Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!

V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!

… in prepovedat cvrenje pomfrija, kuhanje golaža ter seveda norenje razvajene otročadi !

Odgovor na objavo uporabnika
Ni res, 11.10.2022 ob 15:31

Ohoho, kako se repenčite. Imam enak problem s spodnjo sosedo – no sem ga imela. Začne ob 5h zjutraj in konča ob 22h. Pa sem jo kar obvladala. Kako ne povem imam pa svoje prijeme.

Mi je pa dolgo časa grenila življenje – kadila toliko, da mi je v zgornje stanovanje čez tlak in letvice smrdelo v moje stanovanje in to v spalnici ob 5h zjutraj.

In pozabite: Vse lahko delate v lastnem stanovanju dokler ne vplivate na življenje soseda in mu s svojim dajanjem onemogočate uporabo lastnine. In tako je v zakonu. In DA tako se obvlada kadilce. Ustava ti zagotavlja zdrav zrak in zrak na balkonu – dim kadilca se ne tretira več kot zdrav zrak. In če vam dim uhaja v tuje stanovanje ali na hodnik bloka posegate v lastnino sostanovalca in mu kršite lastninsko pravico. Tako, da vsemogočni niste. In DA tožbe – zasebne, potem pa puhaj v zračnike ko ti bom preko sodišča pobrala še lastne gate. Pa stoj zraven zračnika nag in puhaj v zračnik, če si upaš – banda pokvarjena. Ni res, da v lastnem stanovanju lahko delate kar želite – še enkrat Lahko, do nivoja ko ne posegate v sostanovalca – ker to je več stanovanjski objekt in prav dobro veste kje bivate in dokler ne kratite uporabo lastnine sostanovalcu v bloku – večstanovanjski stavbi. Točno samo do takrat.

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOŽI ČIKARSKI SMRAD IN ZMAGAJ., 10.11.2022 ob 12:00

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čez tlak ti je smrdelo?  Umiri se malo in vzami tableto!

Si sploh kdaj prebrala ustavo? Veš kaj vse ti zagotavlja???

Nimaš za bajtico imaš pa za odvetnike?  He he he

Budala jedna. Kaj pa ko nekateri direkt pod oknom posadijo grozno “dišeče” rastline? Jaz imam hudo alergijo na cvetni prah. Ko fašem anafilaktični kdo bo odgovarjal? To pa nihče ane? Ko gre za vaše razvajene riti ni moglo bit vse po vaše, ko pa s svojim smrajenjem hudo ogrožate zdr.stanje drugih vas pa ne briga. Cigaretni dim, ki je samo vonj, ki pride iza vogala in par metrov ni nevaren pač smrdi to je pa vse. Pasivni kadilci so tisti ki vdihavajo DIM povečini skupaj z kadilcem v zaprtem prostoru. Zaradi posajenih rastlin ne smemo imeti odprtih oken ker takoj fašemo anafilaktični, ne moremo niti v trgovino takoj huda alergija. Mrš egoisti pokvarjeni.

Lahko v blokih ustanovite tudi geta. V bistvu bi bilo celo dobrodošlo, da nevzgojena, uničevalska golazen iz betonskih gajbic ne taca povsod okoli.

Kaj vse vas nekatere ne zmoti… Enkrat je cigaretni dim, drugič je razvajena otročad, tretjič,……………..

Moti vas cigaretni dim, ko se pa v sosednjem stanovanju tepejo, ste pa tih kot miška. Takrat pa ne dvignete telefona in koga pokličete. Bognedaj…..!!!!

Ali pa po vaseh, mučenje živali….To se vas tudi nič ne tiče…. Hinavci!!

božeBožee, 10.11.2022 ob 13:34

Kaj vse vas nekatere ne zmoti… Enkrat je cigaretni dim, drugič je razvajena otročad, tretjič,……………..

Moti vas cigaretni dim, ko se pa v sosednjem stanovanju tepejo, ste pa tih kot miška. Takrat pa ne dvignete telefona in koga pokličete. Bognedaj…..!!!!

Ali pa po vaseh, mučenje živali….To se vas tudi nič ne tiče…. Hinavci!!

Hvala vesolju, da mi ni bilo nikoli treba živet v bloku in upam, da mi nikoli ne bo treba.

Pri nas sosedo moti dim na balkonu od tisth 5 čikov/dan..čudno res, da ne ugotovi, da bi jo motil njen narko sin ali alko mož ?‍??

kako silicijeva dolina ve, da je avtor teme (opala) ženskega spola.

a tale Šnela pa ni črnogleda?

Saj ni čudno, da gre svet v maloro, ko vas je toliko hudobnih. Pojdite delat, garat…..potem ne boste imeli energije komandirati drugih in se vtikati v njihova življenja v lastnih stanovanjih itd.

moj podpis, 11.10.2022 ob 16:32

Avtor/ica, moj podpis.

enako

V blokih je treba prepovedat samo bolne debile. Ostali se bomo zlahka zmenili med sabo.

Šnelca, en španel ti ne bi škodil ?

Ni res, 11.10.2022 ob 15:36

nekadilka, 11.10.2022 ob 12:07

Avtorica, ti nisi normalna.

Ljudje v svojih stanovanjih lahko delajo kar hočejo. Lahko imajo pse, lahko kadijo, lahko sek sajo, lahko…

Razumeš?

Ti pa se lahko preseliš na Antarktiko. Tam ti ne bo nihče smrdel.

Lahko, v svojem stanovanju. Kar pomeni, da pes ne sme hoditi po stopnicah ali biti v liftu. Psa moraš nesti v roki v stanovanju. Potrebno je prebrati hišni red, eni še tega ne dovolijo imajo v hišnem redu zapisano, da živali niso dovoljene. Verjetno psa niti prijavljenega nimate – kar je po zakonodaji, ker se za psa plača delež za čistilko in skupno vodo itd… Pes/mačka v našem bloku predstavlja 1/3 stroškov odrasle osebe.

Pa da vas vidim sedaj, kar neke pravice si lastite, ne znate pa niti hišnih redov prebrati in plačati za vse te vaše pse in mačke. Tako kot ima sosed strinjo v kleti na skupno elektriko – a bejž bejž. Se je enkrat spozabil in mi pokazal klet. Sem mu kmalu za tem rekla: A res sosed, bi boste opletal z jezikom, kaj pa skrinja v kleti na skupno elektriko? Pa je bila samo tišina.

Po zakonodaji se za psa plača 1/2 zneska za čiščenje skupnih prostorov in čisto nič več.

nimaš pojma, 10.11.2022 ob 21:22

Po zakonodaji se za psa plača 1/2 zneska za čiščenje skupnih prostorov in čisto nič več.

In za mačka se ne plača nič (kaj pa ima maček s čiščenjem skupnih prostorov?).

Tako je po zakonodaji, ti ta pametna.

Ma nemoj.

In kako ti mislš prepovedat enmu, ki kadi v SVOJEM stanovanju?

Ena južna neprijavljena, 10.11.2022 ob 21:29

Ma nemoj.

In kako ti mislš prepovedat enmu, ki kadi v SVOJEM stanovanju?

Tako da primitivni pizdi na ić ne daš stanovanja?

STAVBA IMA SKUPEN ZRAK!, 11.10.2022 ob 11:55

silicijeva dolina, 11.10.2022 ob 11:45

haha, boš naredila ti konec , ja. V svojem stanovanju lahko vsak dela kar hoče, a si razumela?

Kot so ponavadi rekli, če ti kej ni všeč, spizdi v hišo.

marš!!

Ne bi nikdar živel v stanovanju, res je to en zverinjak, da po službi nimam mira, se mi zmeša.

:-(, 23.06.2023 ob 11:01

In to si zdaj iz naftalina potegnil/-a eno leto staro temo?

@ ni res

Bravo.?????

smrdljiva čikarca, 11.10.2022 ob 14:37

Haha, komi čakam, da pridem domov in enga pržgem zraven zračnika:) In pol verižno do večera….

Pa ti, zagrizena nekadilka, nehi že te iste teme odpirat, nikol ne bo tko kt ti hočeš, razen, če se boš preselila v hišo, to ti je pa en že zgor lepo povedu, da nimaš keša, zato si pa tud tok jezna.

Ok, primitivka. Zdaj si pa predstavljaj, da končno naletiš na enakega primitivca in ti spelje cev do tvojega stanovanja, po njej pa malo amonijaka, da ti polepša dan. Ponoči pa kar navaden plin, ki ne smrdi. Zanimivo bi bilo, da nek x, pri odprtem oknu, škropi bencin na sosedov balkon ali pa njegovo odprto okno. Ker v svojem stanovanju pa res lahko počne kar hoče. Pi…, Pa ni 3,14.

Hvala vesolju, 10.11.2022 ob 13:36

Hvala vesolju, da mi ni bilo nikoli treba živet v bloku in upam, da mi nikoli ne bo treba.

res je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close