Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ljudje žalijo?

Zakaj ljudje žalijo?

Zakaj ljudje žalijo druge ljudi?
Recimo v temi o dogodkih samskih, ena oseba, žali vse po vrsti?
Ali pa tudi v drugih temah se najdejo osebe, ki pljuvajo, žalijo druge ljudi?
Sploh na SČ se najdejo ljudje, ki zmerjajo druge za debele, neumne, zabite, tupe…?
Kaj je v človeku, da v objemu spletne anonimnosti tako rad žali druge? Od kje jim taka grenkoba od kje jim tak užitek nekoga žalit, biti nesramen, biti prostaški?
Prenizka samozavest? Zagrenjenost? Ali kaj čisto tretjega?
Sem kar večkrat že opazial, da v anonimi eni pišejo same žaljivke.
Jaz, tudi, če se mi zdi nekdo neumen, ne žalim. Mogoče je pa v čem drugem boljši od mene, če mu že recimo matematika ne gre.

Žalitve so prišle z vaše strani najprej. Popolnoma ste obrnili temo pogovora s svojim večnim cinizmom. Pri pogovoru na tako nizkem intelektualnem nivoju, ne moreš drugače reagirati. Če nekdo cele dneve bojevito udarja po tipkovnici na medmrežju, to še ne pomeni, da je vseznalec in pameten človek

Moje vprašanje je bilo zakaj žališ? Torej si želel povedat, da te je nekdo žalil in ti si vrnil z žalitvami? Aha, razumem. Torej žališ samo takrat, kadar smatraš, da so te drugi žalili?
Zanimivo, da si bil v celi temi edini prostaški pisec.

Nemiselno je s teboj polemizirati, ker ne razumeš in tudi nisi sposobna razumeti poante zapisanega, zato vedno pišeš takšne zaključke, ki pritrjujejo samo tvojemu poenostavljenemu načinu razmišljanju. Ker po tebi ni nobenega povpraševanja, imaš problem seveda samo ti. Če ne razumeš nasprotne strani in jo popolnoma negiraš, seveda ne moreš imeti upravičenih pričakovanj na dober rezultat.

Lahko drugače reagiraš, samo vprašanje je, ali si tega sposoben. Vsak res ni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

SunTzu, evo te bom malo pohvalila, da ne boš rekel, da te samo kritiziramo. Si eden redkih, ki piše slovnično pravilne poste. :)) To je dobra lastnost. Tisto, kar sem ti želela v prejšnji temi dopovedati je, da plodnost ženske sicer je odvisna od starosti, ampak ne 100 %. Ena moja prijateljica je po 35 letu starosti brez težav zanosila in rodila tri zdrave otroke. Spet druge imajo težave v 20. letih življenja z zanositvijo. Jutri lahko spoznaš čudovito žensko, ki bo tako dobro izgledala, da boš mislil, da je stara komaj 30, v resnici pa bo stara kar nekaj let več. Torej boš zavrgel možnost enkratne veze zaradi teh predsodkov?

Še zadnjič. Moje prvenstveno zanimanje je usmerjeno v osebe nasprotnega spola med 20 in 28 let. Starejše ženske so seveda lahko tudi privlačne in dobro izgledajo, vendar ne tako dobro kot si same morda predstavljajo. Njihova privlačnost ni več toliko v izgledu najstnice ,kot dejstvu, da je z leti pridobila določene izkušnje, ki jih sedaj uspešno unovčuje. Dobro znajo izražati svojo seksualnosti in ob tem občutijo neizmerno zadovoljstvo. To pa na žalost ne velja za Slovenke, ker se tega niso nikoli naučile oziroma ponotranjile. Poznajo samo način super pasivne ledene kraljice, ki ga lahko izvaja izjemno omejen delež žensk, pa še tam je njegov rezultat izredno vprašljiv. Ženske 30+ morajo s svojo seksualnostjo in tudi ustrezno inteligenco pritegniti pozornost njim zaželjenih samcev, kar je veliko težja naloga kot igrati položaj ledene kraljice, ki ga velika večina ne more igrati zaradi naravnih omejitev. Pri privlačnih ženskah tovrstnega tipa pa ima moški težko kakšne predsodke, ker iz njih kar puhti seksualnost in ga privlačijo usodno kot Kalipso. Odiseja. Pri plodnosti je pa je šlo bolj za metaforo, ker pravega moškega poganja testosteron v pozitivnem ali negativnem smislu, tako, da bi rad izbrizgal čimveč semena v čimveč plodnih samic. Ta prvinski nagon pa se lahko udejanji ali pa tudi ne. Nikjer pa nisem hotel označiti starejših žensk kot avtomatsko neplodnih in posledično manjvrednih. Če hočete biti uspešne pri moških , morate najprej razumeti kako razmišljajo. Med takšne moške pa seveda ne spadajo geji, ženski prijazneži in baba-mošli, ki imajo drugačne interese in želje.

No, s tistim označenim stavkom si me pa nasmejal. :)))

To je pa že nekoliko smešno, raje napiši samemu sebi navodilo kako proti do ženske, stare 20 – 28. Dvomim namreč, da ima katerakoli toliko stara punca užitne zunanjosti problem dobiti tipa. Ti imaš problem, ne one in ti njim pišeš navodila?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A seksualnost je kolektivna zadeva, odvisna od nacije? Zgleda, da imaš enako izkušenj s Slovenkami kot z ženskami iz drugih nacij. A bo to pozitivna nula, kar pomeni ,da si mogoče kakšno že za bedrco prijel? :), kjer pa ti dam pav, saj je to dovolj podlage za teoretično razglabljanje. 😀

Tvoje prvenstveno zanimanje lahko ostane pri 20-letnicah tudi po petdesetem, če ima imaš debelo denarnico, pa tudi če si grdi ko swina, kot bi rekel Paco Morales. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mariborčan: Če te nobena ne pogleda ni moj problem.

matjažko: Vem, da je hudo biti neprivlčaen virtualni geek, vendar ni potrebno smetiti s svojimi frustracijami venomer. Skuliraj se malo in pojdi na svež zrak.

Mariborčan (Spider): Preberi si malo svoje jamranje na poljub.com.

Spider s Poljuba sem seveda jaz. In kaj zdaj? Drugi tip pa nisem jaz. :))) Spider ni star 35 let.

Nekam dost se ukvarjaš z mano, tvoj problem pa ostaja. Tako, da lajaš name ga ne boš odpravil.

Za potrebe kolega občasno malo pobrskam za določenimi ljudmi. Lahko najdem še kaj sočnejšega.

Sličico sestre v bikinkah bi nas razveselila? 😀 Ali se mama še tudi drži, čeprav tebi nisi po všeči milfice. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za mano bi rad brskal? Si peder?

Glej, brskaj ti, kolk hočeš. Ko te bom imel dovolj, bom od Primoža zahteval tvoj IP. Potem se ti bom naslikal na vratih in ti ne bo več do smeha.

Si me razumel, ali naj ti narišem?

Spider: Kar naslikaj se na vratih, bomo videli potem, komu ne bo več do smeha. Gej si morda ti, ne vem, zase vem, da nisem. Zadnji od post od SunTzu pa ni moj, nekdo drug ga je napisal.

Za potrebe kolega občasno malo pobrskam za določenimi ljudmi. Lahko najdem še kaj sočnejšega.
Tole ni bil moj post, da se razumemo.

SunTzu, ti si se tako razpištoljil na Matjažka in Spiderja kot da bi ti kakšno žensko prevzela. :)))

Takšne moške pomilujem, ker so močni samo v virtuali, v realnosti pa so ubogi politi cucki.

Takšne moške pomilujem, ker so močni samo v virtuali, v realnosti pa so ubogi politi cucki.

[hr]

Spider: prenehaj uporabljati moj nick za svoje frustracije.

Hitro tabletko vzet.

Nisem paranoičen, saj nekdo piše v mojem imenu. matjazko, Marko, Spider, verjetno eden od njih. Če pa si sam na tabletah, pa ni moj problem. Želim ti uspešno okrevanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close