Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je boštjan bračič samski?

zakaj je boštjan bračič samski?

jp, lahko okrog pade… pol mu bo pa fleš umetno dihanje dajal. :))))[/quote]
če vas klicajček ne more spedenat, pol naj si ne obeta pomoči od mene ko mu bo voda v grlo tekla))[/quote]

aaaaa, kaj zdaj, si se ustrašil? :))))

mene kupi niso nikoli zanimali… tako, da ni nič piiiiiiiip. :)[/quote]

kaj potem tebe bolj zanima…solo sprostitvena varianta?:)[/quote]
pa ne je japkici takole direkt ponujat, boš moral mal taktiko spremenit če hočeš prit na solo ure))

če vas klicajček ne more spedenat, pol naj si ne obeta pomoči od mene ko mu bo voda v grlo tekla))[/quote]

aaaaa, kaj zdaj, si se ustrašil? :))))[/quote]
jam se tresem)))) od smeha)))

eh fleš…solo je solo…to ni duo…

ja ni kej, men je solo všeč. še bolj mi je pa všeč duo. z moškim, ki ni zelen. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jah no, nisem vedel da si master onanist))

no tole rajš pogle, ko so pri pivu))

ne pijem piva…sploh…in teh opojnih praznih kalorij:))..je treba bit fit:P..če je že kriza potem zategnem enega kratkega…to je pa tud vse:)

in zakaj je boštjan bračič samski? :))

ja zato ker še ni srečal tebe:)

ja zato ker še ni srečal tebe:)[/quote]

tud, če bi mene srečal bi bil še naprej samski. ni namreč po mojem okusu :)))

Ti verjetno po njegovem tudi ne.

to bi bilo pa treba njega vprašat :))

ja zato ker še ni srečal tebe:)[/quote]

tud, če bi mene srečal bi bil še naprej samski. ni namreč po mojem okusu :)))[/quote]

eeee ne bodi tako prepričana…veš kak pravijo…ko iskrica preskoči…vse meje pa okusi izginejo…in še vse ostale ovire ki samo v naših glavah:)

samo je če gej potem nimaš kaj praskat:))))

to glede iskric imaš sicer prav. ampak pred(pogoj) da sploh pride do “iskric” je privlačnost, tako z ene kot druge strani (mora bit vzajemna).

ker jaz govorim zase, sem prepričana, da pri meni do iskric pri njem ne bi prišlo (glede na videno fotko in njegove izjave in ……) :))) za njega pa kot sem rekla, ne vem :))

tako da zaradi mene je lahko tudi gej. nimam nič proti njim :))

[/quote]

se ne strinjam popolnoma…mislim da nas včasih ta fizična privlačnost toliko omejuje, da smo na koncu lahko na slabšem…

recimo primer…zase mislim…če me določena oseba nebi toliko fizično privlačila se z njo nebi zbližal..aa kaj če bi se pa v drugih stvareh zelo ujela, to sicer nebi nikoli ugotovil a ne…mislim da potem ta povprečna privlačnost nebi igrala veliko vloge…sicer je stvar posameznika koliko mu je pomemben zunanji videz.

js tudi nimam kaj proti gejem…dokler niso v moji bližini…ali pa za hrbtom:)))

zanimivo je tvoje razmišljanje. in ja, imaš kar prav.

no v tej debati sem se jaz osredotočila na boštjana bračiča :)))))

in zakaj geji naj ne bi bili v tvoji bližini? tega pa res ne razumem. a se čutiš ogroženega?

[/quote]

zato ker so nadležni…vsaj po mojih izkušnjah..hmm ogroženga na nek način ja, zato se jih pa rajše izognem…mogoče se pa zato ve ženske bolj ujamete z geji, ker niste ogrožene:))…..če so pa za hrbtom pa vrjetno veš zakaj ne:)

vsakdo je do nekoga lahko nadležen samo toliko, kolikor mu druga stran dovoli.

pa ne glede na to ali govorimo o gejih ali lezbikah ali npr. o jehovovih pričah, za katere nekateri pravijo, kako so nadležni. 🙂

ob gejih, lezbikah pa tudi jehovovih (ker sem jih že dala za primer) se jaz nikoli nisem počutila ogroženo.

[/quote]

saj pravim, da moja stran ne dovoli:)…in če so mi nadležni…kot jehove priče…brez razlage zaprem vrata…oz. nimam stikov z geji.

sem napisal na nek način ogroženo…saj vsaka jehova priča te vidi kot potencialnega kandidata da pristopiš k njim…se pravi ko jehovo pričo zagledaš na cesti…veš da se moraš izognit in it drugo smer…se pravi ogroženo v tem smislu da te hočejo prepričat v nekaj kar je za njih “dobro”…nekako tako sem mislil…

se sploh ne strinjam s tvojo razlago. nekomu “dati vedeti, kako daleč lahko gre” ne pomeni zapreti vrata pred njim oziroma se sploh ne družiti z njim.

jaz se družim z vsemi zgoraj omenjenimi in nikoli mi “niso težili”, in nikoli nisem zapirala vrat pred njimi ali se jih izogibala. daleč od tega.

sory Bibitka, ampak a ni Bračič malo premlad za tebe?

verjetno da res, vsaj po fotki sodeč deluje kot nek najstnik.

v resnici pa niti ne vem, koliko je star, in me tudi ne zanima, ker kot sem že zgoraj napisala mi sploh ne sede, kar pomeni, ni moj tip :)))))

a se ti obratna psihologija ni obnesla ?)))[/quote]

Zadnjič sem ženo vprašal, za zajebancijo, zakaj je padla name.Mi je rekla, da sem ji prvo, ko me je videla, zgledal prevelik materialist za njen okus.Da so jo pa dokončno prepričale moje seksualne veščine.

in, … če ti ne bi bil tako prepričljiv v tvojih veščinah, pa mogoče boštjan b. ne bi bil več samski 🙂

in, … če ti ne bi bil tako prepričljiv v tvojih veščinah, pa mogoče boštjan b. ne bi bil več samski :)[/quote]

in…če bostjan nebi bil več samski…bi bibitka to leto celo seksala…tak je pa na suhem že skoraj celo leto:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close