Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRIVLACNOST

PRIVLACNOST

Nasprotje ali podobnost?

Odvisno…če…če…če…

Kaj pomeni nasprotje? Kaj je sploh privlačnost? Je to nekaj kar traja, ali je to nekaj po čemer trenutno hrepenimo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, a ni dovolj, če ti zase veš, kaj tebi pomeni sila privlačnosti?:) Ker če bomo iskali definicijo, potem ne pridemo nikamor. Vsak se vidi v svojih vodah.

Zame je privlačnost to, da je nekdo zanimiv v tolikšni meri, da ga bo vedno nekaj delalo privlačnega. Karizme, energije ne izgubiš kar tako:).

Mene recimo ne moti, če moja draga raje od mene pospravlja. Pomembno pa je, da je moje nepospravljanje še v takšnih mejah, da nje to ne moti tako, da se ji zdi neprivlačno. Je to nasprotje? Kar se tiče razmišljanja, imam raje podobnost, sicer hitro pride do razhajanja pri tem, kaj je v odnosu dovoljeno, spoštljivo in kaj ne. Po moje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Z mojega zornega kota to ni nasprotje, samo različna razdelitev delovnih nalog. In tako kot si ti rekel, dokler to ni moteče in recimo ti ne ležiš dvignjenih nog, ona pa non-stop pospravlja okoli tebe:).

Ja, vrednote morajo biti podobne ali vsaj usklajene, da ne prihaja do nepotrebnih trenj. Samo o tem se razmišlja že pred vstopom v resno razmerje.

Mislil sem na osebnost. Ce je nekdo zurer ali isce zureko ali mirno osebo. Ce nekoga zanima umetnost ali isce umetnisko duso ali zagrizenega sportnika….

Hja, to je pa res zelo odvisno.

Jaz imam rada živali in težko shajam z ljudmi, ki jih ne marajo, me pa ne motijo recimo kadilci, čeprav sama ne kadim.

Jaz nisem žurer in bi težko shajal z žurerko, ker menim, da gre za različen način razmišljanja, dojemanja sveta, družbe, vrednot. Ni pa nujno. Odvisno kaj smatraš pod žuranje, kakšno vedenje, navade itn.

Jaz enako. So stvari, ki jih lažje toleriramo in stvari ki jih težje ali pa sploh ne. Nekaj, kar je v nasprotju z mojimi načeli recimo.

Sicer sem pa mnenja, da se da s pogovorom marsikaj rešit, razjasnit, poleg vse pa poslušanje drugega in zares slišanje, brez obrambnih mehanizmov. In sprejemanje drugačnosti.

Privlačnost je tisto, kar nam omogoča rast in realizacijo.
Za drevo je privlačno sonce, zato se nagiba k svetlobi in odpre sončnim žarkom.

Zanimivo razmišljanje. Se pravi, če se spogledujem s čokoladno tortico, potem je to najbrž dobro za mojo dušo?:) V višino sicer ne bi zrastla, kvečjemu v širino:). Mal heca.

Se pa strinjam in mi je všeč tvoje izhodišče.

Vcasih so rekli: nasprotje se privlaci….

Na koncu sploh ni pomembno, kaj koga privlači, pomembno je, kako se ob nekom počutiš in kako se želiš počutit.

Saj tudi danes rečejo…sploh ni point v tem, ne oziraj se na druge. Razmišljaj s svojo glavo, kaj to pomeni zate osebno, v čem se vidiš, na konkretnih življenjskih primerih.

Saj to je povezano. Če te nekdo tako in drugače privlači, se ob njemu posledično tudi dobro počutiš.

Saj to je povezano. Če te nekdo tako in drugače privlači, se ob njemu posledično tudi dobro počutiš.[/quote]
Nauk tega je, da izbiraj glede na svoje počutje in ne glede na to, kar pravijo drugi ali pa kar so pravili nekoč. 🙂

Po moje podobnost.:)

Bonus tocke.

Mene samo zanima, kdaj bom vse te točke lahko koristila? 🙂

Bom polgedal na Mercatorjevo stran kol tock se rabis.

Mene pa zanima, kdaj bo kaka akcija za trojne bonus točke, da napišem kaj dobrega.

V celofan zavite ne štejejo…… 😉 :)))

Kaj ima zdaj Mercator pri bonus točkah, ki si mi jih ti dodelil… al sem zopet narobe razumela? 🙂

Po tek kriterijih izključno podobnost, če je namen dolgotrajen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close