Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PARADIES: LIEBE

PARADIES: LIEBE

[youtube]HrHdm-3O4js[/youtube]

[youtube]BqmgmEmJ1JA[/youtube]

Samske (zrelejše) monovke, če ste pri denarju – naslednja destinacija Afrika ali pa Jamajka. :)))

Ne vem, zakaj Avstrijke hodijo tako daleč? Sicer pa smo menda Slovenci pri njih tudi priljubljeni. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, kaj je zdaj to, da Katajenko pošilaš u Afriko? A ni bila zadovoljna s tabo?

Katenjka dobi kolikor hočeš “afričanov” tu pri nas, saj je menda še mlada. :)))

Snoopard, nisem vedel, da si Antilopin golobček pismonoša? 😀 Če ti bo zmanjkalo koruznih zrn, se naj tvoja lastnica oglasi kaj pri meni, bova naredila kupčijo za par koruznih klasov 1. kvalitete. :))

A pa tebe to nič ne moti? Da te zamenja z “afričani” namreč. Jaz sem že čutil veliko ljubezen med vama s Katajenko ti pa takole brezbrižno kot, da ni nič med vama.

Golobi so pa priročni kadar internet nagaja :))

Katenjka dobi kolikor hočeš “afričanov” tu pri nas, saj je menda še mlada. :)))

Snoopard, nisem vedel, da si Antilopin golobček pismonoša? 😀 Če ti bo zmanjkalo koruznih zrn, se naj tvoja lastnica oglasi kaj pri meni, bova naredila kupčijo za par koruznih klasov 1. kvalitete. :))[/quote]

No, vidva prijateljčka Snoopard in Matjažko, kako kaj danes? Matjažko, si čisto pozabil na svojo novo simpatijo HM30, Spider ti jo bo speljal. Že poslušata primorske pesmi skupaj. :)))

Med nama s Katenjko se je že odvil FUK STOLETJA! 🙂

Moški, ki ga zanimajo moji odnosi s predstavnicami nežnejšega spola!?? Lahko si odkrit, če mi kaj prikrivaš, mogoče gojiš kakšne skrite simpatije do mene? Samo ne bo sreče, ker nisem narobe priključen. :)))

Ti izgubljeni golob pismonoša, danes sem celo jutro zapravila čakajoč na paket, ki naj bi mi ga ti poslal, pa sem si obrisala pod nosom. Še vsi sosedje so opazili mojo žalost. :)) Kako naj jim zdaj to obrazložim, da si me pustil na cedilu? Saj sem vedela, da ne bo nič od ljubezni, je bilo preveč intenzivno v kratkem času. :))

Med nama s Katenjko se je že odvil FUK STOLETJA! 🙂

Moški, ki ga zanimajo moji odnosi s predstavnicami nežnejšega spola!?? Lahko si odkrit, če mi kaj prikrivaš, mogoče gojiš kakšne skrite simpatije do mene? Samo ne bo sreče, ker nisem narobe priključen. :)))[/quote]

Ne zanimajo me tvoji odnosi na splošno. Vprašal sem konkretno za Katajenko in vajin odnos.
Še čakam odgovor, ali bo Katajenka bolj odkrita?

Da bi se pridružil v trojčku? Ali da bi špilal 5. kolo na vozu? 😀

Da bi se pridružil v trojčku? Ali da bi špilal 5. kolo na vozu? :D[/quote]

Nočem nič zase od vaju, brez skrbi. Mogoče bi ti malo pomislil kako se Katajenka počuti, kadar si takšen. Razen če res ni nič med vama 😉

Spet nisi odgovoril na vprašanje….ccccccc :))))

Nočem nič zase od vaju, brez skrbi. Mogoče bi ti malo pomislil kako se Katajenka počuti, kadar si takšen. Razen če res ni nič med vama ;)[/quote]

Dogoja se ves čas, toliko mot med tabo in Antilopo. :))

Meni se zdi od teh relacij najbolj verjetna prva, ker ostale niso najbolj zdrave oblike “prijateljstev”:

a) antilopa = snoopard
b) antilopa in snoopard = gospodarica in suženj
c) antilopa in snoopard = mama in sine
d) antilopa in snoopard = patološko simbiotsko zlitje

:)))

Antilopa, namišljeni prijateljčki ne morejo zadovoljiti takšnih in drugačnih ženskih potreb!
Na mojo ženo Katenjko pa ne rabiš biti ljubosumna. 😉

a) antilopa = snoopard
Odg.: to absolutno ne drži in ta zadeva je preverljiva.

b) antilopa in snoopard = gospodarica in suženj
Odg.: samo, če se on želi iti te igrice. :)) Vsak dan me preseneča, ne vem, kaj se bo spet spomnil.:))

c) antilopa in snoopard = mama in sine
Odg.: tako zrel moški kot je Snoopard ne rabi materine zaščite.

d) antilopa in snoopard = patološko simbiotsko zlitje
Odg.: Spet si napisal en stavek, ki ga še sam ne razumeš.

Ti izgubljeni golob pismonoša, danes sem celo jutro zapravila čakajoč na paket, ki naj bi mi ga ti poslal, pa sem si obrisala pod nosom. Še vsi sosedje so opazili mojo žalost. :)) Kako naj jim zdaj to obrazložim, da si me pustil na cedilu? Saj sem vedela, da ne bo nič od ljubezni, je bilo preveč intenzivno v kratkem času. :))[/quote]

Ma saj veš kakšni so te moji golobi. Ves čas so tarča papparacov, ki se gredo telefončke potem :))
Sosedom pa lahko rečeš da sem bolj počasen, samo so pa sporočila potem bolj dragocena :))
Sploh pa nevem zakaj bi se sosedi morali zanimati za golobe!?

Antilopa

d) je naslabša možna opcija

Psihološko zlivanje , izgubljanje v drugem, razkroj osebnostnh mej, stapljanje z drugo osebo, narcisistično dopolnjevanje, nastopata kot eno, razmišljata kot eno, se strinjata v vsem, imata enak okus in isto vedenje pričakujeta drug od drugega – in ne kot 2 ločena avtonomna individuma, ampak kot osebka s povsem zabrisanimi mejami med njima. Za stadij mati-dojenček je značilna ta faza….

Oprosti, Snoopko, ne bom več. :))

d) je naslabša možna opcija

Psihološko zlivanje , izgubljanje v drugem, razkroj osebnostnh mej, stapljanje z drugo osebo, narcisistično dopolnjevanje, nastopata kot eno, razmišljata kot eno, se strinjata v vsem, imata enak okus in isto vedenje pričakujeta drug od drugega – in ne kot 2 ločena avtonomna individuma, ampak kot osebka s povsem zabrisanimi mejami med njima. Za stadij mati-dojenček je značilna ta faza….[/quote]

Ali pa mogoče samo ti ne razumeš kaj je ljubezen med žensko in moškim? Samo to najbrž ni to. Najbrž je kaj narobe z nama, a ne?

Snoopard, Matjažko pravi, da je dvojček po horoskopu. Preden se tadva medsebojno uskladita, gre ljubezen že mimo njega. :))) On bi zase rabil kakšno vodnarko, da bi ga na vsake toliko polila z vedrom hladne vode. :))

Zlivanje s partnerjem je ljubezen? Kvečjemu zaljubljenost ali romantična ljubezen, ki lahko obstaja samo na začetku zveze. Jaz z žensko ohranim svojo osebnost in razlike med nama niso prepreka, prej dajejo določen naboj, da bi se moral v vsem strinjati, imeti enak okus, povsod enako razmišljati, imeti enake konjičke, biti vodljiv, “telepatsko” razbirati želje moje partnerke, sicer pa bi ona kuhala mulo, če bi odstopal od tega in ne bil popoln replikant nje same? Zame bi bil to izjemno zadušljiv odnos, če bi bi kdo nonstop visel na meni in bi se moral odreči svoji individualnosti in svobodi.

Zlivanje s partnerjem je ljubezen? Kvečjemu zaljubljenost ali romantična ljubezen, ki lahko obstaja samo na začetku zveze. Jaz z žensko ohranim svojo osebnost in razlike med nama niso prepreka, prej dajejo določen naboj, da bi se moral v vsem strinjati, imeti enak okus, povsod enako razmišljati, imeti enake konjičke, biti vodljiv, “telepatsko” razbirati želje moje partnerke, sicer pa bi ona kuhala mulo, če bi odstopal od tega in ne bil popoln replikant nje same? Zame bi bil to izjemno zadušljiv odnos, če bi bi kdo nonstop visel na meni in bi se moral odreči svoji individualnosti in svobodi.[/quote]

Glej, meni je vseeno če imaš ti zadušljiv odnos sam s seboj. Ni pa treba tega projecirat na druge. Sploh pa ne na par.

Haha. Mu morava kakšno najti ;))

Zlivanje s partnerjem je ljubezen? Kvečjemu zaljubljenost ali romantična ljubezen, ki lahko obstaja samo na začetku zveze. Jaz z žensko ohranim svojo osebnost in razlike med nama niso prepreka, prej dajejo določen naboj, da bi se moral v vsem strinjati, imeti enak okus, povsod enako razmišljati, imeti enake konjičke, biti vodljiv, “telepatsko” razbirati želje moje partnerke, sicer pa bi ona kuhala mulo, če bi odstopal od tega in ne bil popoln replikant nje same? Zame bi bil to izjemno zadušljiv odnos, če bi bi kdo nonstop visel na meni in bi se moral odreči svoji individualnosti in svobodi.[/quote]

Glej, meni je vseeno če imaš ti zadušljiv odnos sam s seboj. Ni pa treba tega projecirat na druge. Sploh pa ne na par.[/quote]

Med vama ni opaziti, da sta 2 različni osebi, če sta res. Namreč nisem edini, ki je to opazil. Med drugim pa tvoja Antilopa replicira na vsak moj še tako “brezvezen post”, kot je rekla Bibita, hkrati pa trdi, da sem ji nezanimiv – sem mislil, da je zato lahko le samska. Tudi ne razumem vajinega, pravzaprav njenega zanimanja, če si s kakšno žensko dopisujem in v kakšnih relacijah sem z njimi, če ima tebe?

Bibita, daj se javi, da se lepo prijateljsko pomeniva midve. Kar tu na forum.

No razložte mu :)) Jst grem Torchlight igrat, pridem čez kako uro, da te ne bo skrbelo draga :))

Prav, samo ne vem, kam je šla Bibitka. Če je na kakšnem kopališču, je ne bo do večera.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close