Predlog
Imam predlog, da Ženski in Moški čvek spremenite/jo v Ženski in Moški fajt.
In drug predlog; da uživamo v sončku še danes in jutri. Pa da komu poklonimo kakšen nasmeh in lepo besedo. 🙂
Uuuuuu sami lepi odzivi. 🙂 Sem čisto navdušena. 🙂
Fleš hvala za muziko, ferbčna ti imaš odličen nik ;), Robi zima bo baje hladna in dolga, Rok pa kakšno belo strmino…
Zmaga pa tisti z nasmehom. 🙂
Kaj ne daje ravno ‘čvek’ najširši možni spekter tem? 🙂
Ne vem sicer, če je Robi delal kako ‘čistko’ – a nisem zasledila nekega fajtanja. Besede pa znajo biti polne tudi takrat, ko jih ne zaključi nasmeh. Če bi se postavili v krog in opazovali neko dogajanje, sem prepričana, da bi si vsak od nas zapomnil svoj detajl. Fino je, če se to deli z drugimi, saj posledično postanemo pozorni tudi na tisto, kar bi šlo sicer ‘mimo nas’.
Naj se to ne zgodi z današnjim dnem. 🙂
To ni SČ…..Tisti čvek bi lahko poimenovali v fajt…Tam moraš imeti srečo, da ne začne kdo pljuvati po tebi.
A samo zobje ne štimajo, drugo pa vse ?
Se lahko potem pohvalim, da sem spoznal eno novo sogovornico. 🙂 Z enim laskom na glavi…:)))[/quote]
Ma ja Robi prav imaš. Na SČ je podobno, kot če greš na Cock Fight. Krvavo. 🙁
No ja, če postaviš pred mano zelje in matevž… priznam, se tudi malo slinim. :))) Lask je pa tudi nekaj več (se grem stavit, da precej več, kot jih imaš ti :). Pa še kakšna malenkost/razlika bi se našla, samo ne smemo preveč komplicirat. :)))
Me veseli, da sva se spoznala. 😉
Lepi že, lepi se počutimo že od prej :)))…. kaj pa prebavne težave? :))[/quote]
Lahko enim k ste lepi. Vsega pa ne morate imeti, pa vas prebava j*bucka. :))) Eni se moramo pa potrudit. :))))
Lepi že, lepi se počutimo že od prej :)))…. kaj pa prebavne težave? :))[/quote]
Lahko enim k ste lepi. Vsega pa ne morate imeti, pa vas prebava j*bucka. :))) Eni se moramo pa potrudit. :))))[/quote]
Še dobro, da ne moremo imeti vsega, ker bi bilo čist preveč… od viška pa glava rada boli :))) tako, da je čist v redu porazdeljeno… smo zadovoljni :)))
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://nastja.klevze.si/wp-content/uploads/2010/07/nasmeh.jpg[/img]
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/apple_angry.jpg[/img]