Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ljudje žalijo?

Zakaj ljudje žalijo?

Obenem se opravičujem avtorici teme, ker sem ji zasmetil temo s svojim pojasnjevanjem. Grem pisat poročilo za službo. Mi podjetniki delamo 24/7, česar si navadni delavec aka Marko, Spider ne more niti zamisliti.

Glej, moj zadnji post namenjen tebi, ker takega bika na internetu težko najdeš. Najprej pišeš bedarije, potem pišeš, da nisi bil ti, potem me obtožiš, da pišem pod tvojim nickom. Glej, zase veš, da si pokvarjen, zasledovalski in prevarantski, zato iz čiste paranoje misliš, da so tudi drugi isti kot ti. Tu lepiš v temo neki profil nekega reveža, ki z debato veze nima, češ, da je jaz. Se zavedaš, kako si beden?

Ne glede na to, kakšen sem jaz, tvoj problem ostaja: zanimajo te ženske v starostni skupini 20 – 28, ki jih pa ti očitno ne zanimaš. Če bi jih, ne bi tako bevskal po forumu in kazal s prstom na druge. Raje se posveti sebi, samorefleksija ne bi škodila, kazanje s prstom name te ne bo osrečilo.:) Čeprav, ravno pameten mi ne deluješ kaj dost, tako da dvomim, da boš upošteval nasvet.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

[code]
Obenem se opravičujem avtorici teme, ker sem ji zasmetil temo s svojim pojasnjevanjem. Grem pisat poročilo za službo. Mi podjetniki delamo 24/7, česar si navadni delavec aka Marko, Spider ne more niti zamisliti.
[/code]

Jaz nisem podjetnik. Tudi ne pišem na takšen način. matjazko bi nehal s to komedijo, bedna je.

Spider, napiši Robiju, da naj odstrani post ob 19:29 v tej temi.

Spider. to so tvoji problemi, ne moji. Imaš ogromne frustracije v zunanjem svetu, med katere sodi tudi neprivlačnost, kar te močno teži. Nek zatežen virtualni debilko pa mi ne bo predaval o pameti.

Ali bi lahko še njega odstranili z njegovimi nerazrešljivimi frustracijami ?

antilopa: Zgleden dokaz, kako se siva miš postavi na stran drugega zapostavljenega reveža. Resnici ni moč ubežati. Sicer vas imam pa dovolj !

Nisem jaz nič kazal na druge, napadla je me je vaša virtualna skupnost. Kot hijene ste planili name. Zakaj pa potem morate obrati vso mrhovino od vsakega, če je z vami v reali vse OK:

Za potrebe kolega občasno malo pobrskam za določenimi ljudmi. Lahko najdem še kaj sočnejšega.

Takšne moške pomilujem, ker so močni samo v virtuali, v realnosti pa so ubogi politi cucki.
Tole ni bil moj post, da se razumemo

Vsakemu normalno inteligentnemu človeku je lahko jasno, da to niso moji posti.

Jaz sem se postavila na stran tistega tipa, ki sploh nima nič zraven in si pripel link do njegovih podatkov. Ti meni ne sežeš niti do kolen, ne pa da mi rečeš, da sem siva miš.

antilopa: Zgleden dokaz, kako se siva miš postavi na stran drugega zapostavljenega reveža. Resnici ni moč ubežati. Sicer vas imam pa dovolj !

Ali nebi nehal Spider ?

Užaljen sem in z vami ne bom več debatiral, ker ste mi pod nivojem ! Ali je to jasno ?

Užaljen sem in z vami ne bom več debatiral, ker ste mi pod nivojem ! Ali je to jasno ?

Ali ti še ni dovolj ?

Ne vem več, kaj pišem, bi me lahko nekdo odrešil muk in zbrisal celega SunCuja?

Ne vem več, kaj pišem, bi me lahko nekdo odrešil muk in zbrisal celega SunCuja?

Kaj imaš od tega ?

Noro. Tako se že dolgo nisem nasmejala. Tu imamo torej primitivnega paranoika ki se pogovarja sam s sabo, s čimer je izgubil vso kredebilnost. 7 svetovnih jezikov torej? Kateri?

To je pa že nekoliko smešno, raje napiši samemu sebi navodilo kako proti do ženske, stare 20 – 28. Dvomim namreč, da ima katerakoli toliko stara punca užitne zunanjosti problem dobiti tipa. Ti imaš problem, ne one in ti njim pišeš navodila?[/quote]
Dobiti tipa mogoče res nimajo problema. Večji problem imajo s tem, kako ga tudi obdržati ali ga najprej sploh sprejeti. Največkrat zaradi lastnih predsodkov, hkrati pa seveda tudi zaradi predsodkov, ki jih ima tip na drugi strani. Se pravi, težavo ima z ujemanjem oziroma z iskanjem pravega. Tudi, če je še tako lepa, ji to ne prinaša uspeha samo po sebi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enako, crkujem zraven teh “monologov”, ne glede na to, kdo jih piše. :)))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To tu ni debata. zagotovo imajo v lajfu manj problemov, kot naš Kitajc.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Najbolj hecno pa to da je tako izobražen lepotec vztrajal v najbolj primitivni temi 😀 Ki jo je seveda sam soustvaril. Boga it.

smeha polna skleda: Spider

Pač ni Spider. Očitno si res obseden z njim. Pa če nisi opazil, sem pisala v ž. spolu, ti veleintelektualec. Prej si bil bolj zabaven, ko si se pogovarjal sam s sabo. A nisi v tropih?

SAJ RAVNO ZATO BEDAK !

Se opravičujem, tablet mi je zmanjkalo. Sestra jih je nekam založila, verjetno da bi me jezila. Dobro ve, kak sem, ko se razjezim. Totalen debil. Tako kot sem prej izpadel, za kar se iskreno opravičujem vsem prizadetim.

Se opravičujem, tablet mi je zmanjkalo. Sestra jih je nekam založila, verjetno da bi me jezila. Dobro ve, kak sem, ko se razjezim. Totalen debil. Tako kot sem prej izpadel, za kar se iskreno opravičujem vsem prizadetim.

Kdo temu lahko verjame ? Komu se to da ?

Saj se jasno vidi, da ima avtor svojstven način pisanja, ki je popolnoma drugačen od prvotnega pisca postov pod tem nickom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close