Tale čvek ni več za nikamor
Pomagamo ?
Mi, luzerji z bednim in dolgočasnim življenjem, katerih se je usmilila neka povprečna ženska, katera nas v 99% vara…:)))
Komu pa lahko mi pomagamo ? Še sebi ne…..[/quote]
žalostn oej da je napisal v ironiji ampak je pa smrtno resno pa še strinjam se haha[/quote]
seveda se strinjaš, saj si luzer z bednim življenjem, vsaj enkrat si povedal tako kot je…
…in vidiš kako sva dobri v tem? :DDDDD
Ja, ja, boj se krivokljunke. Je od hudiča ta baba. Joj, tako rada jo imam.
hehe Sadni, si spet dobil temo, kjer boš lahko jokcal. Ahahahahah
Mimogrede, a upaš odpreti temo o svoji priljubljenosti???[/quote]
Zakaj bi moral on odpirat temo o svoji PRILJUBLJENOSTI?
saj verjamem da nima on šans proti kakim svetohlincem in fuk fehtarjem.
Ampak verjamem pa tudi da njega boli K o njegovi priljubljenosti na MONu kot tudi večino ostalih njemu podobnih .
A upaš ti poslikat svoje nago telo pa obesit sliko sem gor? pa da te pokomentiramo?[/quote]
Matkič, ne zameri, nič nimam proti tebi, a na tole se mi res ne ljubi odgovarjati. ://
Ajde, drži se.
žalostn oej da je napisal v ironiji ampak je pa smrtno resno pa še strinjam se haha[/quote]
seveda se strinjaš, saj si luzer z bednim življenjem, vsaj enkrat si povedal tako kot je…[/quote]
X6 ti sploh ne steguj jezika/prstov ti morš do poroke na roke in si se najverjetneje že pregršil zato neboš nikdar prišo v tvoje kraljestvo v katerega veruješ…
v onostranstvu te pa bodo vsi papeži do danes hkrati po ritki tepli samo glej da ti ga kam ne vtaknejo!
klimo si vklopi ker ti ga seka v glavi 😉
a lahko dobim razložitev tega: Tale čvek ni več za nikamor
v smislu, kaj sploh tukaj počne, če ni za nikamor?
a je Tukaj – nikjer/nikamor?
za kam pa je če ni za nikamor -> a potem izpuhti??
Točno tak
ne morem verjet da maš prav X6 samo da na napačni strani iščeš resnico… kajti resnico pišemo ljudje ki hodimo ven ne pa v Cerkev in ne molimo.
ljudje pa hodimo v gostilne kurbenhause, na piknike, na partije, na pivo in cvetje, na ptujsko noč, na lent, na festivale
In tam se piše resnica….
eni je pač nočejo slišat.
tako kot to da se otroci ne drogirajo še kako se in KOLKO ko bi vi vedli hahaha vam nebi blo tak smešno pisanje od enih tukaj gori
Obstoj je relativen, po kvantni teoriji.. ki je čist ne razumem 🙂
Lahko je tu ta trenutek, naslednji ne, ne da se napovedat kje bo delec..
Lahko je tu, zdaj, ali pa je tu, pa vendar v drugi dimenziji, še vedno je tu, vendar ni, ker ga ne vidiš
Tako je tale čvek, tukaj, čeprav ni za nikamor, torej je tukaj nikamor in nikamor je tukaj. Zato je ta čvek tukaj in bo tukaj dokler bodo tukaj tudi ljudje ki čvekajo ali bluzijo kot jaz zdaj… 🙂
Ti boš na dobri poti k samozdravljenju šele, ko boš zažgal biblijo.[/quote]
ALO ALO, trenutno sta vidva edina pacienta zrela za terapijo, dobro spider, pa naj bo, trojka na terapiji…dobra iztočnica za novo temo na forumu))[/quote]
To si se ZIHER zmoto ker pacientov je tukaj polno in midva na srečo nisva med njimi….
definitivno pa bi ti bil tisti ki bi pred terapijo glasno zmolil zdravo marijo in oče naš. Vprašanje je če bi ti ubogi v glavi sledili… morda če bi copatarjem njihove drage tak naročle, Markotu kar prej skypa haha
ALO ALO, trenutno sta vidva edina pacienta zrela za terapijo, dobro spider, pa naj bo, trojka na terapiji…dobra iztočnica za novo temo na forumu))[/quote]
To si se ZIHER zmoto ker pacientov je tukaj polno in midva na srečo nisva med njimi….
definitivno pa bi ti bil tisti ki bi pred terapijo glasno zmolil zdravo marijo in oče naš. Vprašanje je če bi ti ubogi v glavi sledili… morda če bi copatarjem njihove drage tak naročle, Markotu kar prej skypa haha[/quote]
matkic, zopet v zanikanju? pa sva ja rekla da z zanikanjem ne moreš reševati svojih težav? vsi ti dnevi zapravljeni v enem samem trenutku slabosti…a ni škoda…ccccc
Nevem zakaj sploh odpisujem zaslepljencu ki veruje v nekaj nadnaravnega kot sem jaz v božička inpd.
psihopati ki pri 10+ verujejo v nekaj kar ne obstaja je brezveze da jih sploh registriram
evo zdaj bom pa zanikal tvoj obstoj !
potem pa srečno Kekec, res ne razumem kaj je treba trošiti besede in se poslavljat, idi i nek ti je sa srečom
za popotnico pa..
neki id tega ti bo sigurno všeč…
pa mati županjo pozdravi
lp[/quote]
Hm, naj te podučim, da se reče “Nek ti je sa srećom”. Uporablja se mehki ć. :)) A ti bi rad, da tebe pustim kraljevati, zato da boš drugim utrujal z Biblijo? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.