Matkič, …) v reali?
So v reali tudi taki gobci kot tule gor? Tudi sovražni do vsega?
Ali pa so čisto drugačni?
Ne bi ravno rada srečala kakšnega takega v reali. Rada bi ugotovila kako se ognit takih ljudi v velikem loku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close