Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam si mi šla

Kam si mi šla

Ali je samo meni čudno, če mi en tip, ki ga ne poznam napiše: Kam si MI šla? Kje se MI skrivaš, kaj mi počneš, kam si se mi zgubila?
Sem na enem portalu za spoznavanje in marsikater tip tako pristopi pa mi je čudno?
Ali pa tudi v živo eni pristopijo s takim vprašanjem.
Meni pa je to tako posesivno?

Meni tudi. Pa še malo nezrelo, kot da si njihov otrok.

Meni pa to zveni, kot da želi avtor besed poudariti, da si Ti tista, ki si tako posebna, da si Tebe želi k sebi…

Za mene ni posesivno, je bolj poudarjajoče, da si ti iskana, zaželena… pač vse v želji v tebi zbuditi nek dober občutek, ki se ti porodi ob tem, ko veš, da si za nekoga nekaj posebnega.

Na katerem portalu pa to si?

Meni deluje prav ljubko :)))))

Sicer pa lepo je napisala “it” in se kar strinjam z njo.

Mogoče to deluje ljubko takrat, ko si že z nekom dlje časa…Potem veš, da mu je še vedno mar zate.

Mogoče to deluje ljubko takrat, ko si že z nekom dlje časa…Potem veš, da mu je še vedno mar zate.[/quote]

Pa ljubko je tudi, ko si osamljen, pa ti da nekdo vedet, da ti ni potrebno biti (osamljen namreč)… Mislim, da ima vonj po romantiki, ta izbira besed…

Mtr komplicirate. Mogoče se pa samo tako izraža in je povsem brez posesivnosti in ljubkosti. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“pa ja da.”

kakšen ogenj bo šele takrat, če (ko) ji bo rekel : “kam si mi (v)šla miška” :))

Robi, edini, ki je razumel zakaj gre :).
Niti malo ni romantično, če ti to napiše neznanec s portala za spoznavanje. Kje je tu iskrenost res ne vem. Gre za osebo, ki piše drugi osebi, nihče nikogar ne pozna. In gre tu za iskreno zaželenost? Lari fari. To gre za posesivne izjave, ne pa za romantične in iskrene.

Res se sliši kot posesivna izjava. Ampak za tem se lahko skriva precej več iskrenosti, ki je človek samo ne zna ali upa drugače izrazit. Včasih je treba tudi slišati, ne samo poslušati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

iskrenosti?
Je to iskreno, da ti neznanec s katerim se nisi še nikoli menila, nikoli dopisovala, napiše kam si mi šla? Jaz tu vidim le posesivnost.
Govorim o tem, da to neznanec napiše kot prvi stavek, prvi pristop. To ne gre za nekoga, ki ga sicer ne poznaš, ampak si že en čas dopisujete, gre res za nekoga, ki ti prvič piše.
Meni se zdi ravno tako iskreno in romantično kot to, ko ti neznanec napiše kako si lutšna, lepa in podobno v resnici pa te še nikoli v življenju ni videl, niti na sliki ne.
Ali pa to, ko ti napiše kako sladka si, kako res super si, pa miška pa cukerček. Taki so pogosti prvi pristopi oseb na netu. Glede na to, da te nikoli niso videli, nikoli si dopisovali, kje je potem iskrenost?

Lahko se samo tako izraža – pač po zgledu nam sorodnih jezikov, ki ta “mi” uporabljajo čisto normalno brez namigovanja po posesivnosti.

Če so pa fantje tako “iskreni, ljubki, topli, ljubeznivi, osladni, prijazni” do tebe kot do naključne sogovornice na netu, lahko daš takoj obe roki v ogenj, da so prav takšni tudi do vseh drugih naključnih sogovornic na netu, se pravi, da to ne pomeni nič oziroma še manj kot nič. Bognedaj, da bi to v komu dejansko zbujalo neke dobre občutke zaželenosti in podobno – joj no. Pa tudi za posesivnost mislim da ne gre, ampak za navadno razmetavanje s floskulami. Mogoče jim je pri kaki ženski enkrat tako uspelo zbudit zanimanje in zdaj isto formulo gonijo dalje.

Takih ljudi se je malo za bat. Ne moreš takole navalit z vsemi topovi no.

Ja, točno to, to delijo vsem uporabnicam.
Tipčkom, ki pišejo kako lepa sem, kako sladka in podobno napišem, da se bojim, da bi dobila sladkorno. In potem se usuje plaz besed kako iskreni so, kako resno mislijo in potem jih vprašam, če se poznava, da to vedo, ker fotke nimam, da bi jo lahko ocenili :).

Tipčkom, ki pa imajo te posesivne izjave, kaj mi počneš, kje si mi, kam si mi šla pa sploh ne vem kaj reči. Meni se to tako bedno sliši, da je kar joj.

Osladneži z sladkimi izjavami pa trdijo, da smo ženske tako ali tako takšne, da hočemo samo sladke besede, ne pa iskrenih :).

Ja takih se izogibam, enih in drugih.
Izogibam pa se tudi tistim, ki imajo že kar v profilu napisano kako iskreni so in da so resni in da jih kar naj pokličemo na številko v profilu :).

lej, vsak petelin ima rad kontrolo nad svojimi kokami, videt te ne more (razen če imaš spletno kamero?)), edino da te locira, je vprašanje, kam si mi šla? saj res in kam si mu ušla?))

Takšnim niti ni pomembno kakšna si in kdo si, ampak imajo pred očmi le lasten cilj.
Je pa v bistvu vseeno ali se gre za iskrenost ali ne. Dejstvo je, da te njihovo izražanje moti in se počutiš neugodno. In če te zdaj moti, te bo motilo tudi čez par mesecev…Preko sebe ne boš mogla iti. Pričakovati, da se bo tip spremenil, je pa prav tako nesmiselno.

No, ampak vseeno te zanima, ali se zadaj za tem pristopom skriva še kaj več, sicer ne bi spraševala tega na forumu. Vidiš, da ne vidimo vsi le posesivnosti. Jaz lahko dodam le še to, da ne sodi človeka, dokler ga ne spoznaš, ker te lahko prijetno preseneti. Imaš pa vso pravico, da ga (sodiš).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Takih si niti ne želim spoznati :). Nekdo, ki je tako neiskren, me ne zanima. Se strinjam z Robijem, ki pravi, da ima le svoje cilje pred očmi.
Kam sem mu ušla? Saj me še dobil ni, če bi me, potem bi lahko ušla, tako me pa še ni ujel, da bi mu lahko kam šla :).

No, prav, ne želiš si jih spoznaz. Te lahko povsem razumem, glede na pristop. Ampak, zakaj si se s tem vprašanjem pojavila tukaj?

lej, sem spregledal da si MI poudarila, če ti je ime ime MI, se gre zgolj za vprašanje slovnice, daleč od tega da bi bil on zasledovalec muhastega cilja))

Ne, zagotovo ji ni ime MI. Poudarila je zato, ker jo je to najbolj zmotilo. Tako sem vsaj jaz razumel. Če bi ji bilo ime MI, potem bi bilo šele nesmiselno, z vidika slovnice.

kako pa ti veš kako ji je ime, aaaa? mogoče je Mimika pa jo dotični , ljubkovalno kliče MI?
marko ne išči smiselnosti v ljubezni, ljubezen pač ni slovnica, prej matematika))

Ti si hecn. Ves smisel je v ljubezni. Ljubezen je vse, slovnica, matematika,… 😉

Vprašala sem zato, ker me zanima v čem je fora takih izjav oz. pristopov.
Zdaj tisti osladni pristopi so mi jasni, čeprav mislim, da ni nobena tako naivna, da bi res nasedla takim osladnostim.
Te izjave v stilu kaj si MI delala… mi pa res niso jasne. Meni delujejo oblastno in posesivno: jaz jih razumem tako: Ti si moja last in mi moraš poračat kaj delaš.

Bi morala vprašat drugače. Kaj odgovoriti tipu, ki ti prvič piše in napiše le tole: Kam si mi ušla?

Ali pa odgovor tipu, ki prvič pieš in napiše: Kam si se mi izgubila?

Kaj odgovoriti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close