Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je toliko žensk samih

zakaj je toliko žensk samih

Pa čeprav je moških še več

samskost izkušenih žensk je v veliki meri rezultat seštetih minusov in plusov, ki jih v življenje ženske prinese moški

Kaj si sploh hotu povedat s tem ? lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zenske so zelo kratek cas same. Vzrok pa smo ze podelali 🙂

Ker ne znajo očarati “norih dedcev”, kot bi rekel pokojni Rugelj. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če je samskih moških še več, je jasno, zakaj je tudi samskih žensk veliko. Ja, zato, ker moški niso vezani na njih oziroma obratno. Če se pohecamo…
Sicer je pa po moje veliko resnice v tem, da ženske (tudi moški), ki so bili razočarani (skoraj vsak, ki je že bil v neki resnejši zvezi) vstopa v vsako novo zvezo zelo ranljiv in nezaupljiv. Kar pomeni, da potrebuje veliko časa in veliko potrpljenja (na drugi strani), da nekoga pobližje spozna. Tako potrpežljivih ljudi pa po moje ni veliko, zato ker bi vsak kar nekaj na hitro, brez truda, brez potrpljenja. Vsak že kar pobegne, če ženska takoj ne začne plazit po moškem (ali obratno). Navadno je tako, da je moški tisti ta strpen in razumevajoč do te ženske ranljivosti in nezaupljivosti, po drugi strani pa mora bit ženska razumevajoča do njegove “nestrpnosti”. Verjamem, da je veliko na tem, da se zaradi slabih izkušenj, ne moremo mirno podati v novo zvezo, ampak smo polni dvomov, ki jih kažemo na različne načine. Komur uspe vse to zdržat, preden pobegne, se mu to obrestuje, komur pa ne, pa gre dalje. Težava pa je, ker je “ranjenih” ljudi veliko in potem se takole kar dolgo “iščemo”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako ne znamo? Seveda znamo, samo “norih dedcev” ni nikjer…. verjetno zato, ker ste vsi tako pametni.:)

ker je premalo princev na belih konjih (in konjev v belih BMW-jih)

Meni osebno so bolj všeč vranci.:)

Nekatere so bolj izbirčne, spet drugim je vseeno kakšen je tip, samo da je. Imaš ženske, ki takoj po končanju ene zveze skačejo v drugo, ne da bi razčistile pri sebi kaj sploh hočejo in tudi ženske, ki se dalj časa ne morejo postaviti na noge po razpadli zvezi. Osebno sem raje sama kot v slabi družbi. Slabe zveze ti vzamejo veliko energije.

Glede princev na belem konju ali vrancih – lahko pride tudi na oslu, samo da je princ :)).

Ženske so samske, ker so izbirčne in ker jih večina samskih luzerjev ne zadovolji v ničemer.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se strinjam, luzerji nas res ne zadovoljijo. Če je moški pri 28, 30, 32ih… še vedno mamin cartek, da še vedno mamica da denarce za njegove potrebe, potem je res totalni luzer. Pa veliko je takih fantkov pri 30ih, ki ne hodijo v službo, luksuz in vse ostalo pa mamica.
Isto seveda velja za ženske, če se pri takih starosti še ni odločila, da bi bilo pametno kaj delat, ja potem je luzerka.
Izvzeti so seveda vsi, ki so izgubili službo pa jo iščejo. Če pa kdo reče, da recimo redno išče službo pa zraven reče, da pri 30ih še niti en dan ni delal. Potem je z njim nekaj narobe. Tu govorim seveda o zdravih ljudeh. Vemo, da tisti, ki so invalidi ali imajo druge zdravstvene težave res zelo zelo težko dobijo službo, čeprav so marsikaj sposobni početi. Dostikrat pa tudi dosti bolj marljivi kot mi zdravi.

Tko je treba: ostante same 🙂

[img]http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000r4h6STRyPkE/s/900/african-american-man-riding-white-horse-0006.jpg[/img]

Samo, da ne bo obratno. :-)))

Aha, imaš pa tudi take, ki same prav tako nič ne ponudijo in si že mislijo, da si nevem kakšnega tipa zaslužijo.

kupljeno :)))))))))) oba namreč

Ja, ženska brez službe, cepljena proti delu in takoj naprej, je čisto logično, da išče dobro situiranega moškega :). Kako bosta pa živela, če bosta oba luzerja :). Mora vsaj en bit uporaben za delo :). Torej on :).
Ja, se res najdejo take dame, ki samo čakajo, da bo moški denar prinašal. Zraven se jim pa še po hiši ne da počistit. Raje kofetkajo dopoldan. No tudi naivni moški obstajajo, da to prenašajo.

Aha, imaš pa tudi take, ki same prav tako nič ne ponudijo in si že mislijo, da si nevem kakšnega tipa zaslužijo.[/quote]

Moški niso krivi za (tvojo) žensko samskost! Vsaka ima možnost izbire. To so samo izgovarjanja in racionalizacije, čemu naj bi bila samska – češ, da ni pravih moških, da so mamini sinčeki itd. “Prava ženska” najde “pravega moškega”, če ga ne, potem ona tudi ni “prava ženska” in poskuša najti 1001 razlog, zakaj je samska.

Matjazko, sem mogoče napisala, da so vsi samski luzerji? Jaz sem se samo strinjala s Sadnim, ko je napisal, da ne maramo luzerjev. Pa opisala sem luzerje. Nisem pa nikjer napisala, da ste vsi samski luzerji.

Opažam tendenco samskih žensk, ki iščejo razloge in predvsem napake v moških za svojo samskost, ki postanejo dežurni krivci ali koš za smeti za njihove frustracije in njihovo “nesposobnost” dobiti moškega, ki so brez sreče v ljubezni…. Če so Slovenci mamini sinčki, so svoj delež prispevale tudi matere, ne samo očetje, saj to je povezano. In očitno rabite “mamine sinčke”, če so vas vzgajale matere in očetje, ki “proizvajajo” takšne moške.

To je Pajk napisal

Sadni, se opravičujem.
Matjazko, če dobro prebereš moje poste, boš opazil, da sem tudi luzerke omenjala. Ja mamini sinčki so produkt predvsem mamice. Zato pa taka besedna zveza.

To drži, da so matere sokrive.

Ampak še vedno je dejstvo: več je kvalitetnih žensk, kot kvalitetnih moških. In ker se kvalitetne ženske ne zadovoljijo s čimerkoli, pride do logične posledice, namreč, da ostane presežek kvalitetnih samskih žensk.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pozabili ste še na ljudi, ki so pa zelo radi samski. In pa na ljudi, ki jim zadostuje samo sex in ne iščejo resnih vezi. In vse variante vmes, ni vsak družinski človek in ni vsak za resno vezo. Važno je da se počne tisto kar te osrečuje in da si pri tem iskren da drugih ne raniš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close