Pa zakaj hudica folk se vedno voli LDS?
🙂 Sem sla na predcasne volitve pa nisem volila nobenega od nastetih,raje dam glas novim ljudem,je ze cas za nove obraze ja.Zakaj pa ljudje volijo iste?Prijateljica mi je rekla,da bo ona volil njih (LDS) zato,ker majo (baje) najvec moznosti,ceprav bi raje volila ona nekega cist tretjega…mah men se zdi to bedno.
Volila bom LDS, ker če pridejo na oblast drugi, pomeni sam dodatne stroške. Kolk ljudi na položajih bo letel, in vsi ti bodo odpuščeni ne po svoji krivdi, pomeni mastne odpravnine. nadomestila plač za pol leta (al kolk), to pomeni,da bomo nekaj cajta plačevali za vsak stolček po dva. Pa tud, če pridejo drugi nebo boljš, ker itak vsak sam zase poskrbi.
kako je že nekdo napisal….”raje imam znano zlo kot neznano zlo”….volila bom LDS….že dokar me politika zanima, se nagibam na levo….če pride desnica na oblast….verouk v šole, istospolne bodo “sežigali na grmadah”, samske ženske bodo “javno ožigosane” itd.itd….malo pretiravam…ne bo ravno dobesedno tako…..bo pa nekaj v tej smeri…..in hvalabogu, da bo zmagala LDS…ker bo zmagala…..!
kikica..za tebe bi bilo najbolje, da ne hodiš na volišče dokler ne razčistiš sama s seboj in se odločiš torej kdo bo naredil kaj bolje. Sama bom namreč volila tiste, za katere menim, da mi bodo omogočili še boljšo prihodnost, kot so jo že. Odločitev, koga bom volila, pa sem sprejela na podlagi spremljanja preteklih dogodkov, na podlagi poznavanja zgodovine in seveda pozornega spremljanja vseh strank in njihovih vodij, ne samo sedaj, v predvolilnem boju. Nikoli si pa ne bi oprostila, če bi pri tako pomembnih odločitvah glasovala samo na podlagi zunanjega videza (vilina), ali pač za to, ker bi si zaželela sprememb, torej dobrih ali slabih (aviv).
Pol maš srečo, da ti je LDS omogočila lepo življenje že dosedaj. Odločitev je v rokah vsakega posameznika, nobenemu ne bom solila pameti. Vendar jaz od LDS v svojem življenju nisem imela še nič dobrega. Dobre službe nimam zaradi njih, tudi stanovanja nimam, ker bi ga dobila(oz. ga nisem) zaradi njihove stanovanjske politike in odnosa do mladih družin. Pa ne reč, da sem nesposobna, pa da se ne znajdem… Ni res, res pa je, da nimam “pravilnega” ozadja, oz. nisem otrok pravih staršev. Trenutno me to najbolj zaposluje, tako da sorry, LDS zame konkretno ni naredila nič dobrega. Poleg tega je vsak dan slabše s službami, odpuščanje po tekočem traku, nobene socialne varnosti. In to pod tako opevano LDS! Verjamem, da se tistim, ki sedijo po stolčkih, ki so odvisni od politične oblasti, sedaj tresejo hlače. Meni bi se najbrž tudi. Tako pa….
Zaenkrat ima še preveč ljudi koristi od dotične stranke, tako da so izgledi po kakšnih konkretnih spremembah slabi.
Pa lep dan vsem!
miša
Forum je zaprt za komentiranje.