s prvim februarjem ne smeš v trgovino
dost jih mam, bom pa doma in spletna trgovina
https://www.zurnal24.si/slovenija/veljavnost-pct-potrdil-380217
anita33, 27.01.2022 ob 08:44
dost jih mam, bom pa doma in spletna trgovina
https://www.zurnal24.si/slovenija/veljavnost-pct-potrdil-380217
lep poskus.
“S prvim februarjem ne smeš v trgovino.”
Naš problem je, da ljudje ne berejo podrobnosti. Ker so leni, se jim ne da… Če boš tako govorila in pisala, “s prvim februarjem ne smeš v trgovino”, boš povzročila psihološki stres ljudem, ki ga sploh ne rabimo. 270 dni velja cepljenje, ostali se bodo morali testirat. Ostaja tako kot prej.
Moje mnenje, 27.01.2022 ob 09:02
Naš problem je, da ljudje ne berejo podrobnosti. Ker so leni, se jim ne da… Če boš tako govorila in pisala, “s prvim februarjem ne smeš v trgovino”, boš povzročila psihološki stres ljudem, ki ga sploh ne rabimo. 270 dni velja cepljenje, ostali se bodo morali testirat. Ostaja tako kot prej.
Ja to so mali bonbončki za namerno paniko … Pametnih to več ne gane.
“V torek morda ne boste smeli v trgovino” je naslov članka, ki pritegne. Nikjer v besedilu pa ne piše, da “v torek morda ne bomo smeli v trgovino”.
A vidiš, da si napisala čisto isto, kot da bi pisala za žurnal24?
A se niste učili teh besedil v šoli, … članek, sestavine članka, …?
Za bencin ne potrebujem PCT, opravim plačilo na okencu. Za na pošto se grem testirat. Ali pa drug družinski član za mene opravi obisk pošte. Men sistem lepo deluje, cepljena nisem, zbolela še nisem – tako, da zmagala na celi črti. Mi pa testiranje ne predstavlja nobeno oviro. Raje se testiram kot pa se cepim ali pa še huje zbolim. Cepljenje me pa ne ščiti pred boleznijo – to je pa dejstvo.
testiranje, 27.01.2022 ob 09:11
Za bencin ne potrebujem PCT, opravim plačilo na okencu. Za na pošto se grem testirat. Ali pa drug družinski član za mene opravi obisk pošte. Men sistem lepo deluje, cepljena nisem, zbolela še nisem – tako, da zmagala na celi črti. Mi pa testiranje ne predstavlja nobeno oviro. Raje se testiram kot pa se cepim ali pa še huje zbolim. Cepljenje me pa ne ščiti pred boleznijo – to je pa dejstvo.
Tudi meni testiranje ne predstavlja nobene ovire, težave. Grem se testirat, ko rabim. Prej je bilo 48 ur, sedaj samo 24. V tem času opravim stvari, ki so “na pct”.
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:29
o kul test spet velja 2 dni ??.
ja nategujejo na polno, ampak folk se bo sedaj grebel za neomejeno veljavnost!
Glede na preteklost pa vas dobrosrčno opozarjam, da bo čez čas veljala drugačna veljavnost.
?
Kaj velja 2 dni? Spet nekaj površno prebral/a?
bencin se da točit tud brez pct, na pošto pa v bistvu sploh ne hodim.. če bom morala kako pošto ali paket dvignit grem na test in to je to. Da se bom tam prerekala z uslužbenko, da me not spusti mi je pod častjo. To je treba vlado dol zbit, da se ukinejo tej odloki ne pa uslužbenkam na vratih težit.
kaj velja dva, 27.01.2022 ob 09:33
Kaj velja 2 dni? Spet nekaj površno prebral/a?
Kaj sem samo jaz tole not videla?? To not piše, zdaj pa kdo od naju površno bere pa krivi žurnal!!! ?
Kako bo po novem veljal PCT
P Potrdilo o prebolevnosti velja 180 dni oziroma pol leta od pozitivnega PCR testa, mora pa biti več kot deset dni od testa, razen če zdravnik presodi drugače.
T Negativni rezultat testa PCR velja 72 ur od odvzema brisa, hitri antigenski HAG test velja 48 ur od odvzema brisa.
C Pri cepljenju in kombinaciji cepljenja in prebolevnosti je zadeva nekoliko bolj zapletena. Neomejena veljavnost potrdila je v primeru poživitvenega odmerka, to je bodisi tretji odmerek (v primeru osnovnega cepljenja z astrazeneco mora biti tretji odmerek cepivo pfizer ali moderna) ali pa v primeru cepljenja z janssenom še en odmerek pfizerja ali moderna.
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:31
maska je še najmanjši problem. Pct za pošto izpoljnjuješ?
Še nikoli se nisem testiral. Da se bom testiral zaradi pošte ali bencina ali trgovine, pa je ponižujoče in podpiranje fašizma ter zločina, ki se izvaja nad nami.
Ta glup narod je res totalno glup. Dokaz je bil tudi včeraj, ko je bila novica, da se za brezvezne teste porabi 2 milijona/dan. Za tem pa novica, da narod nima za položnice. Pa ta narod je tako prfuknjen, da to ni za verjet.
Vsak, ki izvaja fašistični pct, je zločinec in je odgovoren za zločin. Vsak, ki se testira brezveze, pa prav tako podpira zločin in kriminal ter pomaga ustvarjati revščino.
Forum je zaprt za komentiranje.