Hiperaktivne ženske
V sosednji temi je govora o strahu moških pred samozavestnimi ženskami. Pa je res tako?
Sem nad 30 in tudi iskal sem oz. bom spet med ženskami 30-40.
Pa kaj se zgodi? Ja, res je cel kup takih samskih žensk. Kot po pravilu imajo vse visoko izobrazbo, če ima samo SŠ in je samska je to ločenka z otroki.
Ponavadi imajo kup hobijev, dejavnosti.
Najprej sem bil v razmerju z eno, ki se ni obneslo. Poleg službe je imela še tisoč hobijev: ples, glasba (igrala v godbi), padalstvo, smučanje, tek (tudi maratoni), kolesarjenje (tudi tekme), triatlon, potovanja, vsako leto tudi tako potovanje na drugo celino. Nisem zdržal tempa.
Zdaj sva v razhajanju s podobno. Poleg službe je še študira (podiplomc), hodi na dva tečaja tujih jezikov, kar naprej bi hodila na plesne tečaje (za enega sem bil za, več se mi ne da), hobi v hribe (tudi pozimi v gore, s cepini, derezami), smuča, plava, kolesari, hodi na folkloro (ne pleše z mano) in seveda potovanja. Pa ne taka umirjena, ampak divja, treking, z nahrbtnikom, v predele, kjer par dni ne srečaš nikogar. Saj vse lepo in prav, ambiciozna, polna energije, amapk to je zame preveč. Nikoli ni tistega miru, da greš na morje poležavat za 14 dni namesto na treking, da greš v kino namesto na bicikl, da greš v kako restavracijo namesto na tečaj francoščine, da greš na koncert namesto v gore.
Preveč hiperaktivne ste ženske pa ostajate same. In ta hiperaktivnost je opazna pri vseh teh mladih, izobraženih ženskah. Nobene umirjenosti, samo divjanje. Kup hobijev in športov. Nobene sproščenosti.
Seveda mi ustrezajo izobražene, ampak ne preveč hiperaktivne.
Pod 30 stare pa me ne zanimajo, zanimajo me ženske za resno vezo, če bi iskal le seks potem bi iskal take ekstra mlade.
Meni so izobražene ok, samo spoznavam le take, ki imajo na kupe hobijev in ti hobiji seveda ostanejo tudi, ko s v vezi.
Tudi kolegice samske imam pa so same neke triatlonke, alpinistke, popotnice. Saj vse super, ampak take potem nimajo časa za družino.
Vsak ma svoje prioritete in cilje v lajfu, kajne. Čudi me, da je to že vsaj druga taka aktivna partnerka, s katero se ne moreš ujet (ti zapečkar, ona aktivna), nekaj te mora vleči k takim ženskam da se spraviš v zvezo ali pač? Verjetno je tudi sicer duševno bolj zdrava, umirjena, ti daje občutek resnosti, ki ga prid rugih nisi občutil?
Namesto da vse povprek tolčeš čez te aktivnosti, najdi (znova poišči) tisto, zaradi česar so te sploh pritegnile in te “prepričale” da se ti je zdelo smiselno it v resno vezo.
Nisem zapečkar, nisem pa hiperaktivnež. Grem recimo smučat za en teden na leto pa še kdaj kak dan tako vmes. Nisem pa po 15, 20 dni na leto na smučanju.
Rad potujem, ampak ne take divje variante. Rad imam pa čisto umirjen dopust na obali, brez divjega športanja.
Rad plavam, ampak ne 3x na teden.
Rad kolesarim, ampak ne par 1000km na leto.
Rad grem v hribe, ampak pozimi me gore ne vidijo.
Rad pa grem tudi v kino, gledališče, na žur, v kako restavracijo na večerjo…
Tudi izobražujem se rad, ampak poleg službe in faksa si ne umislim še tečajev jezikov.
Ne maram pa sploh teh ekstremnih zadev kot je padalstvo, alpinizem, trekingi v džunglo in podobnih zadev.
Kje najdem takšne ženske? Na netu, smučanju, gorah…ampak takrat ne vem, da je ženska tako hiperaktivna.
Pa saj so vse take, vsako samsko znanko pogledam, je takšna.
Ali pa so kake divje karieristke. Tiste so pa še hujše.
Sem mogoče kaj rekel, da je to grozno?
Jaz samo pravim, da so tiste ženske, ki so vedno samske, ki še niso z nikomer skupaj živele, vse visokoizobražene in hiperaktivne.
Nisem rekel, da so ločenke kaj slabega.
Jaz pa ne vem, kaj je to tako grozno?
Mislim, je to res tako nesprejemljivo, pri teh letih, imet eno tako partnerko, ki že ima kakšnega otroka.[/quote]
Zakaj pa potem ne iščeš primerne partnerke med takimi ženskami. Mislim, vsekakor ne bodo letale naokoli, že zaradi starševske obveznosti ne, drugače gledajo in cenijo partnerstvo, človeka, ki je pripravljen biti v pomoč, vsekakor cenijo če si pripravljen imeti do otroka tudi nek prijateljsko ljubeč odnos in bi v takšnem primeru imel čisto neko posebno mesto v družini/odnosu.
Če te to res ne moti.
Te moti?
Jaz pa ne vem, kaj je to tako grozno?
Mislim, je to res tako nesprejemljivo, pri teh letih, imet eno tako partnerko, ki že ima kakšnega otroka.[/quote][/quote]
Ne govorim le o dveh, ampak o več ženskah. SAj sem napisal, da so vse moje kolegice in znanke take.
V množini pišem. Ne dvojini.
Ja, je ok, če je ženska aktivna. AMpak, če vsaj 10 ur na teden športa, ponavadi še več, v službi je 40 ur, 10 ur za vožnjo v službo, vsak petek in soboto predavanja na faksu, potem 2x na teden tuj jezik predavanje, potem učenje za faks, učenje tujih jezikov.
To pa je preveč.
+1
Pa vse samske tudi niso hiperaktivne. Po 2 je težko sklepat o celi populaciji…
Jaz bi bila pa vesela kakega hiperaktivnega dečka, mene to ne moti ;)[/quote]
It zakaj se ti zdi čudno, da nekdo ne želi ženske z otroci? Meni se zdi to izredno dobro da ve… ker drugače tako ali tako potegnejo takratko otroci.
Zakaj si ne želim tujih otrok?
Recimo zato, ker se ne počutim, da bi lahko postal kar čez noč očka dvem otrokom? Ker mi je jasno, da otrok ni stvar, ki jo daš v kot, ko ti gre na živce.
Ker mi ni do skrbi za tuje otroke.
In ker je vseeno bolje hiperaktivna partnerka kot partnerka z otroci, ki ima še manj časa za partnerja kot pa ta hiperaktivna.
In kaj te je potem tako privlačilo na njih, da si se sploh spustil v odnos s takimi? In kako to, da se nahajaš / spoznavaš v družbi takšnih žensk ?
Si kdaj ponudil takšni ženski/partnerki da bi samo poležavala oz. se cartala nekje doma, da bi kakšen konjiček zamenjala z neko mirnostjo/sproščenostjo v tvoji družbi – nadomestila te konjičke s “tabo”, in če si, kakšna je bila njihova reakcija … ali pa se samo prilagajaš željam partnerke…
It zakaj se ti zdi čudno, da nekdo ne želi ženske z otroci? Meni se zdi to izredno dobro da ve… ker drugače tako ali tako potegnejo takratko otroci.[/quote][/quote]
Saj pravim… meni se to zdi edino pošteno.
Takšne pač so samske ženske. Drugih ni.
Seveda, pa se je zgodilo recimo takole. Je popustila, da ne greva v džunglo na dopust, ampak na morje. Pa sem jaz želel tako umirjen dopust. Ona pa je šla vsak dan na kolo za 50-100km pa preplavala vsak dan vsaj 2km.
In kaj te je potem tako privlačilo na njih, da si se sploh spustil v odnos s takimi? In kako to, da se nahajaš / spoznavaš v družbi takšnih žensk ?
Si kdaj ponudil takšni ženski/partnerki da bi samo poležavala oz. se cartala nekje doma, da bi kakšen konjiček zamenjala z neko mirnostjo/sproščenostjo v tvoji družbi – nadomestila te konjičke s “tabo”, in če si, kakšna je bila njihova reakcija … ali pa se samo prilagajaš željam partnerke…[/quote]
Saj niso vse tako divje, to je za mojo bivšo, kar pišem.
So pa vse hudo dejavne, preveč.
Hm, jaz poznam samo eno tako, pa poznam tudi precej dejavnih žensk. Tudi samskih. Ampak ne tako hudo dejavnih.
To, kar si napisal, je od splošne populacije kar izjema, tudi od samske, tako da me čudi, od kod ti toliko takšnih žensk poznaš…[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.