Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Preveč izobražene ženske?

Preveč izobražene ženske?

Je res kaj na tem, da moški nimajo radi, če ima ženska višjo izobrazbo od njih?
Recimo kako gre, če ima on poklicno šolo ona diplomo? Ali pa recimo on diplomo, ona doktorat? Res take kombinacije redko uspejo?
Je res, da se moški izogibajo višje izobraženim ženskam?
Mene osebno ne moti, če ima on nižjo izobrazbo, edino pričakujem pa res, da ima vsaj poklicno šolo končano.

Obozujem visoko inteligentne zenske. Izobrazba pa je … no vsaj vecini nepomembna. Ha pri zenskah pa je ravno obratna prioriteta.

Meni je dovolj, če je čisto povprečno inteligenten. Ne postavljam tako visokih standardov. Izobrazba z inteligentnostjo nima nič. No kakšna srednja šola je že dobrodošla, pač reda radi. 🙂

Nisem rekel da je to fetis, ampak da pase 🙂 Moski pac nismo zahtevna bitja.

Jaz pa obožujem moške, ki so zahtevni 🙂

Zgresila si spol 🙂

moski111, IQ 130 je dovolj :)?

??? prevod plissssssssss 🙂

Dobro ves kaj mislim: zenske ste bolj zahtevna bitja.
Ronka 130 bi zadostovalo, ce ne IQ pa vsaj kaj drugega. Vse je stvar kompenzacije

Torej ali IQ 130 ali pa IQ pod 90, samo, da so mere 90-60-90?

90-60-90? Rekel sem -si 130 🙂

A 130kg?

To bi pa bil izziv 🙂

Ronka, mislim, da najbolj vžge IQ 90-60-90.

Osebno nisem naletela na tipa, ki bi bil manj izobražen kot jaz in bi to izpostavil kot problem. Se mi pa zdi možno, ja, verjetno podobno, kot bi marsikateri tip težko prenesel bistveno premožnejšo partnerko in podobno.

Kako- ali nismo moski najbolj plitva bitja. Saj si sama zapisala da krivulja polnosti odtehta VSE

Jaz pa mislim, da to kar drži.
POznam kup parov, kjer je ona manj izobražena in on bolj. Redko je pa obratno, saj jih poznam nekaj, ko je ona bolj izobražena, on pa manj, ampak precej manj kot onih prvih.
S tem, da je potrebno upoštevat, da je več diplomantk kot diplomantov, torej je povprečna ženska bolj izobražena kot povprečen moški. Govorim pa za mlajše generacije. Recimo do 40, 45 let.
Še bolj redko se mi pa zdi, da je to, da ona več zasluži kot on :).

Popravek: krivulja POPOLNOSTI, da ne bo nesporazumov 🙂

Saj zato, ker sem zahevna, želim zahtevnega moškega… ne pa kakšnega loleka boleka 🙂 ki je z vsem zadovoljen.

[/quote]

Potem imam pa očitno srečo 🙂

mene to ne bi motilo, ne višja izobrazba, kot tudi ne večji zaslužek. Bi me pa motilo, če bi se imela zaradi tega kaj več ali pa bi mi kdaj to metala naprej. V takem primeru bi takoj zaključil zgodbo in adijo

mene to ne bi motilo, ne višja izobrazba, kot tudi ne večji zaslužek. Bi me pa motilo, če bi se imela zaradi tega kaj več ali pa bi mi kdaj to metala naprej. V takem primeru bi takoj zaključil zgodbo in adijo

Izobraženost še zdaleč ne pomeni, da je ženska “pametna”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moja žena ima dve diplomi, jaz pa sem srednješolec.
Zadnjič so se dobile prijateljice z mojo ženo. Povprečna izobrazba je bila magisterij.

Men kar sede. Mi lahko lektorira tekst, ki ga napišem, ker sem nepismen 🙂

In če bi ‘metala naprej’ prikrito, manipulativno? Podcenjuješ ti ženske…

Izobraženost s pametjo pač ima neko vezo, pa četudi je včasih obratnosorazmerna 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close