Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uspavalne tablete Sanval – kje dobit?

Uspavalne tablete Sanval – kje dobit?

Zdravnica jih noče predpisat, kje se jih da dobit? Ja…črni trg, ampak jaz ne poznam, kako to deluje in kdo to ima…? Kje se da te tablete dobit?

V Bosni

Koliko si pa stara in v cem je problem, da ti jih dr ne predpise

Kako vas ni sram, drogeraši frdamani!!! Več delati, zvečer pa še na kak hrib zlesti, pa boste ponoči spali kot dojenčki.

Če jih zdravnik ne “želi” predpisati, jih nimaš za jemati.

Sanval so izjemno močne tablete za spanje. Ne vem zakaj jih ti rabiš ? Kakšna je tvoja starost? Za nespečnost si ljudje prej pomagajo z baldrijanom ali sivko. In ne priporočam ti karkoli s črnega trga, ker je lahko škodljivo.

Stara sem 37, tako da nisem noben otrok, če vam slučajno moje vprašanje tako deluje. Ja saj bi kupila v originalni embalaži, ne kar ene “na besedo”. Ali pa če jih kdo dobi na recept, odkupim. Kaj takega sem mislila.

Nisi otrok, si pa ocitno odvisnica. Zdravnik to ve.

Odgovor na objavo uporabnika
slovenščina, 24.08.2022 ob 22:05

Stara sem 37, tako da nisem noben otrok, če vam slučajno moje vprašanje tako deluje. Ja saj bi kupila v originalni embalaži, ne kar ene “na besedo”. Ali pa če jih kdo dobi na recept, odkupim. Kaj takega sem mislila.

Če imaš težave s spanjem, naj ti zdravnik predpiše kaj bolj tebi primerno. Sanval je za res hude primere. So tudi bolj blage tablete in manj škodljive, v lekarni lahko kupiš samo baldrijanove kapljice ali kapsule in čaj od sivke. Za kaj več pa ne poznam. Ti pa znajo zdravniki hitro podtakniti antidepresive, to je šele hudo! Poskusi se pozanimati kaj je za tvoje telo najbolj primerno.

Dobro te razumem, če ne moreš in ne moreš spati. Pred leti sem imela velike probleme in nisem spala nič! Čeprav sem bila dobesedno izmučena od dela, pa tudi od hoje, mi ni pomagalo nič! Bolj kot sem bila utrujena, še manj sem spala. Zdravnica me je poslala h psihiatru, ki mi je predpisal antidepresive. Nič niso pomagali. Pomagal mi je šele trittico – zelo star antidepresiv. Jemala sem samo eno tretjino tablete in že to mi je pomagalo do spanja. To tretjino tabletke sem jemala eno leto, potem pa sem začela počasi zmanjševati. Spanje se je uredila. Mi je pa v času moje hude nespečnosti osebna zdravnica predpisala tudi škatlico Sanvala, vendar Sanvala zdravniki nočejo predpisovati, ker te zasvoji! Zato se je Sanvala za izogibati. Ne dobi se ga brez recepta.

Prosi zdravnika, naj te pošlje h psihiatru in se z njim pogovori. Si pa stara komaj 37 let, torej nisi še v meni. Kaj je vzrok tvoje nespečnosti, je prisotna tudi depresija? Imaš kakšne hude skrbi? Običajno je to vzrok, da ne moreš spati. Nespečnost je predvsem težava starejših ljudi, še posebej žensk, ki se preveč sekiramo za vsako figo.

Bla, bla ti, ki ti sicer dobronamerno predlagajo baldrijanove in sivko, očitno ne vejo kako je, ko ne moreš spati. Ne vem, moj sorodnik, ki je starejši jih komot dobi pri zdravniku. Pa je daleč od kakšnega depresivca, zelo uspešen, pozitiven, ima pa s tem težave. Poskusi še 1x pri zdravniku, sej če ne jemlješ tako pogosto in nisi v nevarnosti za kaj hujšega s tem naredit, ne vem zakaj ne bi odobril. Črni trg pa res ne.

Babnik, 24.08.2022 ob 20:59

Kako vas ni sram, drogeraši frdamani!!! Več delati, zvečer pa še na kak hrib zlesti, pa boste ponoči spali kot dojenčki.

Babnik, ti želim vsaj 14 dni nespečnosti, da boš videl, kako to izgleda! Me prav zanima, kako se boš ob dveh ponoči vzpenjal na hrib in sopihal.

Nikoli ne reci nikoli. Zavedaj se, da se zarečenega kruha največ poje. Lahko je s tujim k….cem po koprivi opletat, pravi pregovor. Nespečnost je dejstvo, ki te lahko že jutri doleti. In če ne veš, nespečnost muči predvsem tiste ljudi, ki so preveč delovni, vestni in se preveč sekirajo.

Ti rabis en joint, ne pa tablet.

Poskusite nekemično, prehoditi vsaj 10 km, trdo fizično delo, avtogeni trening, različne tehnike sproščanja, samohipnoza, morebiti seks.

Babnik, ne seri! Ne zajebavaj ljudi in ne bodi preveč pameten. Bo šlo?

uboga nona, 24.08.2022 ob 22:31

Dobro te razumem, če ne moreš in ne moreš spati. Pred leti sem imela velike probleme in nisem spala nič! Čeprav sem bila dobesedno izmučena od dela, pa tudi od hoje, mi ni pomagalo nič! Bolj kot sem bila utrujena, še manj sem spala. Zdravnica me je poslala h psihiatru, ki mi je predpisal antidepresive. Nič niso pomagali. Pomagal mi je šele trittico – zelo star antidepresiv. Jemala sem samo eno tretjino tablete in že to mi je pomagalo do spanja. To tretjino tabletke sem jemala eno leto, potem pa sem začela počasi zmanjševati. Spanje se je uredila. Mi je pa v času moje hude nespečnosti osebna zdravnica predpisala tudi škatlico Sanvala, vendar Sanvala zdravniki nočejo predpisovati, ker te zasvoji! Zato se je Sanvala za izogibati. Ne dobi se ga brez recepta.

Prosi zdravnika, naj te pošlje h psihiatru in se z njim pogovori. Si pa stara komaj 37 let, torej nisi še v meni. Kaj je vzrok tvoje nespečnosti, je prisotna tudi depresija? Imaš kakšne hude skrbi? Običajno je to vzrok, da ne moreš spati. Nespečnost je predvsem težava starejših ljudi, še posebej žensk, ki se preveč sekiramo za vsako figo.

Mah dejte no. – samo raven melatonina v telesu  je treba dvignit brez antidepresivov, ki vas zasvajajo, pa boste spali ko polhi.

Babnik, 24.08.2022 ob 23:25

Poskusite nekemično, prehoditi vsaj 10 km, trdo fizično delo, avtogeni trening, različne tehnike sproščanja, samohipnoza, morebiti seks.

ena mamka s hudim razpadajočim artritisom, ali pa že degenerativno spremembo hrbtenice ali iztrošenimi diski ali pa umetnimi koleni in zatrdelimi gležnji pa ja ne bo mogla prehodit vsak dan 10km, da se uspava in našopa prej še z rekreacijo v kri hormone sreče, no.

naravna pot, 24.08.2022 ob 23:59

Mah dejte no. – samo raven melatonina v telesu  je treba dvignit brez antidepresivov, ki vas zasvajajo, pa boste spali ko polhi.

In kaj priporočaš v zvezi z melatoninom? Jaz sem jemala vse sort melatonina in mi je pomagal natanko dva dni, potem pa konec. Tudi večje doze sem ga jemala.

če bodo še kdaj odprli.

Obrneš se na šefa, ima v škatli, ki mu jo je dal ata doktor.

Nisem zasvojena s tableti, dr mi je predpisala Sanval, ampak z 10mg zaspim za 4 do 5 ur, melatonin ne pomaga, po Helexu sem npr zaspala, ampakse izogibam tablet, sem pa vcasih kot zombi zaradi neprespanosti. Letno torej 1 skatla Sanvala in ene 5 Helexov sem pojedla v zivljenju. Moram en dan z dr tole predebatirat. Tablet res ne maram  ampak tole bedenje ponoci je pa tut sit. Baldrijan odpade zaradi ščitnice, blazino sem skoraj namakala v sivkinem olju itd. Nimate pojma tisti, ki spite vsaj 5 ur ponoči, kak luksuz je to za nekatere.

daj kontakt,nekaj malega se bi mogoce naslo.

slovenščina, 24.08.2022 ob 20:49

Zdravnica jih noče predpisat, kje se jih da dobit? Ja…črni trg, ampak jaz ne poznam, kako to deluje in kdo to ima…? Kje se da te tablete dobit?

Imam, koliko plačaš?

Prosi zdravnico za Lexaurin.  Tu bo ziher dala recept.

Melatonin sprej. Ne dela sicer čudežev, malo pa pomaga. In , baje, ni škodljiv.  Se ne postane odvisen ( vsaj od spreja ne).

kupi si, 25.08.2022 ob 10:07

Melatonin sprej. Ne dela sicer čudežev, malo pa pomaga. In , baje, ni škodljiv.  Se ne postane odvisen ( vsaj od spreja ne).

efekt je komaj opazen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close