Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?
Kako prek spleta spoznat nove prijatelje, nove znance?
V prvi vrsti iščem družbo. Sem pač v letih (30+), ko je večina vrstnikov v razmerjih in se pač družijo s svojimi partnerji oz partnerkami. Samski pa nekako ostajamo bolj brez družbe. Če pa najdem koga, da bi preskočila iskra, pa seveda super.
Iščem kake portale, kjer se da najt družbo. Zdaj kupid je poden od podna, portal Spoznajmo se, pojdimo skupaj je tudi brez življenja.
Našla sem dve strani za samske:
Dogodki za samske… bomo videli, mogoče se bo našlo kaj zanimivega, samo je videt precej LJ usmerjen, pa nismo v iz LJ. Delavnice v NY pa tudi niso za moj žep. Bom pa sledila dogodkom. Ima mogoče kdo že izkušnje?
Ustvarjamo vezi – hm, bomo videli, mogoče bo kaj zame. Se mi pa tudi zdi, da niso iz mojih krajev (recimo v krogu 50km kjer sem doma).
Kakšne izkušnje imate recimo z ona-on.com ? Sem opazila, da je treba plačat članarino, se mogoče splača?
Drugače pa iščem predvsem take portale za druženje pri rekreaciji, športu, potovanjih. Lokali me ne zanimajo, kultura tudi ne in le virtualno četanje tudi ne.
So kaki portali, recimo tekaški, ampak so preveč usmerjeni samo v tek. Jaz pa se z nobenim športom ne ukvarjam intenzivno tako, da me zanima družba tako čisto rekreativno za različne športe, ampak nič intenzivno.
V glavnem portali, kjer iščejo družbo samski med 30-40 let, družbo za rekreacijo, potovanja.
Portali in net spoznavanje je vse OK, če nimaš kakšnih ovir glede tega.
Splošna praksa pravi da se prek neta pač išče večinoma seksualno spoznavanje:)
Ne splača se plačevat članarin pomoje…meni nekam deluje kot če bi šel fizično v ženitno posredovalnico…ok ni čist tko ampak men tak deluje:))
Pri sebi pa razčisti kaj si točno želiš…partnerja s katerim bi kvalitetno preživljala svoj čas…ali kakšnega prijateljčka za tek in ostale športe.
Če še nimaš si naredi profila na Facebooku in NetLOG-u in je to to…chataj…spoznavaj…išči…in naj ti nebo težko it na kakšno spoznavno pijačo,itd.
Saj sem napisala: družbo iščem
Facebook, tu nekak ne spoznavaš novih, tu bolj znanci
Netlog pa hm, očitno ne deluje kaj preveč. So gor neke skupine pa večina povsem neaktivnih, klikajo pa me samo taki, ki iščejo resno vezo ali pa seks. Čeprav imam jasno v profilu napisano, da ne iščem tega.
Ne vem ali jaz ne znam naredit zanimivega profila ali pa netlog res ne deluje, pojma nimam.
Rok, imaš kak predlog?
Jaz sem našla par kolesarskih, tekaških, ampak so vsi zelo divji. Jaz pa iščem tako rekreacija, ne nek določen šport. Nisem v nobenem dovolj dobra. V bistvu iščem take, ki se ukvarjajo z marsičem, ampak ne tako intenzivno, da bi hodili na neke tekme, dirjali.. pač tako sproščeno.
Ostali pa: še enkrat: IŠČEM DRUŽBO ZA REKREACIJO – dovolj jasno?
poglej (v tvojem kraju ali v bližini) če je aktivno kakšno planinsko društvo. tam vedno lahko greš sama in potem se najde družba in posamezniki se družijo v skupinah, pač odvisno kakšne imajo interese (razni pohodi, krajši – daljši, izleti, druženja ….) in pa odvisno od let. tukaj sigurno ne moreš zgrešit.
ali pa npr. greš na plavanje v kakšne terme. greš komot sama, družba pa se potem vedno najde, velikokrat še preveč, tako da se moraš “branit” 🙂
ali pa npr. greš na koncert (razne skupine) greš zopet komot sama, družba tudi tukaj brez problema se najde… in še in še možnosti.
potem, če ti nekdo ustreza, ko ga spoznaš, se potem pač družiš še naprej in potem velikokrat se zgodijo tudi “iskrice” 🙂
Rok: plavanje, turno smučanje, kolesarjenje, kajak, badminton… tudi kake rekreativne odbojke se ne bi branila.
Tralala, ja tudi ženska družba je lahko :), samo saj pravim, večina v mojih letih se raje druži s partnerji/partnerkami ali pa so bolj za potepanje po lokalih, kinih, koncertih, kar pa mene ne veseli.
Bibita, v našem PDju so na pohodih sami 55+ :), ne vem kako je drugje. Plavam pa 3x na teden :), koncerti me ne zanimajo (je pa res, da bi zato komot dobila družbo, ker na koncerte pa tudi moji samski kolegi in kolegice hodijo).
če si pričakovala tule kakšen odziv ali povabilo, bi se morala prijavit, pa bi gotovo padla kakšna ponudba. čeprav se mi zdi, da se braniš vsega, razen kakšne iskrice ne. 🙂 Bibita in Rok sta ti dala dobre predloge, v akcijo pa boš morala it sama.
glede na to, da se z nobenim športom ne ukvarjaš intenzivno in te zanima bolj udobna rekreacija, bi znalo biti, da turna smuka odpade. kaj praviš? :)))
Japki… ni nujno; saj ni vedno tako hudo. Tudi jaz grem kdaj, če mi paše in tudi če nisem v vrhunski formi. Se gre bolj počasi, pa je.[/quote]
ah dej Rok nooo. :)))
tebe berem tule (če je vse kar pišeš res) kaj vse počneš in kako si aktiven, pa greš včasih na turno smuko … in gre bolj počasi. samska pa sebe jasno opiše, kakšna rekreacija jo zanima.
no kakorkoli, meni se nekoliko težje proda ‘zanima me nekaj neintenzivnega … tudi turna smuka.’ mogoče je keč ravno v tem, ko pravi, da ne zna ustvariti zanimivega profila. in takšne kontra info so pač za lase privlečene.
pa da ne omenjam odgovornosti turne smuke (kje, kdaj in seveda s kom). aha, mogoče je nekaterim turna smuka 1m od urejenega smučišča… potem pa aki, pa v dolino.
aja še to, samska; nisem govorila, da daj mail. če se prijaviš na forumu, ti lahko vsak prijavljen pošlje zasebno sporočilo. pa bo mogoče padla tudi kakšna turna smuka. 🙂
He, he… ne vem. Mogoče bomo videli… no, brali.
Zahtevnost je pa res kar problematičen pojem. Mogoče tudi tista,ki se meni zdi zelo “simpl & lahka” ni čisto taka… kdo bi vedel…[/quote]
jp. za to pa človek potrebuje tehnično in fizično podlago, kot minimum in pravi miks; pameti, brave hart in sreče.
samska, saj v planinskih društvih niso samo pohodi, je še veliko drugega. in jaz poznam kar nekaj društev, s katerimi ima naše društvo stike, in ti iz prve roke povem, da je veliko, velikooooooo starih od 25 do 40 let. seveda pa jih je nekaj tudi 55 in več, vendar kot sem rekla, potem se grupirajo po interesih, ki jih ima posameznik in po starosti.
in praviš, da plavaš 3 x na teden. pa nisi še nikoga spoznala. jaz kadar grem na plavanje (in če sem sama), vedno s kom navežem stik (tako moškimi kot ženskami) in z veliko njimi sem ostala v kontaktu in se občasno družimo.
mogoče, pa imaš previsoke kriterije ali pa je s tabo nekaj narobe. se je za vprašat.
aja, pa še to. turna smuka ni hec, se je treba intenzivno ukvarjat (kar si pa ti v začetnem postu odločno odklonila) to ni rekreacija 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.