Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tako vroča da…

Tako vroča da…

si zasluži svojo rubriko…

…in odpiranje teme fletni francozinji v čast te bo ohladilo? :-))

Forumašice od tle ti niso dovolj “vroče” ?

Dobra je ja, bla bi za kšn one night stand 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

lej nič ne rečem, če se katera ujonači , da gor vroče hlačke in začen migat z boki, vse skuaj posname in objavi tu gor, pa da ljudstvo pove svoje…to da znajo z jezikom opletat po forumu nič ne dokazuje, se strinjaš?

Eh, tle so same ločenke gor, okoli 40 let stare, ne morejo konkurirat teli Francozinji v lepoti 😀

lej nič ne rečem, če se katera ujonači , da gor vroče hlačke in začen migat z boki, vse skuaj posname in objavi tu gor, pa da ljudstvo pove svoje…to da znajo z jezikom opletat po forumu nič ne dokazuje, se strinjaš?[/quote]

Načeloma se strinjam, verjamem pa da nobena od forumašic nima tega poguma, niti atributov, da bi jo lahko ocenili za vročo, je za nas bolje, da raje dalje fantaziramo o Alizee – logično je, da ženske, ki so vroče sploh ne vedo, da ta čvek obstaja..hehehe

ps: ženske iz foruma so podpovprečne – HLADNE :-))))

lej nič ne rečem, če se katera ujonači , da gor vroče hlačke in začen migat z boki, vse skuaj posname in objavi tu gor, pa da ljudstvo pove svoje…to da znajo z jezikom opletat po forumu nič ne dokazuje, se strinjaš?[/quote]
Ko smo že pri miganju bokov…

[youtube]Lsgs0qSybIA[/youtube]

ps : brez mene bi res šov ta forum po gobe

in 40 letne ločenke niso seksi?)))

Seveda da ne – kje si pa ti že srečal lepo, privlačno in hudo vročo lepotičko, ki bi priznala, da čas zabija na forumih – NE OBSTAJA !

še ena ločenka, blizu 40 in vroča)))

Zanimivo, kolk navdušenja iz vas privabi ena baba, ki miga z boki.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Haha….hvala Sadni za ta posnetek, dobra je, dobra ..

res, a ni zanimivo, ampak koker vem tud ti nisi ravnodušen do migajočih bokov))

dobro da zgleda boljš kot madonna ni dvoma, da boljš miga tud ne, ampak je možno da tudi poje boljš od madonne? ena boljših izvedb

Mene žensko miganje bokov ne zrajca, ker sem spolno potešen in ko dobim svojo dozo, sem miren, pa če TAAAAAKA lepotica pleše na ekranu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ok, razumem, ampak verjetno med tvojo spolno potešitvijo mora tud mal migat al mora bit čist pri miru?))) nema mrdanja dok gazda ne svrši)))

Ne gre samo za nadušenje, gre za namig forumašicam, kakšne bi morale biti, da bi (mi) bile zanimive, ne pa tu čas zabijajo….čeprav jih hkrati razumem da se morjo tle spovedat – mora kar fajn bolet, če jih tipi ne opažajo oz se obračajo stran, da ne doživijo transformacijo spolne orientacije – pri teh podpovprečnih forumašicah pa je to kar možno!

Ne gre samo za nadušenje, gre za namig forumašicam, kakšne bi morale biti, da bi (mi) bile zanimive, ne pa tu čas zabijajo….čeprav jih hkrati razumem da se morjo tle spovedat – mora kar fajn bolet, če jih tipi ne opažajo oz se obračajo stran, da ne doživijo transformacijo spolne orientacije – pri teh podpovprečnih forumašicah pa je to kar možno![/quote]Ma glih ti si se našel tu plozat, ki si jih tolk srečal?
In ravno zaradi tebe naj bi se trudile bit zanimive?

Alizee si samo zaradi tebe tam zvija…… 😛
Jao meni šta sve zemlja nosi…..

Ne gre samo za nadušenje, gre za namig forumašicam, kakšne bi morale biti, da bi (mi) bile zanimive, ne pa tu čas zabijajo….čeprav jih hkrati razumem da se morjo tle spovedat – mora kar fajn bolet, če jih tipi ne opažajo oz se obračajo stran, da ne doživijo transformacijo spolne orientacije – pri teh podpovprečnih forumašicah pa je to kar možno![/quote]Ma glih ti si se našel tu plozat, ki si jih tolk srečal?
In ravno zaradi tebe naj bi se trudile bit zanimive?

Alizee si samo zaradi tebe tam zvija…… 😛
Jao meni šta sve zemlja nosi…..[/quote]

alizee se zvija, ker je to del njenega repertoarja in je jasno da ne zaradi mene, kot drugo sebe sem dal v oklepaj, kar hkrati pomeni, da bi lahko bile bolj zanimive, kar definitivno niso glede na to koliko časa nekatere tu zabijejo. Kaj ti gre v nos? Večkrat sem tu pa tudi na starševskem prebral, da so forumašice slaba roba torej bo nekaj na tem… 1+1= 2 mar ne? Jao tebi!

Spomnili ste me na marsikateri show, ki mi ga je v zivo uprizorila katera od bivsih. Tudi kak privat video imam. Hot as hell! Bi videli kaj eni forumasi “vecerjamo”… 😉

Dva linka bosta romala do sedanje, da zmotiviram mojo plesalko… 🙂

če nebi bilo reflektorjev bi vsi zmrznili

zakaj ne veljajo EU uredbe za varčne žarnice tudi za žarnice 120W+ ???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Načeloma se strinjam, verjamem pa da nobena od forumašic nima tega poguma, niti atributov, da bi jo lahko ocenili za vročo, je za nas bolje, da raje dalje fantaziramo o Alizee – logično je, da ženske, ki so vroče sploh ne vedo, da ta čvek obstaja..hehehe

ps: ženske iz foruma so podpovprečne – HLADNE :-))))[/quote]

O ti sirotlek Mitko..Pa kaj za božjo voljo cviliš? A boli ? Si se po zasebcih naslajal,pa te je z svetlobno hitrostjo skenslala? Saj se mi res smiliš…

Poskrbi za svoj “self servis” in dan bo lepši…vsaj današnji,če si že včerašnjega zaj……:)

[youtube]vFgXF0a_Yw4[/youtube]

Saj ne rečem… je luštna…. ampak ne vem zakaj imam občutek, da je tebi včeraj zvečer bilo pošteno vroče ali se ti je samo migalo? :)))

Pust ti Mitkića, model je legenda.

Ma ajde dajmo mu veselja..:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close