V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!
opala!!!!!, 11.10.2022 ob 11:43
Ljudje opažamo, da je vse več čikarjev po stanovanjih, posledično nam smrdijo hodniki, naša stanovanja, oken in balkonom več ne moremo normalno odpirati, ne moremo zračiti. Temu moramo Slovenci narediti konec!
Pa obvezna neuporaba lakov za lase,parfumov in psov. Tako notri kot zunaj ?
Pa smo spet pri tej kurčevi logiki glupih monkelj, da imaš pravico kaditi v svojem stanovanju.
PA PIZDE HUDIČEVE, POTEM PA TUDI DIM OBDRŽITE V SVOJEM STANOVANJU, KRELJE POFUKANE!!!!!
In kako, kurbe, kadite v svojem stanovanju??? Tako, da odprete okno ali greste na balkon in puhate v sosednje stanovanje, krote pojebane nagravžne!!!
MRŠŠŠ!!! Spizdi svoj kurčev dim pihat v svoje jebeno stanovanje, proklete smrdljivke gnile kurčeve!!!
smrdljiva čikarca, 11.10.2022 ob 14:37
Haha, komi čakam, da pridem domov in enga pržgem zraven zračnika:) In pol verižno do večera….
Pa ti, zagrizena nekadilka, nehi že te iste teme odpirat, nikol ne bo tko kt ti hočeš, razen, če se boš preselila v hišo, to ti je pa en že zgor lepo povedu, da nimaš keša, zato si pa tud tok jezna.
Ko se bo pa v bajto preselila, bojo pa njeni mulci začeli rauhat na balkonu. ?
Kadilce pobit!!!, 11.10.2022 ob 14:25
Pa smo spet pri tej kurčevi logiki glupih monkelj, da imaš pravico kaditi v svojem stanovanju.
PA PIZDE HUDIČEVE, POTEM PA TUDI DIM OBDRŽITE V SVOJEM STANOVANJU, KRELJE POFUKANE!!!!!
In kako, kurbe, kadite v svojem stanovanju??? Tako, da odprete okno ali greste na balkon in puhate v sosednje stanovanje, krote pojebane nagravžne!!!
MRŠŠŠ!!! Spizdi svoj kurčev dim pihat v svoje jebeno stanovanje, proklete smrdljivke gnile kurčeve!!!
Gremo na balkon in puhamo tebi v grdi ksiht. Menda ja ne bomo svojega fleta zasmrajal.
Anonimn, 11.10.2022 ob 14:39
Takoj za pa prepovedati kuhanje zelja, tudi smrdi povsod, pa druge zelenjave, pa tiste smrdeče paličice katere prižigate kot dišave, pa bezeg, ta mi sploh smrdi, če se z vsem naštetim strinjaš povej…
Kisanja zelja, praženja čebule, razkuhavanje mesa. In potem odprejo prasci okno, kaj okno, balkon!! Noro. Pa vsi ti avtomobili!!! Eno prase nad mano skoz kiha. In to ob odprtem oknu.
Ohoho, kako se repenčite. Imam enak problem s spodnjo sosedo – no sem ga imela. Začne ob 5h zjutraj in konča ob 22h. Pa sem jo kar obvladala. Kako ne povem imam pa svoje prijeme.
Mi je pa dolgo časa grenila življenje – kadila toliko, da mi je v zgornje stanovanje čez tlak in letvice smrdelo v moje stanovanje in to v spalnici ob 5h zjutraj.
In pozabite: Vse lahko delate v lastnem stanovanju dokler ne vplivate na življenje soseda in mu s svojim dajanjem onemogočate uporabo lastnine. In tako je v zakonu. In DA tako se obvlada kadilce. Ustava ti zagotavlja zdrav zrak in zrak na balkonu – dim kadilca se ne tretira več kot zdrav zrak. In če vam dim uhaja v tuje stanovanje ali na hodnik bloka posegate v lastnino sostanovalca in mu kršite lastninsko pravico. Tako, da vsemogočni niste. In DA tožbe – zasebne, potem pa puhaj v zračnike ko ti bom preko sodišča pobrala še lastne gate. Pa stoj zraven zračnika nag in puhaj v zračnik, če si upaš – banda pokvarjena. Ni res, da v lastnem stanovanju lahko delate kar želite – še enkrat Lahko, do nivoja ko ne posegate v sostanovalca – ker to je več stanovanjski objekt in prav dobro veste kje bivate in dokler ne kratite uporabo lastnine sostanovalcu v bloku – večstanovanjski stavbi. Točno samo do takrat.
nekadilka, 11.10.2022 ob 12:07
Avtorica, ti nisi normalna.
Ljudje v svojih stanovanjih lahko delajo kar hočejo. Lahko imajo pse, lahko kadijo, lahko sek sajo, lahko…
Razumeš?
Ti pa se lahko preseliš na Antarktiko. Tam ti ne bo nihče smrdel.
Lahko, v svojem stanovanju. Kar pomeni, da pes ne sme hoditi po stopnicah ali biti v liftu. Psa moraš nesti v roki v stanovanju. Potrebno je prebrati hišni red, eni še tega ne dovolijo imajo v hišnem redu zapisano, da živali niso dovoljene. Verjetno psa niti prijavljenega nimate – kar je po zakonodaji, ker se za psa plača delež za čistilko in skupno vodo itd… Pes/mačka v našem bloku predstavlja 1/3 stroškov odrasle osebe.
Pa da vas vidim sedaj, kar neke pravice si lastite, ne znate pa niti hišnih redov prebrati in plačati za vse te vaše pse in mačke. Tako kot ima sosed strinjo v kleti na skupno elektriko – a bejž bejž. Se je enkrat spozabil in mi pokazal klet. Sem mu kmalu za tem rekla: A res sosed, bi boste opletal z jezikom, kaj pa skrinja v kleti na skupno elektriko? Pa je bila samo tišina.
Forum je zaprt za komentiranje.