Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RESNA VEZA

RESNA VEZA

Kar nekaj časa že čekiram tale forum.Pa sem se odločil,da še jaz kaj napišem,mogoče pa bo kakšen odziv.

Sem moški star 35 let,živim v Lj,kjer sem tudi zaposlen.Vitke postave,višina 177 cm,kratkih las.
Zaradi službe sem bil kar nekaj časa službeno odsoten,zato mogoče sem še vedno samski(cca.1 leto).
Veliko se v prostem času ukvarjam s športom,hodim tudi v gledališča oz. opero.
Bil sem na par zmenkih,ampak VEDNO srečal osebo,katera se je v začetku pokazala v najlepši luči,kasneje pa se je pokazalo ravno to,kar me je že v začetku skrbelo(Ženske so imele težave s svojo psiho(kar je verjetno posledica težav z prejšnimi vezami) ali jih je zanimal le denar).
Enostavno ali nimam sreče ali pač vedno naletim na osebo,katera nima urejene preteklosti,hmmm……

Vglavnem,želel bi spoznati žensko,katera ima cilj,je zaposlena,ji sprehodi oz. večerje niso tuje.Predvsem bi želel ob sebi urejeno osebo,katera ima srce(NE KAMEN).

Pišite mi na ZS!

Hvala

Pozdravček

Boš moral pa že kaj več o sebi povedat. Punce bo zanimalo še če znaš sam kaj

– skuhat,
– prat,
– zlikat srajce,
– zamenjat gumo na avtu,
– sestavit omare, položit pod, stikala in žarnice zamenjat…
– imaš še kolikor toliko zagarantirano službo,
– plačo nad 1500 EUR, s tem, da si vsak dan doma vsaj ob 16:00 in ni problem kadarkoli vzet tudi prost dan
– kako je z alkoholom in cigareti
– gledanjem nogometa in formule po TV (si pripravljen sredi tekme prešaltati, ko je na sporedu njena najljubša nadaljevanka?)
– kdaj bi želel imeti otroke in koliko
– če veš čemu služi koš za perilo
– si pripravljen lulat sede

dalje, kako si kaj z memoriranjem pomembnih datumov kot so:
– rojstni dnevi nje, njenih staršev
– obletnice poroke, ko sta se spoznala, prvega poljuba, morda tudi seksa

Morda pa dodaš še ali ti je bližja vloga Jožefa ali Gabriela

Boom ne se hecat! mislim, da tip misli resno.

Kar si zgoraj napisal je skoraj popolno saj to, da veliko potuješ pomeni, da ima partnerica, ki potrebuje veliko svobode idelanega partnerja. Jaz pa potrebujem veliko prostora in nekoga, ki ga to ne moti, ker imam veliko hobijev in seveda službo. You are my man, but zame si malo premlad.

@Boom
Kolk sem se nasmejala:)…hudoooo:))

Drugače bi pa sama v tvoj skromni seznam dodala še:
– urejenost psihe (pošlihtanost podstrešja v vseh pogledih),
– najpomembnejše vrednote (katere so prioritete v lajfu),
– vizija, cilji,
– vloga partnerke v zvezi

Saj res, kako pa je z brisačami?:))

haha tale je dobra:

– si pripravljen lulat sede (lahko mu pa nastaviš wc za mačke s peskom pa si bo skopal pa kepico notri naredu:)))))

Tak wc za mačke jaz iščem povsod. Pa ga ni nikjer za mojo velikost. V trgovini sem hotel enega pomerit pa potem ni bilo nič ker niso imeli kabine. Iz trgovine tudi nisem smel nesti, da bi pri sosedih sprobal. Na blef pa ne mislim kupovati!

Moram reči, da se vedno, ko kaj takega preberem, počutim nagovorjeno, saj menda tega ne pišeš s tem namenom, a ne da ne :)))))
Mah jaz teh pogojev kar ne razumem, moj je samo en, da se da ob njem in z njim v miru spati…ne vem, čemu bi jemal dopust, naj vendar dela, a ni že zadosti, da jaz bluzim… zasluži naj tudi toliko kot misli, da bo porabil, jaz znam preživeti sama.. tv praktično skoraj ne gledam in ga pri tem res ne bi omejevala, naj se zagleda v tisto zeleno barvo nogometnega igrišča, saj to itak pomirja… aja alkohol, kaj pa vem.. lahko bi se kdaj skupaj napila, vsaj sam naj ne pije, to je res patetično…obletnice? no, pač rojstnega dneva moje mame ne rabi vedeti, me že nekaj let gleda iz obličja večnosti…hja glede otrok bi se mogoče utegnilo zgoditi, da ne bi delila istih stališč, če je zakrnjen pesimist, ki v tem, da nekomu posreduješ življenje, ne vidi nikakršnega smisla…sicer pa to je spet ena ženska idealistična pogruntavščina, da hočejo imeti kar neke otroke, potem pa sitnarijo celo nosečnost in še potem,da so preutrujene… ali kako je že tisto?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Vsekakor ne pišem iz zlobnih namenov. Če je pa tale tipo resen in OK, ti ga z veseljem privoščim. Na zadnje vprašanje pa je itak brezpredmetno, da odgovarja. Katerakoli že bo, nima izbire in mu je usoda določena. :-)))

Drugače pa, če katera potrebuje, ji pomagam sestavit vprašalnik :-)))))

Vsekakor ne pišem iz zlobnih namenov. Če je pa tale tipo resen in OK, ti ga z veseljem privoščim. Na zadnje vprašanje pa je itak brezpredmetno, da odgovarja. Katerakoli že bo, nima izbire in mu je usoda določena. :-)))

Drugače pa, če katera potrebuje, ji pomagam sestavit vprašalnik :-)))))[/quote]Vem, da ne pišeš iz zlobnih namenov, saj zato mi ni jasno, zakaj se jaz zakvačkam vedno ko je omenjen ne vem sv jožef ali angel gabrijel… ker jaz sem dobra in plemenita in čuteča in zaupljiva in iskrena… in podobno se raztaplja v podobnem, tako je v kemiji, v fiziki je malo drugače, menda…?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Drugače pa, če katera potrebuje, ji pomagam sestavit vprašalnik :-)))))[/quote]Vem, da ne pišeš iz zlobnih namenov, saj zato mi ni jasno, zakaj se jaz zakvačkam vedno ko je omenjen ne vem sv jožef ali angel gabrijel… ker jaz sem dobra in plemenita in čuteča in zaupljiva in iskrena… in podobno se raztaplja v podobnem, tako je v kemiji, v fiziki je malo drugače, menda…?[/quote]

Ali ne velja tudi za kemijo, da se nasprotja privlačijo? Sicer gre res za čisto fizikalne lastnosti, res. Ja, nič, bo tudi fiziko treba upoštevat :-))))

Spet en sfrustriran in zdolgočasen nategator, ki bi rad da je baba preskrbljena, pa da ima še ziher višjo plačo ko on itd. Zakaj trdiš, da bi žensko potem zanimal denar, če ti je pogoj da je zaposlena?? Razentega, trdiš da so se vse sprva kazale v lepi luči, potem pa več ne – kaj pa če si ti tudi tak, da najprej kup blišča in svetlobe čez dva dni in en četrtek pa ugotoviš, da ti ni več ok (izvzemši da je dala noge narazen oz ti ni dovolila v rito), da njena psiha ne štima in stike prekineš….z obziroma na vsebino pisanja, je kar prav da si sam in bod še naprej! Ziher si grd -smrdiš??! Aaaaaaaaa?? Kakšen cilj pa bi naj morebitna interesentka imela? Da ti dokaže, kako jo jebe psiha ali da jo mika “tvoj” denar?? hehehehehehehe….!

Meni so tudi, taki spiski ljudi ki pišejo kakšnega partnerja si želijo dobesedno smešni. Pa ne moreš tega planirati vnaprej, to je absurd. Saj je v redu, da imamo vsi večje stvari pri ljudeh, recimo da nekdo živi sam je samostojen, nima otrok, ima otroke, želi otroke itd…take večje stvari recimo, samo ne pa da se gre v detajle.

Tale tipo itak ne bo našel ljubezni zato ker jo išče in ljubezni se ne da na silo iztisniti nikoli. Zato je pa nesrečen, ko hodi na dejte in je vsaka ženska napačna. Pa ni napačna zato ker ne dosega njegovega spiska, napačna je zato ker med njimi ni kemije, ljubezni, iskrice, globljih čustev.

Avtor ne išči ljubezni, če ti je ljubezen usojena te bo že sama našla brez skrbi, zato se prepusti in uživaj življenje in ne misli na to kdaj se boš zaljubil. Zaljubil se boš takrat ko boš to najmanj pričakoval.

Mene sicer ne zanimaš!
Me pa zanima, če si brez napak!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Midva bi imela problem, pri denarju (penzija je nekoliko manjša) in televiziji (prepovedana pri meni) in otrokih, ki jih že imam. Lahko se pohvalim z vnuki in s tem, da kuham bolje kot večina žensk. Koliko vrst gob nabiraš in ješ?? Koliko marmelad, sokov, čajev in podobnih dobrin pridelaš vsako leto ( s tem podaljšujem proračun)??
Kaj pa ti??
Znaš pooblat desko? Narediš 100km na kolesu brez jamranja in ustavljanja?? Alkohol in cigareti, kaj nudiš?? Datumi so nepomembni! Praznovati to, da si vsako leto starejši?? Halooooo! Kako morbidno! Motorno žago obvladaš?? Prvega poljuba in sexa se spomnim, a mi bo hudo, ko se bom spominjal zadnjega!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tule se nekaj zgražate nad Boomovim seznamom, ker menda nimate nobenih zahtev. Le zakaj ste potem nekateri že celo večnost samski, če nimate nobenih zahtev kak mora biti partner?
Jaz seveda imam zahteve in to priznam. Sicer bi z Boomovega seznama par stvari izpustila, bi pa marsikaj dodala.
Izpustila bi:
recimo tisto o plači, je meni vseeno, če jo ima pol manj, važno je, da jo ima,
pa glede 16te ure tudi, važno, da ni cele dneve v službi, do 16tih pa tudi jaz ne pridem domov
če ne zna likat je njegov problem, jaz se s tem ne ubadam, če zna zna, če ne ne, jaz mu likala ne bi
alkhol in cigareti – to je zelo pomembna stvar, da se osebi ujemeta, vsaj pri meni
isto velja glede otrok, ujemanje na tem področju je zelo pomembno (moški, ki mi takoj reče, da želi čimprej otroke –> takoj pobegnem ,če pa že ima otroke pa da zanje ne skrbi, se ne ukvarja z njimi – samo beži od takega tipa)
Vsi imamo neke zahteve. Tisti, ki pravite, da jih nimate, ali lažete ali pa je z vami res nekaj hudo narobe, da kljub temu, da nimate nobenih takih zahtev , ne najdete partnerja.

Paco: 100km na kolesu je pa res mala malca :). Vnuki pa ja, to pa so problem, moški, ki ima vnuke je sigurno prestar zame :).

tekme na TV – če je to njegov edini šport, potem hvala lepa, nadaljevank pa ne gledam
obletnice – če se spomni na moj rojstni dan je dovolj, ostalo mene zanima
Bi pa povprašala marsikaj drugega: hobiji, športanje, kondicija, zdravje (tisti del zdravja na katerega sami vplivamo, če ima nekdo neko bolezen za katero ni sam kriv, je druga)

Dec mora biti dec.
Od ženske se pričakuje, da bo doma likala, prala, kuhala. To je žensko delo. Ampak ne, današnje ženske tega ne bodo počele, današnje ženske bodo raje športale, trenirale, namesto gospodinjile.
Ženske, stvar je taka, da če ne znate kaj pogospodinjit, vas moški ne rabimo.

Pubec in kaj lahko tak dec, kot si ti, ponudi takšni ženski v zameno?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti pa si :), partnerje imajo samo tisti, ki od njih nekaj pričakujejo in ne tisti, ki ne. Kakšna neumnost je pa to. Če od partnerja ne zahtevaš vsak dan vsaj 100 stvari ti spizdi, če pa dobr zasluži pa ostane in si poišče ljubico. malo si zamešala zadevo

Da dopolnim tvoj seznam Boom :).

Boš moral pa že kaj več o sebi povedat. Punce bo zanimalo še če znaš sam kaj

– skuhat – v mojih letih že nekak moraš znati sam zase poskrbet, da nisi lačen
– prat – logično, saj menda ne hodi umazan okrog?
– zlikat srajce – ni potrebe, zaradi mene lahko hodi okrog zmečkan
– zamenjat gumo na avtu – kak moški tega ne zna?
– sestavit omare, položit pod, stikala in žarnice zamenjat… pri omarah so navodila zraven, tako, da se da (govorim iz svoje prakse sestavljanja pohištva), položit pod pa odvisno za kakega gre, žarnice pa menda zna vsak menjat a ne?
– imaš še kolikor toliko zagarantirano službo – hja, če v mojih letih ne hodi v službo? Zagarantirana pa tako ni nobena več
– plačo nad 1500 EUR, s tem, da si vsak dan doma vsaj ob 16:00 in ni problem kadarkoli vzet tudi prost dan – višina plače ni nek pomemben podatek, ponavadi so službe do 16ih + prevoz domov, torej do 16ih ne gre, vsaj meni ne, torej tega ne moreš pričakovat od drugega, prost dan – če je za kaj pametnega
– kako je z alkoholom in cigareti – kadilci so kot bi lizal pepelnik, fuj, pijanci pa odpadejo, če spije tu in tam kak kozarec pa nič zato
– gledanjem nogometa in formule po TV (si pripravljen sredi tekme prešaltati, ko je na sporedu njena najljubša nadaljevanka?) – to se da uredit z dvema TV, sicer pa redko gledam TV
– kdaj bi želel imeti otroke in koliko – samo, da mene ne sili v to, in če že ima otroke, da lepo skrbi zanje in da ni z bivšo v laseh
– če veš čemu služi koš za perilo – to ni moj problem, jaz umazanih cunj seveda ne bom pobirala
– si pripravljen lulat sede – to pa še res nisem nikogar vprašala, mogoče pa sploh ni slaba ideja 🙂

dalje, kako si kaj z memoriranjem pomembnih datumov kot so:
– rojstni dnevi nje, njenih staršev – moj rojstni dan je seveda pomemben, ne pričakujem pa, da mora čestitat vsej moji žlahti, obratno seveda tudi zame velja, njegov rojstni dan ja
– obletnice poroke, ko sta se spoznala, prvega poljuba, morda tudi seksa – glede na to, da si jaz takih datumov ne zapomnim, ne pričakujem tega od njega

Morda pa dodaš še ali ti je bližja vloga Jožefa ali Gabriela – Jožefa, ki ni seksal z Marijo misliš?

Manjka pa cel kup stvari:
razgledanost
ukvarjanje s športom
hobiji

Ha, ha ha, pa smo res z razlicnih planetov.

moski111, zahtevaš lahko le toliko kot nudiš. Zdaj, če si debel, ne moreš zahtevat od partnerja vitkosti, če imaš slabo plačo, ne moreš pričakovat, da se bodo natel lepili bogati. Če ne znaš kuhat, ne moreš pričakovat, da bo on znal kuhat…

Oprosti no to je tako kot da bi jaz zapisal da iscem prsato blondinko pri dvajsetih z IQ stiriperesne deteljice.

moski111, če imaš tako nizke kriterije pa res ne bi smel biti samski, a ne?

Nekatere pa res vse “kupujete” iz katalogov.

moski111, saj te razumem kaj te muči. Na večini mojih kriterijev bi padel, a ne? A je veliko takih kriterijev, ki jih ne izpolnjuješ?
Zanimivo je pa nekaj, ti menda nimaš hudih kriterijev za ženske, jaz imam menda prehude kriterije (na katerih ti padeš, zato se te tako zbodli, če prav razuemm) za moške… ampak oba sva samska. Le zakaj si tudi ti samski? Jaz sem izbirčna metka kaj pa ti :)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close