Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!

V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!

Odgovor na objavo uporabnika
silicijeva dolina, 11.10.2022 ob 11:45

haha, boš naredila ti konec , ja. V svojem stanovanju lahko vsak dela kar hoče, a si razumela?

Kot so ponavadi rekli, če ti kej ni všeč, spizdi v hišo.

Gnjus smrdljivi kadilski, ti spizdi v hišo pa samo sam sebi zasmrajaj.

STAVBA IMA SKUPEN ZRAK!, 11.10.2022 ob 11:55

marš!!

opala!!!!!, 11.10.2022 ob 11:43

Ljudje opažamo, da je vse več čikarjev po stanovanjih, posledično nam smrdijo hodniki, naša stanovanja, oken in balkonom več ne moremo normalno odpirati, ne moremo zračiti. Temu moramo Slovenci narediti konec!

Prepovedati je potrebno kuhati mesno hrano, ker meni, kot vegetarijanki smrdi, da mi postaja slabo. Nič drugega me ne moti bolj kot to! Malo za šalo in malo zares, dejstvo pa je, da nimate pravice nikomur prepovedovati karkoli pač počne v svojem stanovanju, četudi pri odprtem oknu. Samo hrupa ne smejo delati po 22. uri, je to zdaj kaj bolj jasno? Če pes nekajkrat zalaja ali se papagaj oglasi čeprav ob polnoči to ni motenje miru! Motenje miru je dalj časa trajajoč hrup, glasna glasba, razbijanje, vpitje, žaganje, štemanje……

Ir, 11.10.2022 ob 14:44

Blok je kot skupek kletk. Ljudje posledicno nesrecni, zafrustrirani, ker cutijo skoz pritisk in druge ljudi in vse omejitve … 50, 60, 100 m2 je za druzino premalo.

TAKO JE, 11.10.2022 ob 12:05

Pa obvezna neuporaba lakov za lase,parfumov in psov. Tako notri kot zunaj ?

zahtevam takoj

Zahtevam takoj, 30.08.2023 ob 09:18

zahtevam takoj

seveda je skupni zrak v stavbi ampak v zloveniji čikar dela kar hoče, na račun zdravja vseh

Kupi kočo v gozdu (za hišo predvidevam si prekratka)), pojdi daaaleč od ljudi ali pa nekaj popij, za pomiritev:)

Kakšno imaš pa najemnino?:))

V lastnem stanovanju vsak dela kar mu paše! Kapiš?

V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!

norišnica

V našem bloku ena vedno kadi po hodniku. Niti vrat ne moreš odpreti.

Saj lahko s hišnim redom določite prepoved. Ali pa ustega motečega tožiti za vznemirjanje.

Ti v lastnem stanovanju delaj, kar hočeš. Kapiš? Samo jaz te v svojega ne smem slišati in zavohati. Kapiš? Ti delaj, kar hočeš in to tako, da jaz ne slišim in ne voham tega. Kapiš?

Ti si ravno tako niče, kot jaz. Vsak sva na svojem. Kapiš? Ti meni ne smeš smrdeti v moje stanovanje! Kapiš? Jaz tebe ne smem slišati v moje stanovanje. Kapiš?

Jaz ne kadim in ne razbijam. Ergo, ti mene ne slišiš. Kapiš? Ti pa zasmrajaš in tvoj cucek neprestano laja. Ti poskrbi, da te jaz ne slišim in voham. Kapiš?

Kapiš? Kapiš?

za moje duševno zdravje gre. Prepovedati vse kuzletine v pajkicah, vse mesoždere, vse uporabnike cenenih parfumov, tistim z močnejšimi purman glasilkami le-te precvikat, vse,ki hodijo po petah le-te odrezati, kdor drsa z mizo in stolom ga je potrebno s tem treščiti po glavi, če pa enga dobimo, da vihti kladivo ga je potrebno z le-tem neumudoma potolči. Nobenih obiskov, še posebno ne podivjane mularije, nobenih bevskajočih psov in potem..šele potem vzeti seveda tudi pravico 3min puhanja na balkonu.

Meni pa smrdi, ko zvečer kuhajo golaž, ko voham travco, ko soseda zažge mleko, ko kuha pomije za psa, ko zažge čebulo, ko vlaga v kis, ko…..

V bloku vrtajo v steno, ko gledam film, renovirajo dva meseca, laja  pes, dere se otrok, dere se žena, mož, sliši se vse…

AMPAK- Živim v BLOKU in se s tem sprijaznim!

Ja? Bo šlo?

Če te VSE moti, moraš nujno k psihiatru ali v nakup hiše!!!

Se popolnoma strinjam.  Napovejmo vojno kadilcem!

Zivim na vasi. Sem tudi zivela v bloku ampak takih primitivcev kot je avtor ali @Ni res, ni bilo. Hvali boga da ne zivis v nasi ulici, ker bi mi teb, ne bomo povedal kako, dal po nosu. Verjemi da tecnobe zlo hitr zrihtamo ker hocmo v ulci sloznost

Fuck off!

Nespečna kusla. Get a life ne pa da robantiš skos po fletu. Prazna glava išče probleme!

Niso obvezni javljalci dima v sobah bloka?

prokleti cigaretarji

počnite kar hočete ampak ne na način da sosednja stanovanja ne smejo odpirati SVOJIH OKEN zaradi vašega dima, g..vna prokleta smrdljiva!!!!!

NE NA MOJ RAČUN!, 01.03.2024 ob 18:02

prokleti cigaretarji

počnite kar hočete ampak ne na način da sosednja stanovanja ne smejo odpirati SVOJIH OKEN zaradi vašega dima, g..vna prokleta smrdljiva!!!!!

kok min od 24h ti pa kadijo zunaj(!) da ti ne moreš okenca odprt?

opala zate

1. prvo, začni uporabljat   1.os. ed.  jaz, mene, meni. jaz bom.  ja??  hahaaha nehaj se skrivat za tvojo namišljeno fitktivno umsko prizadeto večino, ki je sploh ni.  ja vse ostale ki kadijo, ne moti nič.    samo tebe moti neki spet. spet si izjema. hahaha  revica boga.  če bi ti rekla, me skrbi ker je vedno več  starikul doma pa da se bojiš, požara. ok.  amapk  to kaj ti lapaš ej. hahaha   kaj boš ti rekla k obodo legalizirali travo??? kaj pa pol??   kako ne moreš odpret oken.   pa užas no. užas.

xxl182, 01.03.2024 ob 18:29

opala zate

1. prvo, začni uporabljat   1.os. ed.  jaz, mene, meni. jaz bom.  ja??  hahaaha nehaj se skrivat za tvojo namišljeno fitktivno umsko prizadeto večino, ki je sploh ni.  ja vse ostale ki kadijo, ne moti nič.    samo tebe moti neki spet. spet si izjema. hahaha  revica boga.  če bi ti rekla, me skrbi ker je vedno več  starikul doma pa da se bojiš, požara. ok.  amapk  to kaj ti lapaš ej. hahaha   kaj boš ti rekla k obodo legalizirali travo??? kaj pa pol??   kako ne moreš odpret oken.   pa užas no. užas.

Ima patetičen prazn lajf pa išče probleme kjer jih ni.

Ali lahko poveš na kakšen način si obvladala sosedo? Tudi jaz imam pod sabo dva kadilca, ki zasmrajata moj balkon in dnevno sobo. Ni šans, da imam odprto okno. Tožarit glih ne vem, če bi se šla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close