Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo mi gre na živce – dopolnite seznam

kdo mi gre na živce – dopolnite seznam

-babe, ki se bojijo pajkov
-babe, ki stalno šimfajo svoje tašče in svakinje
-babe, ki se zgražajo nad debelimi
-babe, ki na forumu sprašujejo, kje je na hrvaškem kakšna plaža
-babe, ki na forumu sprašujejo, kaj na skuhajo za kosilo
-babe, ki na forumu sprašujejo, ali so noseče
-babe, ki se ne znajo našminkat
-babe, ki nosijo samsonite torbico k VSEMU
-babe, ki bood napisale, da jim grem jaz na živce

Samsonite paše k VSEMU!

Vse od naštetega bi še prenesla, resnično mi pa grejo na živce, oziroma bi jih kar prebutala, BABE, ki maltretirajo svoje otroke!!!

Saj se ne vtikam, ampak obvezno zamižim in hitro zaprem post, v katerem sprašujejo za kakšne telefonske številke, naslove, kako priti do…., kje v Sloveniji kupiti “fredov obroč” itd., kje na netu najti obrazec za otroški dodatek (levo spodaj) …. kje kupiti zvezke “takolahko” od DZSja???? Koliko časa se kuha instant polenta?

In še marsikaj drugega!

Kaj pravite – ali avtorji takšnih vprašanj potem res čakajo na odgovor, ali se potrudijo poiskati telefonski imenik oz. prebrati navodila na embalaži?

Se najdem v prvi, sedmi in zadnji točki. Se pa odkar imam otroke počasi odvajam prve točke.

Meni gre na živce izraz “baba” in “dec”…

Meni pa gre najbolj na jetra, če katera reče, da je otrok na ZIZI!

otrok = sonček

wtf

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Meni gredo na živce pa mamice, ki govorijo v množini: smo kakali, lulali, stari smo osem mesecev, zizamo,… Katastrofa. In kako naj potem ubogo otroče razvija svojo identiteto pri mami, ki je stara osem mesecev in kaka v pleničke?!

Ženske, ki so tako nesamostojne, da potrebujejo , da jim druge seznam napišejo, kaj naj vzamejo na morje.

Tiste, ki sprašujejo, kaj naj kupijo 3,4,5,6 letnici/letniku. Kot da nima vsak otrok svoje interese!!!!!!!

Kaj je “ziza”?

Tisti, ki jejo česen in čebulo, gredo v javnost in trdijo, da se jih ne voha.

Se strinjam.

Dodala bi še tisto o poceni apartmaju direktno na mivkasti plaži in ne pretirano stran od lajfa, vendar toliko da lahko otrok popoldan počiva. Aja pa senca mora bit.

Pa saj tudi jaz kako butasto vprašam, ampak to o kampih je pa že višek. Da se ne potrudiš niti malo iskalnika uporabit ali pa niti to ni potrebno, ker je na eni strani sigurno 5 tem na te zadeve.

najbolj se ogibam tistim, ki se ne znajo smejati…

Kaj je ziza? Tisto, kar se da dojenčku pri dojenju v usta: otroku ponudim zizo, otrok hoče samo zizo … brrrr, še svojega telesa ne morejo lepo poimenovati.

Pa tiste, ki sprašujejo ali je mercator na Hr…

Pa en lep dan želim, Joan

Tisti, ki nosijo samsonite torbico s crocsi!

primerki zadnjih dni – dišijo po morju:

babe, ki na trajektu 3 metre stran od ograje panično držijo za roke 12 letnega otroka

babe, ki otroku ne kupijo ribiške mrežice, ker “tako ali tako ne boš nič ujel”

babe, ki na plaži rabijo tri okoli sebe da ji držijo brisačo, da si zamenja modrc od kopalk

btw: una s samsonitom je pa zmagovalna :-))

Meni grejo pa na živce debele ženske s pomanjkanjem energije.
In pa mlade napihnjenke, ki se naselijo pri možu doma in pol po forumih jokcajo, kolk jim je hudo, ker je njihova tašča živ hudič.

– babe, ki še niso slišale za google
– babe, ki pišejo, da so “bolane” ali da imajo “gljivice”
– babe, ki že iz principa ne marajo fuzbala (ali športa nasploh)
– babe, ki govorijo “njamsi” ali “nom nom nom”
– babe, ki pravijo, da so podgane grde živali
– babe, ki zgroženo limajo linke do mučenja živali za krzno
– babe, ki ne razumejo, da so nekateri pač bolj sramežljivi po naravi

Elaine.

– babe, ki na jasno postavljeno vprašanje uletijo z neumesnim komentarjem
– babe, ki odpirajo jasno naslovljne teme in solijo pamet kako jih dotična tema ne zanima.

Včasih Janis, res samo včasih. Kadar zaide pregloboko v svoje filozofije. Običajno pa dobro napiše.
Vedno, ampak res vedno pa mega ne in čakte mal. Ker sta tolk naduvani in “pametni”, pa niti pisat ne znata ne berljivo in ne čitljivo. Je pa mega ne za cel razred zoprnejša od čakte mal:))

V nasprotju z večino mislim, da ima Mavrični kar dober smisel za humor.

babe, ki na forumu sprašujejo, kje je na hrvaškem kakšna plaža

Potem ti grem jaz na živce. In kaj zdaj če vprašam’ Pa ne beri, saj je že na začetku posta naslov, o čem se gre. Ti pa mi ne greš na živce. le smiliš se mi z svojo ozko pametjo.
Kaj je narobe z linkom kako nastaja krzno? veliko jih ne ve, da so veliko teh živali hudo mučili pred smrtjo in žive potegnili iz kože, potem pa živa trupla odvrgli da umrejo v mukah. To si pa res nobeno in res nobeno živo bitje ne zasluži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close