Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hiperaktivne ženske

Hiperaktivne ženske

Jaz pa imam obratne težave. Vsi moški nad 30, samski, so premalo aktivni, šport jim ne diši, potovanja tudi ne, izobraževanja tudi ne. Samo internet ali pa lokali, poležavanja ob morju, namesto aktiven dopust.

Moj post si pa kar nekako izpustil. Zakaj si sploh šel v veze s takimi babami?

Se ne znaš postavit zase pa glasno in jasno povedat, kaj je zate primerno in kaj ni? Če ti je bilo pretežko, bi ji povedal in bi spremenila dopust. Si ne predstavljam, da nekdo, ki nima kondicije, gre na športni dopust s 100km dnevno, To se mi zdi čist nerealno in butasto, kje si imel pamet??

Pa kaj pol, če sta šla na morje n je ona medtem ko si ti ležal na plaži in bral knjigo, ona kolesarila in plavala? Kje je tu SPREJEMANJE RAZLIK??? Ti bi rad od partnerke, da se prilagaja tvojim željam in predstavam o skupnem dopustu, kaj pa ti njenim? Oz. zakaj bi drug drugega sploh MORALA SPREMINJAT? Pa saj ni fora veze, da skoz tičita skup in počneta VSE skup. Vsaj naj ohrani del svojih hobijev, po napisanem sodeč si preveč posesiven. Baba naj bo doma in skup s tabo cele dneve gleda tv? Brezveze.

Pričakoval sem, da bova vsaj na dopustu kaj skupaj uživala. Je to tako veliko?

It zakaj se ti zdi čudno, da nekdo ne želi ženske z otroci? Meni se zdi to izredno dobro da ve… ker drugače tako ali tako potegnejo takratko otroci.[/quote]

Čudno oz. saj niti ni čudno, samo sprašujem zakaj, da vidim, kako človek razmišlja oz. kaj ve (ali ne ve).

Jaz gledam bolj iz neke svoje perspektive, ker sem sama mama/-ica, pa da vidim, kakšne možnosti bi imela, če bi postala (spet) samska. 🙂

Jaz mislim, da je moške predvsem strah, nekega pridobljenega (s partnerko) očetovstva, strah neke odgovornosti, strah, da ne bo znal vzpostavit nekega tovarištva z otrokom, in nenazadnje tudi strah, kako se bo spopadel s srečevanji z bivšim partnerjem – biološkim očetom. STRAH !

Če v tem primeru ni strah tisti ampak je nek odpor, avtor pravi “da mu ni” za tujega otroka, no, kaj pa to pove, da ne mara tujih otrok, a svoje lastne bo pa potem maral. Ampak, kdor RESNIČNO mara partnerko, ali ne mara tudi partnerkinega otroka.

Ne razumem odpora. Odpor do česa? Do otroka ali do tega, kar otrok prinaša s sabo. Odpor zaradi česa? Strahu, da boš na drugem mestu, da te bo spodrinil nek “tujec” – otrok… Ampak “tekma” do partnerkinega srca ne more biti med otrokom in partnerjem. Za čas že, za srce pa ne. Gre za dve popolnoma drugačni ljubezni. Odpor zaradi odgovornosti. Kaj pa to pove? Da bi nekdo rad ostal kot fant in ne bi postal mož? Se soočil z izzivi, da ustvari nek za oba zadovoljujoč odnos, kljub temu, da mora hkrati ustvarit še odnos z otrokom.

Samo razmišljam, nič nikogar ne dolžim. Samo sprašujem se…

Oh, it, kaj nisem dovolj jasno napisal, da ne želim postati čez noč oče?
Tudi s samsko partnerko ne bi šel kar takoj naredi otroka (pa tu ne bi postal čez noč starš, ampak čez 9 mesecev).

Ja, ja, seveda si. Saj nisem točno za tebe mislila. Mogoče pač toliko, da vidim, ker, hvala bogu, jaz nimam izkušenj s takimi moškimi, vsaj da bi vedela ne. Tako razmišljujočimi.

Moj oče se je poročil z mojo mamo, ki je že imela otroka iz prvega odnosa. Naprimer.
Pa moj partner je tudi z mano, ki sem že imela od prej otroka.

Zato mi je tak odnos/izhodišče drugačen/-no, da ne bom uporabila kakšnih neustreznih besed.

Ampak vidva nista ena oseba, tudi če sta skupaj, sta vseeno dve celoti vsaka zase, s svojimi željami in svojimi predstavanmi o tem, kaj komu pomeni uživanje na dopustu.

Se nista nič pogovarjala o sebi drug z drugim?

alo fant, ne boš oče, ker ti otroci niso tvoji – očeta že imajo

ko bi se resno zacopal, ne bi niti razmišljal o tem

a matematiko študiraš ti?

Dajte, trgajte me, jaz vsaj pošteno povem. Če bi si želel otrok, bi tudi skrbel zanje, otrok ni stvar, se zavedam odgovornosti. In sedaj preprosto nisem pripravljen prevzeti take odgvornosti.

Ja, krivokljun, ampak ob ženski, ki poleg službe študira, 10-15 ur na teden športa, hodi na predavanja, se uči, preprosto ni časa zame.
Preprosto sem se naveličal kratkih zmenkov.

Vsi, ki se spravljate name.
Ali nimate svojih otrok, vseeno pa imate partnerko/ja, ki ima otroka in živite skupaj? Če niste v taki situaciji, ne pljuvajte po meni.

Tisti, ki branite hiperaktivne ženske in me imate za posesivnega: ali poleg službe še študirat in športate po 15 ur na teden? Zakaj pa ne, če je to normalno?

Provociraš.

Zakaj že?

mogoče za dolge nisi ustvarjen…

Zraven nje pojdi na tečaj pa na trening pa bosta skupaj.

Ker ti je všečen takšen odziv s parterja.

Bom takole vprašal. Koliko ur na teden pa vi namenite športu, koliko raznim izobraževanjem, koliko različnim hobijem?
Kako vam potekajo dnevi in predvsem tisti del po službi in ob vikendih?

kok si pa star ti

Toliko, da me zanimajo ženske med 30 in 40 leti.

očitno imaš neko skrito potrebo po takih ženskah, da vedno isti model najdeš :))

glede na to, da si star vsaj 30, potem verjetno veš kdaj ženske najpogosteje rojevajo in zakaj npr ženske čakajo z otroci po 30.letu… skratka – žensk brez otrok ni na pretek, če jih nimajo, se je pač dobro vprašat zakaj ne

morda si se preveč sistematsko lotil iskanja te tvoje bodoče gospe

nekako ni veliko govora o moralnih vrednotah, samo šport in izobraževanje je moteče, pa otroci seveda

Moralne vrednote so bile pri teh ženskah vedno ok. Poštene, odkrite, zveste, …
In šport ter izobraževanje nista moteča, moteče je, ker je vsega tega preveč. Problem je v tem, da potem nisva nič skupaj.
Fajn je, da je, ampak ne preveč.

očitno je njim ok, da so s tabo manj časa in da obdržijo svoje kativnosti.
kadar žensko tip zamika, potem se tut česa odpove :)))

Bi bilo pošteno, da se odpove študiju zaradi moškega ali pa hobiju, ki ga ljubi? Ne silim ženske, da take stvari opusti. Raje se umaknem in iščem novo :).

ponavadi ne pišem kompliciranih stavkov – ženska se sama odreče stvarem
torej tudi tvoje morebitno siljenje ne bi pomagalo

deluješ kot tip, ki ima svoj film v glavi, za ostalo pa si imun.

Aleksandra, tudi jaz imam hobije in se jih ne bi odpovedal zaradi ženske, zato ni prav, da bi si ženska zaradi moškega skenslala svoje stvari.
Je pa res, da jaz nimam toliko stvari. Oz. nisem tako ekstremen.

no ja,bosta že s kako ujela interval, če ne bo pa tvoj nick pač tvoj satus

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close