Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je boštjan bračič samski?

zakaj je boštjan bračič samski?

Vprašanje sem posatvil/a že v naslovu teme. In čisto zares me zanimajo vaša mnenja. Torej, zakaj mislite da je tako uspešen fant še samski?

Lp

verjetno mu že paše, da je, ker sicer ne bi bil 🙂

mene pa zanima, na katerih poročjih je tako uspešen 🙂

uspešno govori :))

Evo zakaj:

Zakaj si samski, stoji za tem kakšna posebna življenjska filozofija?

Samski sem, ker čakam, da se zaljubim v eno nežno žensko bitje, ki je ne bo strah ali sram pokazati, da ji pomenim ves svet. Morda pričakujem preveč?

Več na http://www.revijakapital.com/mariborcan/clanki.php?idclanka=486

mater je poln sebe :)))))))) mogoče je zato samski:

Z mano dobi najbolj intenzivno, emocionalno, erotično in spontano doživetje svojega življenja. Izgubila pa bo samo svoje stare predstave o ljubezni.

eh. teoretik!! slaba prodajna taktika. :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Očitno ni slaba taktika, če se kr neke ženske, ki jih sploh ne pozna, sprašujejo, zakaj je samski.

Aja, sej res, ruši uveljavljene stereotipe, da so moški samski, ker je z njimi nekaj narobe, ženske pa da so samske, ker so izbirčne…pha ha.

Mogoče je fant preprosto izbirčen, to je njegova pravica.

Z mano dobi najbolj intenzivno, emocionalno, erotično in spontano doživetje svojega življenja. Izgubila pa bo samo svoje stare predstave o ljubezni.[/quote]

ja, ja amortius. on je ‘edini, ki ga ima’ (poleg tebe seveda). vsi ostali pa pastirčka igrajo na frulico. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvala za komentarje! BICBAC tebi pa hvala za link. Vendar me ne zanima njegovo mnenje, temveč vaše 🙂

a res? jaz sploh ne vem, kaj je to za en tipček.

sicer pa nič čudnega, da je samski.

saj je še mlad (vsaj deluje kot nek otroček, pogledala na linku) in tudi nič posebnega ni :))

je veliko boljših od njega. res pa je tudi, da veliko slabših :))))))

samski je zato,ker sta mu najboljša “kolega” ga.Dežan in Mario Galunič..slednji pa ne mara toliko ženske družbe v privat življenju:)

aha, torej čaka na sprejetje novega družinskega zakonika :))))

Bibitka, tale je zate! 🙂

A veš zakaj ni tapravih fantov?
Ker imajo vsi fante.

ooo samo zame….. hvala japki 🙂

ampak veš, da je v vsakem hecu nekaj resnice. tako da bo to kar držalo 🙂

ala babe, pejmo dam, kwa je zdej tlake, a??
Sam afne guncate, a nimate benga dela, a?
Tim jest pukazu hudiča, a
pejmo, pejmo dam !

Ampak, mar ni to zanimivo?

Če je moški samski, ženske rečejo, da je poln sebe (samotolažba luzerk, ker ga ne morejo imet), včasih pa celo insinuirajo, da je gej.

Če je ženska samska, je pa deležna podpore, češ: punca je pametna, ima kriterije..

Ampak, mar ni to zanimivo?

Če je moški samski, ženske rečejo, da je poln sebe (samotolažba luzerk, ker ga ne morejo imet), včasih pa celo insinuirajo, da je gej.

Če je ženska samska, je pa deležna podpore, češ: punca je pametna, ima kriterije..

ni nujno, da zato, ker ga ne more imeti. nisi pomislil, da marsikatera kakšnega tipa pač preprosto noče imeti. je pa seveda tudi obratno.

kaj češ, smo pač ženske bolj inteligentne 🙂 in ja, imamo kriterije 🙂

in ti kriteriji nam ne padajo s številom popitih pirov :)))

saj, imate kriterije)) včasih je to še edino kar imate))) poleg nekaterih ostalih pritiklin, se ve))

pomota. namigovanje glede spolne usmerjenosti je kar klicajček zakuhal. on pa baje ni punčka. 🙂

seveda jih imamo in jih ne znižujemo, za razliko od ….. 🙂 kot je zgoraj napisala aleksandra 🙂

in zakaj misliš, da je to včasih še edino kar imamo? in katere ostale pritikline si imel v mislih? :)))))

zdej ga pa bibita že tok časa poznaš, da mislim da je tvoje vprašanje o tem kaj je mel v mislih povsem nepotrebno :))

razmuljivo pa je iz ženskega vidika – rabiš potrditev 🙂 spet in spet…… hahaaa

seveda jih imamo in jih ne znižujemo, za razliko od ….. 🙂 kot je zgoraj napisala aleksandra 🙂

in zakaj misliš, da je to včasih še edino kar imamo? in katere ostale pritikline si imel v mislih? :)))))[/quote]
nič ne rečem, nič ni narobe s kriteriji, težavno je sam, če so kriteriji sami sebi namen,…za laksandrine kriterije pa tud ne vem, očitno se giblje bolj v pivskih krogih))) saj poznaš tisto, sem ti všeč? nisem? dej, spij še eno pivo)))

aleksandra, kaj praviš, greva na pir?))) aja, ti ga ne piješ))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close