Tako vroča da…
Torej ti sebe ne smatraš za tako ? Pač glede na to, da se me ne izogibaš in se tok rada ukvarjaš z mojimi komentarji…[/quote]
Midva se še v živo nisva spoznala, forum nič ne šteje, iz tega sledi sklep, da ni variante, da se spoznava v živo…me bo neslo v velikem loku okrog tebe :))))
Tiste z nekaj IQ ali pa s precej, se ti v velikem loku izognejo, ni druge.[/quote]
babnica lažje stisne in prdne istočasno, kot pa je tiho pravočasno … zmedena — ti mnogo več kot samo to ☺
Kaj je meja za preveč, za dovolj, za malo in kaj za premalo ? 🙂
Sadni, ti vedno nekaj fantaziraš, da si forumsko nekomu zanimiv, in ko ni Marka potem to fantazijo podtikaš meni, najdi si že končno neko dečvuro, da te vsaj malo v red spravi :-))
Pa? Privadi se :-))) Mene ne moti, da ljudje niso iskreni, jemljem to kot normalen družbeni pojav; ko sem bila mlajša me je pomanjkanje iskrenosti precej bolelo, sčasoma sem se povsem sprijaznila, da tako pač je.
Punca je res luštna, simpatična, seksi, ima dober občutek za gib in ritem, tudi posluh, a ravno o nekem presežku glasbenih oz. glasovnih sposobnosti pa res ne bi… Pesem sestavljajo trije toni in če se je ne bi zraven tudi (ali predvsem) gledalo, ni v tem komadu čisto nič posebnega, kaj šele presežnega. Slišim vsak dan ogromno boljših vokalistk.
Ravno danes sem se nasmejala temu videu: KLIK A tip je smešen le zaradi trebuha. Drugače pa ima v sebi več ritma, stila in strasti, kot vsi na posnetku skupaj…
Ravno obratno je. Večja verjetnost je, da ga boš s pretiranim nalaganjem usekal mimo pri mladih, na višku lepote, ker so vajene, da se tipi kar naprej sučejo okoli njih. Pri malo starejših pa z osladnostjo ne moreš zgrešit, ker rabijo velike doze komplimentov in nakladanja, da se spet počutijo privlačne in zaželjene…[/quote]
Pri dolgoletno porocenih, a nepotesenih in zeljnih romantike, so osladni komplimenti morda res kljucni ne glede na to kako so sicer prepricane, da jim noben z “nakladanjem” ne more do zivega. Spider ima s takimi najbrz vec izkusenj, vseeno pa lahko dam kak poucen zivljenski primer.
Npr. znankam, ki jih obcasno videvas, lahko sem pa tja das pomenljiv kompliment. Bolj kot je iskren, bolje je. Ko bo katera od njih v svoji vezi prisla v “krizo”, si te bo zazelela, “sanjarila” o tebi, ali pa se te bo le potrudila predstaviti kaksni prijateljici in skozi njo izzivela s tabo svoje sanje.
Obnasanje samskih 30+ letnic, ce iscejo kaj “resnega”, pa je v sosednji temi ze opisala gupi (spodaj pripeto). Ce povzamem, zenska _preracuna_, ali si zanjo objektivno dovolj dober. In bolj kot je izkusena, bolj to velja. Se pravi, ali si ali pa nisi dovolj dober, zanjo. Se taksen nakladac/sarmer, ce je zanjo luzer, ne bo prisel do kaj vec kot obcasnega seksa.
So true…
A ni to logično? A ti nič ne preračunaš, katero boš povabil na svoj “drink” al kar vzameš vsako, ki pride mimo? :))
In ta preračunljivost je en temeljnih razlogov, da imam o resnih zvezah mnenje, kakršnega pač imam. Čeprav ( skoraj ) vsi politično korektno pišejo o zaljubljenosti, ljubezni, na koncu prideš do tega, da je zmenkarjenje v smislu iskanja resnega partnerja golo preračunavanje. Pa zakaj bi si sploh naj želel resno zvezo z eno tako preračunljivko? Kaj bi imel od tega? Dolgoročno gledano tečno babo, ki bi me verjetno čez par let varala.
Ne razumem moških provajderjev, ki se raztegujejo, da takim preračunljivkam dokazujejo svojo ustreznost, res ne..In pol so še ponosni, ker so zmagali v tej podganji dirki za preračunljivko.
In prav si povedal, še tako zbirčno preračunljivko lahko podre tudi luzer, ki to zna in zna z ženskami. In zakaj bi si sploh naj želel kaj več?
Spider narobe dojemaš vse skupaj. Tudi ti si preeračunljiv pri tem, s katero žensko boš seskal. Razen, če vzameš kar vsako, pa vem, da je ne, ker vsaka tudi s tabo ne bi želela in tega ne moreš. 🙂
Vzameš (kakor si povedal) večinoma nezadovoljne ženske, ki so že v odnosu in za to imaš prav dober razlog. Torej si zelo preračunljiv iz tega vidika. Tu se sploh ne gre za to, kdo je preračunljiv in kdo ni, ker smo VSI. Razlikujemo se le po tem, kaj si nekdo želi. Če si želi resnega partnerja, si pač moral poiskat takega, ki si tudi sam tega želi, sicer odnos nima smisla. Če si nekdo želi le seks, si mora poiskat nekoga, ki si želi le seks, da bo odnos laufal. Če nekdo želi bit sam, je sam itn.
Spider, preziraš pri drugih to, kar sam počneš, v tem primeru preziraš preračunljivost. Ker tega ne moreš sprejeti pri sebi, tudi ne moreš pri drugih. Mogoče pri sebi tega niti ne opaziš, pa zato ne moreš sprejeti. Zato sem ti zgoraj pokazal, kako preračunljiv si tudi sam. To je le dokaz, da drugih ne moremo sprejeti, dokler ne sprejmemo sebe. To je le ena težav, zakaj tak človek težko najde mir v sebi oziroma v življenju s svojim partnerjem. Ker druge ves čas preziraš, obsojaš, jih ne zmoreš spoštovat (kar si tudi že priznal, da svojih žensk ne spoštuješ), ljubiti. Razloge, da pa nisi v resnem odnosu, pa najdeš vedno v drugih, čeprav se vsi razlogi skrivajo v tebi. Samo najprej moraš spoznati sebe, šele potem se lahko sprejmeš, potem pa bo šlo. 🙂
Ko se tega zavemo, spoznamo, da obsojamo sebe (preko drugih), le da tega ne opazimo, se ne zavedamo. Zato se reče, da so drugi ljudje vedno naše ogledalo. Če nam ni všeč, kar vidimo v njih, imamo delo pri sebi.
Problem pa nastane, ker včasih so nekatera dejanja vredna obsojanja, pa ni nujno, da so odsev nas. Ravno zato tako težko spoznamo sebe.
je čisto preprosto, če sami počnemo nekaj in obsojamo nekoga ki počne isto je to hinavščina, biti tiho, ko moraš govoriti in pri tem špekulirati ali ti tako stališče prinese koristi al ne je še večja hinavščina….govoriti in obsoditi ko so vsi ostali tiho, in zaradi tega trpeti posledice je pa znak veličine posameznika….in zato bi iblo zanimivo vedeti, kdo od vas tu govori in obsodi takrat ko ve da je treba spregovoriti in tudi trpi posledice takega svojega početja….
Daj ne bodi marko 2, znaš ti bolje.:)[/quote]
A ti pa ne znaš? Daj no. :))[/quote]
spide ne rečem da ne znam bolje, ampak tudi ti bi lahko odgovoril na vprašanje od kod ves ta tvoj gnev nad povprečnim zakonom v sloveniji? od doma, iz okolice ali pa imaš s takimi primeri opravit v roku svoje službe, ne vem mogoče si ka odvetnik za ločitve?))
kakorkoli že, strah te je povprečnosti , rutine, in tega da boš sam zapadel v tako situacijo,…
To kar človek verjame, to tudi živi.[/quote]
Ali pa se tistemu upira, vendar potem ni zadovoljen. Zadovoljen človek se ne upira, ker se nima čemu upirat. Spider pozablja, da je sposoben več, zato se trenutno upira.
Forum je zaprt za komentiranje.