Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam si mi šla

Kam si mi šla

Saj si si že odgovorila.
Napišeš, da nisi njegova last in da takšne izjave doživljaš kot posesivnost.
Poveš kar čutiš. Brez sprenevedanja.

Seveda lahko z druge strani pričakuješ izjave s stilu, da ni tako mislil, pa da si te ne lasti….Ampak mu je mar zate….

Ok, razumem. Dobila si nekaj možnih pojasnil, ampak sprejela si samo tistega, ki si ga poznala že od prej. Torej ni pravega smisla v vprašanju. Zakaj bi sploh nekomu odgovarjala, ki te odvrača že v samem začetku?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker je vljudno odgovoriti, če te nekdo nekaj vpraša.

napiši mu, da si trenutno izgubljena med ruševinami svojega življenja, in da ga vljudno prosiš, če lahk on zasadi svojo zastavo sredi tvojega dvorišča, da najdeš pot ven..to ponavadi pomaga

To je pa dobra ideja, flashgordon :). Moram sprobat, me zanima odziv.

Recimo:

Nikamor nisem šla, nisem se izgubila. Tukaj sem. Nate čakam…

Misliš, da bi bil zadovoljen?

Nisi slišala za notranjo lepoto, ki je tvoja slika ne more pokazati? Ni pa treba kar verjet komplimentom, to je res.

Tadej, kako bo oseba, ki ni še nikoli govorila z mano, me še nikoli videla, si še nikoli dopisovala z mano, poznala mojo notranjo lepoto?

Saj jo ima vsak. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Taka oseba pač špekulira o tem, ker nima realnih predstav… To na internetu ni redko.

Sicer pa odgovor na naslovni problem, čisto preveč komliciraš, pač neka fraza… scary ali cute…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

katenjka, to je čvek 🙂

Ja sej zato pa. Boš kasneje mislila, kaj je mislil s tistim “mi”. Menije bivši na primer pol leta govoril po telefonu, “pridna bodi”, pa še nisva hodila. Ja kaj neki je mislil? Nikoli ga nisem vprašala 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

mislim, ugotovila boš kasneje… zdaj nekaj misliš… pa preveč misliš 🙂 🙂

Napišeš, da nisi njegova last in da takšne izjave doživljaš kot posesivnost.
Poveš kar čutiš. Brez sprenevedanja.
[/quote]

Ja, seveda.

Ti bi kaj takega napisal oz. rad slišal od osebe, katero ogovoriš, z namenom, da z njo vzpostaviš kontakt, nevezeš poznanstvo …

Saj pa če je “ne vem no” na tovrstnih portalih, je verjetno tam z razlogom, da bi spoznala nekoga, ki bi ji bil všeč, privlačen, nekako poseben…

In če si ti tam, zato, da bi katero spoznal, kako pa jo boš ogovoril, da boš stopil iz povprečja, da boš bil zanimiv, poseben. Ti mogoče drugače, ampak vsak ne najde istih besed kot ti, pač nekateri iz povprečnosti in nezanimivosti lezejo na tak način, kakršen je bil izpostavljen.

To je pač igra.

Zapeljevanja in biti zapeljan. Na teh portalih bi jaz osebno to igro sprejela in jo igrala, če bi tam gor bila.

It, na teh portalih tak način pristopa ni nič posebenega, je povsem običajen.
In ponavadi ugotviš, da je zadaj ali stari pohotnež (včasih tudi mladi) ali pa totalno obupan tipo, ki misli, da če bo ves sladek in neiskren, da bo bo katero pretental. Veliko takih je in še z nobenim se ni dalo normalno menit, povsod je bil zadaj seks ali obup.

Pa kar začni z igro..Me zanima, če boš zadovoljna z rezultati.

Če ti nekdo že na začetku vzbuja odpor, potem se s takšnim več ne greš igre.

Tisti, ki govorijo “kam si mi šla”, pač niso privlačni za avtorico.

Robi, posebej za take kot je it in druge, ki trdijo, da ne smeš ljudi takoj odpikat, sem se že šla to igro: in prav imaš, noben ni bil nič prida :).

Pa kar začni z igro..Me zanima, če boš zadovoljna z rezultati.[/quote]
Pa o kakih rezultatih je tu govora? Kaj ste tako materialistično naravnani?

Zaradi ene take fraze pa res ne moreš o ničemer sklepati no. Tip jo je pač napisal… ja najverjetneje ker je bil obupan pa brez seksa. Pa star in grd. Kaj pa tista, ki jo prebere in potem še tri dni razčlenjuje vso stvar? A ni tu tudi neki obup od zadaj?

Katenjka, ne gledat samo naslovne fraze. Sem naštela še veliko več drugih floskul, zgoraj preberi. In pri več tipčkih tudi sprobala kaj pomenijo te fraze, sem sprejela njihovo igro in prišla do ugotovitev kot jih je napisal RObi.
Tole je le čvek in ne traja tri dni :). Ne tako zelo resno vsega jemat.

Noben ni nič prida. To mi je tako znano. Od kod že? 🙂 Kaj pa ti, si kaj prida, ako veš da si? 😉

Joj, me zdaj secirate 🙂
Marko,bodi natančen: noben od teh, ki pišejo te osladne in ali posesivne floskule ni nič prida.
Da ne boš mislil, da noben s portala ni nič prida.
Jaz nikoli ne pišem takih posesivnih floskul, ne pišem osladnosti neznancem.
Za ene sem jaz ok, za druge nisem tako, da težko reči ali sem kaj prida ali ne, kakor za koga.

Ne? Sprašuješ pa, kaj odgovoriti na take fraze. Spršuješ tu neznance, ker menda nimaš pojma, tega ne najdeš v sebi, rada bi bila p ane vem, vljudna ali duhovita. Seveda je vse čvek. Sja zato pa, ali čvekaj ali pa pač ne.
In zakaj misliš, da nihče, ki se mu pač zapiše neka fraza , ni nič prida…? A si že z vsemi vse sprobala?

uf, ste eni nasršeni. Robi in Flashgordon razumeta situacijo :).
Katenjka ti pa mogoče namesto mene sprobaš vse take tipčke :). Pa boš potem tu gor lahko opisala kakšni so. Meni se ne da.

Aja, sem spregldala, da “kam si mi šla” zate ni pocukrana fraza ampak nekaj, kar je večno zavito v mit… ah…vse je glih a veš…

katenjka, nisem ti kos 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close