Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je boštjan bračič samski?

zakaj je boštjan bračič samski?

kdo pravi da nam kriteriji padajo, a?)))

kaj komplicirate…ritopikec ostane ritopikec…toti so pa tako večno “samski” saj nimajo ženske zraven:))

aleksandra, kaj praviš, greva na pir?))) aja, ti ga ne piješ))[/quote]

dobro jutro tudi tebi flaško :))

lahko greva na pir, da se ti zazrem v obličje 🙂 in vidim pisatelja v živo
ampak jaz ne pijem alkohola, te bom pa opazovala pri tem, če ga piješ ti

ampak jaz ne pijem alkohola, te bom pa opazovala pri tem, če ga piješ ti[/quote]

če se bosta tolk gledala…potem nam sporočita kdo je lepši:)))

no, jaz ne bi šla zarad lepote na ta “pir”, tut gospod je oddan, torej me po tej plati ne zanima

ti bi pa druge v žerjavico po kostanj pošiljal in teren preverjal a ne mali :)??

mali. :)))))))

jp, naš klicajček je neke vrste zvodnik. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jp, naš klicajček je neke vrste zvodnik. :)[/quote]

punce…informacije informacije…so zelo pomembne:)))

obstajajo področja na katerih ne rabiš bit pameten, ampak samo pošten in srčen….

a ne mali :))?

a modruješ spet?

obstaja tudi področje, ki je za tvojim hrbtom…to pa lahko izveš ali pa ne.

jp, naš klicajček je neke vrste zvodnik. :)[/quote]

punce…informacije informacije…so zelo pomembne:)))[/quote]

hehe. tebi ostanejo informacije, onemu pa ženska. :))))))
torej vsakemu tisto, kar mu je pomembno. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaka ženska..komu…saj jo ne zanima..že v štartu:)…on bo mogu samo pir plačat:)

a modruješ spet?

obstaja tudi področje, ki je za tvojim hrbtom…to pa lahko izveš ali pa ne.[/quote]

itak, tko k v kopalnici, mam ogledala na vseh stenah in je vse jasno 🙂

[/quote]

aja japkica….zato mozolji na hrbtu:))))))))))

ampak jaz ne pijem alkohola, te bom pa opazovala pri tem, če ga piješ ti[/quote]
ne piješ alkohola? ja, pol ni druge , bova pa oba radensko otepala, saj ni da bi v prisotnosti dame izpadel kot nekdo, ki ne zmore brzdat sle…po alkoholu)))

kaka ženska..komu…saj jo ne zanima..že v štartu:)…on bo mogu samo pir plačat:)[/quote]

pa sej pir je tudi ne zanima! :))))))

kaka ženska..komu…saj jo ne zanima..že v štartu:)…on bo mogu samo pir plačat:)[/quote]

pa sej pir je tudi ne zanima! :))))))[/quote]

ja svojega bo pa ja mogo plačat:))))…pomoje mu bo razložla kako so moški glupi…pa bo predčasno zapustila prizošče:)))

ne piješ alkohola? ja, pol ni druge , bova pa oba radensko otepala, saj ni da bi v prisotnosti dame izpadel kot nekdo, ki ne zmore brzdat sle…po alkoholu)))[/quote]

ti kr bodi tak k si sicer in tut pij tisto kr ti paše, boljš koker da slinček pol rabiš k gledaš k sosednji mizi hahaaaaa

hecam te mal, me nč ne moti tvoj pir, radenske pa ne maram

pa sej pir je tudi ne zanima! :))))))[/quote]

ja svojega bo pa ja mogo plačat:))))…pomoje mu bo razložla kako so moški glupi…pa bo predčasno zapustila prizošče:)))[/quote]
sem več kot prepričan, da bi se imela o čem drugem več z zmenit kot o stupidnosti pripadnikov enega in drugega spola)

aaajaaaaaaaaa! tega se ti bojiš! da ti katera pove, da si glup! 🙂
zato ti druge nagovarjaš, sam pa ne upaš! no, končno mi je jasno. :))))))

eh, jbg fleš. pač nismo vsi tako nestupidni, kot ti. 🙂

ne piješ alkohola? ja, pol ni druge , bova pa oba radensko otepala, saj ni da bi v prisotnosti dame izpadel kot nekdo, ki ne zmore brzdat sle…po alkoholu)))[/quote]

ti kr bodi tak k si sicer in tut pij tisto kr ti paše, boljš koker da slinček pol rabiš k gledaš k sosednji mizi hahaaaaa

hecam te mal, me nč ne moti tvoj pir, radenske pa ne maram[/quote]
no zmenjeno, sam da spet vročina pritisne, pa greva na čaj))

[/quote]

ti želim vse najboljše…ampak dejztvo je dejztvo:))

[/quote]

saj veš renice nas je najbolj strah:)

ti želim vse najboljše…ampak dejztvo je dejztvo:))[/quote][/quote]
pridi še ti, bomo skupaj zapeli ljubi refren))

ej, vsaka čast! všeč so mi ljudje, ki se znajo na svoj račun nasmejat. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close