Tale čvek ni več za nikamor
Na MON-u sem nekaj dni več kot eno leto. Na začetku je bilo prav fajn, ker smo se dosti šalili. Sedaj pa gre bolj ali manj za zbadanje, norčevanje ipd. Strinjam se, da sta za prepir potrebna dva in da sem bila verjetno včasih tudi sama kriva, ampak pri nekaterih je opazno, da se sploh niso pripravljeni “pobotati”. Evo, midve z Margot sva postali pravi forumski kolegici, pa je bilo na začetku kar ostro. :)) Verjetno se bom tudi sama tako kot m111 umaknila na lepe pesmice. 🙂
Tule gor je kup monovcev, ki pač hodijo sem gor zdravit svoje frustracije. Radi žalijo, radi se posmehujejo, radi dajejo v nič ostale ljudi. Kdo bi jim zameril. Pač vemo, da so to ljudje, ki imajo kup osebnih težav, so osamljeni, zagrenjeni in tako sproščajo svoj gnev. Naj jim bo to v veselje.
Glede na to, da nisem ravno resna uporabnica MONa, žal ne vem za kolege, ne vem, če se je kdo umaknil. Tile žaljivci pa prav bodejo v oči, ampak če se zavedamo, da žalijo, zato, ker so nesrečni, jih je lažje razumet. Saj, ko bodo pa našli kakšno žensko, bodo pa bolj človeški :).
Saj zdaj bomo mi nergaći šli ven pol bote pa meli idilo poletja tule ker se boste lahko družli z Markotom Onetom in Robijem 😛
Dedek NM pa itak nesme na vročino pa bo tudi dalje pisal umotvore 😀
Tak da nič bat antilopica, se nas boš kaj kmalu rešla jaz mam že vsak dan manj časa za tole včeraj pa danes sem še vzel cajt pol pa cel vikend na piknikih in kolesu pa košarka 😉
Si pa ti fajn ker s tabo se da debatirat 😉 za razliko od nekaterih!
Ej, hvala. Ne vem, meni se več ne da “boriti”. Včasih poskušam umiriti žogo, pa ne gre. Najbolj me motijo tisti, ki neprijavljeni obračunavajo z drugimi. Kaj koga briga, ali je nekdo poročen ali samski, važno je, da je srečen in zadovoljen. In tak je lahko poročen ali samski. Raje sem samska, kot da bi imela nasilnega moža, alkoholika, narkomana ali ženskarja, če bi imela možnost izbire. Enako tudi dobrim fantom, moškim privoščim super žensko.
Matkic, ti kar ostani, ker imaš dokaj “humorne vložke” (ne tiste za menstruacijo). Samo zavedaj se, da so določeni ljudje že po naravi mutivode in da tu gor pač ne bodo napisali tisto, kar v resnici mislijo. Tega iz njih ne boš mogel izsiliti. Pač se jim ogneš. Jaz po enem letu že vem, kateri so ti (so pa obeh spolov, da ne bo pomote).
Ja “kaj koga briga” 🙂
veš, najlažje se je ukvarjat z drugimi, najtežje s sabo. Zato pa se večina briga za druge 🙂 pa tud to še gre, bolj me zmoti posploševanje, sklepanje na ne vem kakšni osnovi,.. Ponavadi se sklepa kr na osnovi ene besede, ali stavka (to je že pravljica) in še to, da je beseda vzeta iz celotnega stavka in kot taka nima več enakega pomena. Torej izven konteksta…
Ne pozabi da izjema potrjuje pravilo (to velja tudi pri posploševanju)
Najbolj smešno mi je ko nehče napiše da je nekaj tak pri ženskah (ali moških) in pol en tip ali baba vsa prizadeta vleti v temo in reče: ”NE PRI NAS PA NI TAK ” in potem hoče uveljavlat ničelno teorijo (za neuke je to ko 1 izjema ki se neujema postavi na ničvredno celotno trditev) medtem ko se sploh ne zaveda da ravno IZJEMA potrdi pravilo (v tem primeru posploševanje)
Ampak dopovedat to folku pa je itak nemogoče 😛
a kdo opaža podobnosti med forumašenjem in “profi” medijski sceno?
takole čez palec pride na eno dobro novico nekaj tisoč slabih. Če se da zavistno prikazanih.
kot pravi enTip – na osnovi ene besede ☺
da o nespodobnosti, da se tema spelje na nekaj žnj_ega (čeprav o tistem celo obstoji druga tema) na tipkam.
itak pa gre samo za premikanje prstov po vzmetenih gumbih in premikanje kurzorja po ekranu ☺
Verjetno se ti je že v reali zgodilo, da te je nekdo nehote užalil, ker je napačno formuliral stavek, ali pa si bil ti tisti dan tako slabe volje, da te je že ena beseda zmotila. Tu na forumu pa je to še lažje storiti, ker beremo napisano in ne vidimo izraza na obrazu pri tisti osebi, ki je to napisala. V reali intuitivno veš, da ti nekdo ne ustreza za družbo. Tu gor pa mogoče rabiš več časa.
Zakaj sem razumevajoča do samskih moških? Ker vem, da jim ni lahko – smatrajo jih za čudake, mamine sinčke, za hrbtom govorijo celo, da so geji. In, če to traja nekaj časa, potem se naokoli širijo govorice, da s tistim tipom pa nekaj ni v redu, posledično tudi težje pride do ženske. Zato vezani raje pomagajte samskim prijateljem, da si dobijo kakšno fajno punco, ne pa, da se še norčujete. No, to je moje skromno žensko mnenje.
Dopovedovat prepričanim je Sizifovo delo, zatorej se tega izognem, če se le da. Če kdo želi moje mnenje mu ga rade volje povem. Prepričujem pa le svojega sina kaj je dobro in kaj ni dobro… pa še to le ko gre za stvari, ki lahko vplivajo na njegovo življenje. Zakaj delat enake napake, če ti lahko povem, da sem jo že sam izkusil in se naučil iz nje…
Za ostale pa… le če željo, drugače delaj kar želiš 🙂
Haha antilopa, kakšne govorice se širijo, o čem ti to ? 😀 Saj se menda ne gre za znane osebnosti, da bi cela Slovenija vedela kaj točno počnejo v prostem času, s kom se družijo, kdaj so nazadnje seksali itd itd. Punco si lahko najde vsak in to kjerkoli, ni nujno, da jo išče v družbi prijateljev. Stvar je precej enostavnejša, kot si nekateri mislite 😀
Haha antilopa, kakšne govorice se širijo, o čem ti to ? 😀 Saj se menda ne gre za znane osebnosti, da bi cela Slovenija vedela kaj točno počnejo v prostem času, s kom se družijo, kdaj so nazadnje seksali itd itd. Punco si lahko najde vsak in to kjerkoli, ni nujno, da jo išče v družbi prijateljev. Stvar je precej enostavnejša, kot si nekateri mislite :D[/quote]
Sadni, sklepajo po tem, da se ne kaže v družbi z določeno žensko. Seveda pa nihče ne more vedeti ali on seksa ali ne. Saj veš, kako je. Če se je neka ženska “muvala” okoli tipa, pa ta ni pokazal interesa, ga hitro očrni, da pri njem nekaj fali. :))) Sigurno poznaš kak tak primer.
Spet ena izmed množice tem, ki spodbuja negativizem. Forum je vsem dostopen, vsak se odloči, kolikšen del bo zasedal v njegovem lajfu. Ali bo le bralec, občasni ali aktivni pisec postov. Kako je bilo včasih oh in sploh in kako je danes vse za nkamor, nakazuje le na to, kako nekomu zleze forum pod kožo. Zakaj jemljete vse osebno, zakaj sploh dopuščate, da vam virtualni ljudje (vsak s svojimi mnenji) pridejo tolk blizu, da ste na robu obupa in razmišljate o odhodu? Zakaj se sploh ustavljate, če vam je bedno? Zakaj trpinčite sebe in mečete slabo luč še na tisto, kar je dobro?
Zame ste vsi enaki. Če mi kdaj kakšna tema ali že uvodno pisanje od dotične osebe ne paše, preskočim, se sploh ne ukvarjam s tem. Škoda moje energije za nekaj, kar mi povzroča napetosti. Če ne morem ničesar izboljšati, prispevati, da gre na bolje, potem je umik vedno najboljši izhod. Nekateri pa čutite svoje poslanstvo v “reševanju” tega foruma, vzpostavljanju idealnih okoliščin. Popolnosti ni! Smo ljudje, individumi, z različnih vetrov, različnimi pogledi in nenazadnje z različno prevoženimi kilometri v lajfu.
Živi in pusti živeti!
Haha antilopa, kakšne govorice se širijo, o čem ti to ? 😀 Saj se menda ne gre za znane osebnosti, da bi cela Slovenija vedela kaj točno počnejo v prostem času, s kom se družijo, kdaj so nazadnje seksali itd itd. Punco si lahko najde vsak in to kjerkoli, ni nujno, da jo išče v družbi prijateljev. Stvar je precej enostavnejša, kot si nekateri mislite :D[/quote]
Sadni, sklepajo po tem, da se ne kaže v družbi z določeno žensko. Seveda pa nihče ne more vedeti ali on seksa ali ne. Saj veš, kako je. Če se je neka ženska “muvala” okoli tipa, pa ta ni pokazal interesa, ga hitro očrni, da pri njem nekaj fali. :))) Sigurno poznaš kak tak primer.[/quote]
Še bolše je ko potem pride ena druga ženska (lepša od te ki ga je očrnila) in ji zabrusi v obraz da je tip bil čist perfe da pač ona njega ni dovolj priteglna ker je pač nikakva
pol pa v jok pa na drevo pa se prenažirat s torticami 😀
take kajle so top !!!
Na tem forumu se menjajo ljudje in s tem tudi nacin komuniciranja. Vse vec je igralcev vsecnosti in velemojstrov zbadanja in povelicevanja svojega ega.[/quote]
A pol tile dolgotrajni pisci že skoz tak najedajo v vsaki temi?
Ubogi vsi ki so tu že dolgo 😀
Evo, samo en delček tvojega besedila bom uporabila “ste na robu obupa in razmišljate o odhodu” – a ti veš, kdo je na robu obupa? Na robu obupa je mati, ki je vdova ali ločena pa mož noče plačevati preživnine, ima pa nepreskrbljene otroke. Mi, ki tu gor pišemo, nismo na robu obupa, bi pa radi videli, da bi se bolje razumeli. Nič ni narobe, da ljudje užaljeno reagirajo, čeprav gre za virtualo, ker niso roboti. Da ne govorim o izživljanju na chatu. Nekateri morate biti res mazohisti, da se štiri ure pogovarjate o ničemer. Jaz pustim živeti ljudem, ne zdi se mi, da bi kdo od teh fantov v tej temi kakorkoli trpel zaradi mene. :))
Forum je zaprt za komentiranje.