Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Predlog

Predlog

Imam predlog, da Ženski in Moški čvek spremenite/jo v Ženski in Moški fajt.

In drug predlog; da uživamo v sončku še danes in jutri. Pa da komu poklonimo kakšen nasmeh in lepo besedo. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

in kaj je vzrok fajta?))

Spet sem nekaj zamudila.

Kdo se fajta ? 🙂
Si spet kdo želi akcije ?

Sem že in še bom jutri izkoristil zadnji topel dan podaljšanega poletja. Upam, da bo zima čim krajša.

Jaz tudi..Me zanima kdo je zmagal ?

Ja.
In točno to počnem te dni – najraje kar v živo.

Pa planiram uživat (tudi vsaj malo v sončku) tudi v naslednjih hladnejših dneh… in vam želim isto!

P.S. Komaj čakam zimo… škripajoče hladen zrak, dobro vidljivost, vonj hladu, itd. Upam, da jo boste uživali..

Uuuuuu sami lepi odzivi. 🙂 Sem čisto navdušena. 🙂

Fleš hvala za muziko, ferbčna ti imaš odličen nik ;), Robi zima bo baje hladna in dolga, Rok pa kakšno belo strmino…

Zmaga pa tisti z nasmehom. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[youtube]7PCl7qDQbfE&feature=related[/youtube]

To je naša japkica 🙂

[img]http://nastja.klevze.si/wp-content/uploads/2010/07/nasmeh.jpg[/img]

tule pa, ko je jezna:
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/apple_angry.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hahahahaha.
Ampak moram protestirat! Spet! :)))) Moji zobje so namreč kulturni. 🙂

Bibitka, sam kitke so črne. 🙂

To ni SČ…..Tisti čvek bi lahko poimenovali v fajt…Tam moraš imeti srečo, da ne začne kdo pljuvati po tebi.

A samo zobje ne štimajo, drugo pa vse ?
Se lahko potem pohvalim, da sem spoznal eno novo sogovornico. 🙂 Z enim laskom na glavi…:)))

Japka, kitke so še najmanjši problem…. to se lahko vse reši:)

Matjazko ga pa serje 🙂

Kaj ne daje ravno ‘čvek’ najširši možni spekter tem? 🙂

Ne vem sicer, če je Robi delal kako ‘čistko’ – a nisem zasledila nekega fajtanja. Besede pa znajo biti polne tudi takrat, ko jih ne zaključi nasmeh. Če bi se postavili v krog in opazovali neko dogajanje, sem prepričana, da bi si vsak od nas zapomnil svoj detajl. Fino je, če se to deli z drugimi, saj posledično postanemo pozorni tudi na tisto, kar bi šlo sicer ‘mimo nas’.

Naj se to ne zgodi z današnjim dnem. 🙂

Sem mislila zdaj eno japko pomalicat, pa nekak ne spravim v sebe 🙂

To ni SČ…..Tisti čvek bi lahko poimenovali v fajt…Tam moraš imeti srečo, da ne začne kdo pljuvati po tebi.

A samo zobje ne štimajo, drugo pa vse ?
Se lahko potem pohvalim, da sem spoznal eno novo sogovornico. 🙂 Z enim laskom na glavi…:)))[/quote]

Ma ja Robi prav imaš. Na SČ je podobno, kot če greš na Cock Fight. Krvavo. 🙁

No ja, če postaviš pred mano zelje in matevž… priznam, se tudi malo slinim. :))) Lask je pa tudi nekaj več (se grem stavit, da precej več, kot jih imaš ti :). Pa še kakšna malenkost/razlika bi se našla, samo ne smemo preveč komplicirat. :)))

Me veseli, da sva se spoznala. 😉

Tista omemba nasmeha in zmage, pa je letela na rek, da je nasmeh najmočnejše orožje. Le to. 🙂

Nič ne bomo reševali. Tako ostane, kot je. 🙂

Nič ne bomo reševali. Tako ostane, kot je. :)[/quote]

Kakor rečeš, tako naj bode:))))))

Nekam dolgo to traja…A ima kakšne prebavne motnje ? 🙂

Nekam dolgo to traja…A ima kakšne prebavne motnje ? :)[/quote]

Kaj veš…. mogoče se mu je pa japka zaletela.:)

Ob pogledu na sliko bi jo verjetno spravila prej iz sebe, kot pa v sebe….:)))

Jst upam, da se vsi počutite nadvse lepi, ob pogledu na ‘mojo slikico’ od Matjažka. :)))

Lepi že, lepi se počutimo že od prej :)))…. kaj pa prebavne težave? :))

Lepi že, lepi se počutimo že od prej :)))…. kaj pa prebavne težave? :))[/quote]

Lahko enim k ste lepi. Vsega pa ne morate imeti, pa vas prebava j*bucka. :))) Eni se moramo pa potrudit. :))))

Lepi že, lepi se počutimo že od prej :)))…. kaj pa prebavne težave? :))[/quote]

Lahko enim k ste lepi. Vsega pa ne morate imeti, pa vas prebava j*bucka. :))) Eni se moramo pa potrudit. :))))[/quote]

Še dobro, da ne moremo imeti vsega, ker bi bilo čist preveč… od viška pa glava rada boli :))) tako, da je čist v redu porazdeljeno… smo zadovoljni :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close