Peskovnik
Bom raje tu nadaljeval, da ne smetim tiste teme..:)
Verjetno veš, da ni možno zadovoljiti vseh udeležencev…
Na primer tema “Marko tekmuje za mesto moderatorja” je bila izbrisana. Pa sem se potrudil in jo na željo obeh, spet postavil nazaj. Izbrisana je bila zato, ker je bilo čisto prepucavanje in ker sem želel ustreči obema, je tema spet gor.
In gor je zato, da ne bom poslušal očitkov, da sem pristranski moderator, ker je bila tema izbrisana.
Tako, da ni prav, če kaj brišem in ni prav, če ne brišem…
Nisem ti jaz naročil, da spet odpreš tisto temo, si jo sam od sebe. Meni se je samo smešno zdelo, da si jo šel brisat. Pristranski moderator si pa še vedno ( ne bom spet pisal zakaj, ker se mi ne da ).[/quote]
Čemu potem oznaka “pristranski”, če ti je bilo le smešno ?
Lahko drugič, ko se ti bo dalo.
Če se pridružim nivoju.
Kaj je z vami pacienti?
Robi, le napiši kakšen privat mesage.
tako se to ne počne. Pa mislim za vse velja enako pravilo.
Primož
Robi mogoče si preširoko zastavil in vse vzameš z nasmeškom na obrazu, drugi manj dojemljivi se pa kremenžijo in te šinfajo….
Briši vse kar bo več kot 5 komentarjev na temo in ne bo posebne prošnje za objavo….. he,he,he…
Pritožujejo se itak samo “driblerji” v prazno 🙂 da te očrnijo pred … ne vem kom. Sami ne premorejo empatije in razumevanja drugače mislečih in mislijo da tako morajo delat tudi drugi….
Če je edino orodje ki ga poznaš kladivo, ti vsk problem izgleda kot žebelj…. Udri po porcelanu 😉
Koliko zamer…
Pa kaj vam je? Imate tako nizka načela dostojnosti? Tako malo samokontrole, samozadržkov?
Resnično bi rabili kakšen piknik, srečanje… da zakopljemo bojno sekiro.
Če kdo posodi prostor, pripeljem kolega s kitaro, da bo bolj zabavno.
Ste za?
A ja, pa seveda tarok karte, pa bi ob tem raje merili moči…
Forum je zaprt za komentiranje.