Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tako vroča da…

Tako vroča da…

Jst osebno imam raje 800 eur plače neto, kot pa da zgledam tak kot Rooney.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pretirano obremenjevanje z videzom za moškega ni zdravo. Sicer pa, kaj manjka Rooneyu? Nek metroseksualen lepotec res ni, ampak tip ni maneken, temveč je vrhunski nogometaš in kolikor je brati, tudi z ženskami nima problemov, one jih imajo z njim, ker je menda kurbir…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nikoli nisem razumel kaj folk vidi na tej Metki Albreht. Meni deluje kot kak tranvestit :

http://img.rtvslo.si/upload/zabava/albreht_metka_93_show.jpg

Sam LoL je tole.[/quote]

Hehe joj kje si tole zvohal? Res je.Se strnjam vsaj z to podobo…

Še marsikdo bi lahko postal kurbir na njegovem mestu, če bi se ženske kar same od sebe lepile nate, oziroma na tvojo denarnico.

To sem poskušala pojasniti tvojima zvestima oprodama, ki sta se posmehovala forumašicam, češ da se premalo trpinčimo na telovadnih orodjih. Kot da si vse ženske želijo biti pevke, manekenke in misice.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To sem poskušala pojasniti tvojima zvestima oprodama, ki sta se posmehovala forumašicam, češ da se premalo trpinčimo na telovadnih orodjih. Kot da si vse ženske želijo biti pevke, manekenke in misice.[/quote]
Problem je, ker nekateri moški niso z ničemer zadovoljni ali pa nesposobni zadovoljiti žensko, potem pa iščejo razloge pri premalo lepih ženskah.

Sicer ne vem kaj se prepucavate tukej, ampak ta bejba zarad katere se je odprla ta tema si je res zaslužila z glasom in stasom, da se moški prilepi tistih par minut na monitor dokler traja komad, huh….
Sadni za tebe sem mislil, da si buzi, ampak jebat ga, vat a mejka de mistejkla, če si tisto gor dal pol nimaš z buziji veze.

A je tole fukfehtarski poskus smiljenju še komu (kateri) drugemu razen samemu sebi. Kaj je avtor hotel povedat? Da ga vrže iz tira posnetek neke ritomiglje iz youtuba? A tako nizko se tudi lahko pade? Saj ne, da se sramujem svojega spola zaradi primerkov, ki delajo sramoto, mi je pa včasih nelagodno. Tudi nočem bognedaj zagovarjati ženski živelj, ker politična korektnost niti slučajno ni moj namen, ampak nekako razumem babe, ki izkoristijo take patetične tepce, ki se dva dni skupaj sekirajo zaradi neke riti na internetu. Copatarji se res prinašajo na pladnju za žrtvovanje. Potem pa še od četrtka do sobote jamrat, ker monovke ne padejo na lastnika obupanega curaka. Zagledaš eno rit na ekranu in zacneš cvilit, kako ti nobena z interneta ne da fu k at. Kako da se poleg vseh španskih, klasičnih, piščančjih, prašičjih in ostalih grip ne pojavi še fukfehtarska in malo razredči populacijo patetikov?

Fotrov sine, s tem je tako, lepo je vidt, obnemeti zarad tega je pa itak brezveze, tako kot je mogoče tudi sex s to, ki tako dobro šejka s svojo ritjo čisti obup. Itak, da je sex najboljši s tisto, ki ne šejka dobro, ko ga ima pa v sebi, pa tako stiska, da boli od užitka, ko ti pride. Kakor koli, punca je morala kar nekaj treninga čez dat, da tako miga, pa, če apaludiramo svemu i svačemu, zakaj nebi še njej, kaj ji bi pomagalo to miganje, če bi bila brez glasa in stasa.

Fotrov sine, dober komentar. Tudi sam sem se zgoraj pred dnevi spraševal, kako je mogoče, da miganje ženske riti izvabi takšen val moškega navdušenja. In pol še komentarji…kara baba..aaaa…forumašice ji niso do kolen..aaaa…gremo dalje fantazirat o njej..aaaa…ko da 15-letniki pišejo…

Naj ugibam, forumašice ji niso do kolen, ker dejansko znajo včasih mlade petelinčke malo pribit na realna tla, ko je to potrebno? Pobje, žensko-moški čvek ni zmenkarije plac. To je čvek. Če hočete ganjat vroče 20-letnice, ste na napačnem mestu. Treba it v diskoteko, tam je mesto za dokazovanje, kdo je večji frajer, kdo ima boljšo postavo, lepšo frizuro, boljši avto, kdo je največji đek.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Fotrov sine, čista desetka za komentar. :))

Hehe, modela, pa kdo sploh primerja forumašice s temi bejbami, to je daleč od realnosti, ko ima ena bejba kakšno leto cajta, da pride do teh gibov in nobenih drugih obveznosti. Pa ne mi rečt, da vidva Fotrov sine in Spajder nista pogledala ta video, pa komu qurcu vidva nabijata tukaj, spreminjata svet in prepričujeta prepričane, da tist, ki pogleda eno, ki miga z ritko je pa itak fu k fehtar, razen vaju dveh seveda…. buče. Pogledaš za trenutek in greš svojo pot, kaj pa ima moški, človek od tega miganja guze. Drugič se men osebno nebi dalo več pogledat, raj pogledam bejbo ob sebi, ki se mi počasi približuje v zapeljivem perilu, ko jo čakam naspidiran, da se kresneva.

@ Spider

Pretiravaš. Vsak moški si rad tu pa tam kdaj pogleda kako postavno bejbo, ki zna in tudi ima kaj za pokazat, pa če je to na sliki, v videju, v reali, ni važno. Sam sicer nisem nevem kok navdušen nad tem, da bi mi bilo potrebno vzdihovat zraven, ali pa da bi doživljal nevem kakšne popadke med gledanjem takih videjev, mi je pa vseeno lepo za pogledat.

Prav imaš, vroče 20 letnice lutajo po diskačih, pa ne samo tam, še kje drugje lahko naletiš na njih, v bistvu so vsepovsod samo tu gor jih ni. No zakaj jim te forumašice ne sežejo do kolen, sem pa že odgovoril na prejšnji strani. Saj veš kako pravijo mlajše je slajše, 40-50 letne “miflice” pa mene ne pritegnejo, pa zaradi mene, če je profesionalka v fafanju, take bom kar k tebi napotil lol

Zato, ker se vi ne zmenite za žlahtne +30, nam preostanejo vse te milfice. Imamo res srečo.
Sadni, če bi se malo odzval, to bi jih zdrmal, da bi navalile nate, da te raztrgajo… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

kakšno navdušenje…. a misliš da si ga doma žlajfamo na tole mladenko? ne kje pa…. je pa punca ekstremno luštna pa še dober komad je za povrhu….

Je pa res takole da če grem 1 teden po mestu iskat in gledat vsako žensko jih bo LE MALO! ki ji konkurirajo… vsaj primerjavi z tem spotom ki pa moramo povedat je tukaj punca stara 18 let! (morda 19) medtem ko je punca danes stara 29(ali pa 28) še vedno je boljša od vseh forumašic seveda ampak dobro morda ji danes pa še kakšna več konkurira…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Verjetno, ker si štajerc, sm v Ljubljano rabš pridt, boš mel tok izbire, da ne boš vedu niti kje začet.

Jaz sem si video ze 5-krat pogledal. Pa se kakega drugega od nje. Par njenih videov si je pogledala tudi moja punca. Celo link na enega mi je potem poslala. Potem sva si se skupaj dva pogledala in malo podebatirala, ker mi je zatrjevala, da ima ona se boljso postavo. Zenske… Ne vem pa se, ce mi bo kak show v kratkem uprizorila. lol
Aja, pa tisti debeli tower pancer naju je tudi nasmejal. Jack na kvadrat, ne glede na trebuh. Obvlada ritem! 🙂

Folk, poglejte, uzivajte. Ne se obremenjevat s tem kar je ali ni prav, bla bla, seveda ce vam pase. Vsak dan mi ga lahko 3 lepoticke vrhunsko pofafajo, karkoli, ja tudi to se je ze zgodilo, pa si bom se vedno z veseljem sem pa tja pogledal kak podoben video.

God has spoken

😀

Mimogrede, pevka je baje locena. In mi moja rece, ja, potem pa imas sanse. Pa ji povem, da ne govori Anglesko, moja Francoscina pa je prevec skromna. Kaksne se z mojo pogovarjava, lol.

Če je tako z ritjo migala tudi z drugim moškim, me ne čudi, da je ločena. :)))

Sicer pa, ženska je luštna.

Matjažko, sem slišala, da imaš telesne stražarje zaradi 30+ letnic tu na MON. :))

da poenostavim sine, ker že sprašuješ kaj sem hotel povedat, punca je lepa, pesem je dobra, lepo poje in ima smisel za ritem, evo to sem hotel povedat, to kar si ti napisal v nadaljevanju in čemur tako huronski pritrjujejo nekateri(se bodo že prepoznal) so pa nebuloze, oz da dodam v v jeziku, ki ga prezvišeni razumete, za razlko od navadne raje..nonsens…non sense…razumeš…in, se pardoniram, moj razmaženi mali sine, da ti je nelagodno ob..saj ne vem zakaj ti je nelagodno, zato ker si gledal video al zato ker se ti je ob tem dvignil?)) zaradi mene ti ni treba biti sine, lahko ti je samo in zgolj zaradi sebe in zaradi neumnosti ki si jih zapisal v zgornjem sestavku…nelagodno samo v primeru, da premoreš toliko samokritičnosti da boš priznal da si zgrešil bistvo te teme….ampak za kaj takega morš bit karakter…
še sreča da so gor tud ljudje ki razumejo poanto..dater, sadni itd…

mislim da zna dovolj angleško 😀

http://www.youtube.com/watch?v=FTL4SmD9yxw

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

mislim da zna dovolj angleško 😀

http://www.youtube.com/watch?v=FTL4SmD9yxw%5B/quote%5D

No, če je poznavanje jezika taka ovira do ženske, ki ti je očitno všeč …. potem zate ni več upanja 😀 😉

Ma tisto kar bi ti z njo počel se dela čist isto po francosko, angleško, špansko….. tako da ni ovir 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah, dajte ga srat fehtarji. Jaz nisem vzrok vašega pomanjkanja spolne zadovoljitve. Ker sem pa vseeno dobra duša, vam lahko namignem, kje vam je iskati luč v mraku seksualnih frustracij. Prva in osnovna lekcija je zelo preprosta, pa zato običajnim moškim toliko težje doumljiva: ne bodite do žensk iskreni in odkriti! Človek je zgradil civilizacijo na privlačnih lažeh. In ženske so zelo civilizirana bitja. Potrebujejo vsakodnevne moške laži, ki so jim predstavljene kot resnice. To ni mala stvar, da znaš zblefirat babo. Je potrebno precej let treninga za uspešnega leporečneža in evfemista. Ampak nekje je enkrat treba začeti lagat in se uriti v prepričljivosti. Ne pa, da kot en teleban limaš posnetke nekih plesalk, zraven javno vzdihuješ in s tem priteguješ pozornost nasprotnega spola. No, saj jo pritegneš, ampak v popolnoma negativnem smislu. Saj si s tem nekako izrazil resnico svojih želja, ampak izpadel kot asocializiran primat kamene dobe, ki ne priznava fines modernih družbenih dogovorov. Gola resnica pač ni seksi. Seksi je, če ženski blefiraš, da ti kaj prida ni do bab, da pa po nekem čudežu ravno v njej vidiš izjemo. Saj bo ona v intimi svoje duševne previdnosti vedela, da gre bolj za nakladanje, ampak bo vseeno hvaležna, ker bo to nakladanje namenjeno samo njej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close