Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › s prvim februarjem ne smeš v trgovino

s prvim februarjem ne smeš v trgovino

Danska – ki ima okužbe trenutno leteče v nebo, krepko višje kot celo tudi Slovenija… no Danska je sporočila,da bolezni COVID 19 NE SMATRA VEČ KOT SOCIALNO, DRUŽBENO OGROŽUJOČE IN S 1. FRB. UKINJA VSE OMEJITVE.!!!!!

pa imajo okužbe leteče v nebo lepo prosim… torej bodo zdaj naši posnemali dansko… bi bil že zdavnaj čas.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 27.01.2022 ob 09:42

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:31

robi9, 27.01.2022 ob 09:07

anita33, 27.01.2022 ob 08:57

kako točite bencin, pošta necepljeni

Na bencinsko grem isto kot vedno, na pošto prav tako. Brez maske. Če kdo kaj teži s to masko, mu povem, da je ne nosim in je ne bom nosil.

maska je še najmanjši problem. Pct za pošto izpoljnjuješ?

Še nikoli se nisem testiral. Da se bom testiral zaradi pošte ali bencina ali trgovine, pa je ponižujoče in podpiranje fašizma ter zločina, ki se izvaja nad nami.

Ta glup narod je res totalno glup. Dokaz je bil tudi včeraj, ko je bila novica, da se za brezvezne teste porabi 2 milijona/dan. Za tem pa novica, da narod nima za položnice.  Pa ta narod je tako prfuknjen, da to ni za verjet.

Vsak, ki izvaja fašistični pct, je zločinec in je odgovoren za zločin. Vsak, ki se testira brezveze, pa prav tako podpira zločin in kriminal ter pomaga ustvarjati revščino.

In ti se potem vsakič znova prerekaš z neko uslužbenko, ki ni izdala teh blesavih ukrepov?? Kaj je njej treba prenašat to? Pejdi janšeju težit, da jih dol skine-tam te takoj podprem! ne pa da se teži ničkrivim uslužbencem!

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:37

kaj velja dva, 27.01.2022 ob 09:33

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:29

o kul test spet velja 2 dni ??.

ja nategujejo na polno, ampak folk se bo sedaj grebel za neomejeno veljavnost!

Glede na preteklost pa vas dobrosrčno opozarjam, da bo čez čas veljala drugačna veljavnost.

?

Kaj velja 2 dni? Spet nekaj površno prebral/a?

Kaj sem samo jaz tole not videla?? To not piše, zdaj pa kdo od naju površno bere pa krivi žurnal!!! ?

Kako bo po novem veljal PCT

P Potrdilo o prebolevnosti velja 180 dni oziroma pol leta od pozitivnega PCR testa, mora pa biti več kot deset dni od testa, razen če zdravnik presodi drugače.

T Negativni rezultat testa PCR velja 72 ur od odvzema brisa, hitri antigenski HAG test velja 48 ur od odvzema brisa.

C Pri cepljenju in kombinaciji cepljenja in prebolevnosti je zadeva nekoliko bolj zapletena. Neomejena veljavnost potrdila je v primeru poživitvenega odmerka, to je bodisi tretji odmerek (v primeru osnovnega cepljenja z astrazeneco mora biti tretji odmerek cepivo pfizer ali moderna) ali pa v primeru cepljenja z janssenom še en odmerek pfizerja ali moderna.

no kaj je zdaj? Boš se opravičila, ker si me obtožila površnega branja (spet očitno) al deluješ samo po principu obtoževanja? Ajde pogumno!! ??

Vsak, ki izvaja fašizem, je odgovoren za svoje delo. Pa naj bo to nek pct študent ali uslužbenka. Brez debilov, ki izvajajo fašizem, ne bi bilo fašizma.

Zato, pa se izvaja fašizem, ker je narod hlapčevski in neodgovren. Vsi bi se samo zgovarjali na druge, pa da samo opravljajo svoje delo. Diskriminacija ni delo, ampak je zločin.

Ni janša kriv, če je narod glup. Tudi, če ne bo janše, bo narod še vedno glup. Zato se je treba boriti na vsakem koraku.

Zame je to res več kot super. Obdobje postnega časa prihaja. Čas za razstrupljanje.

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:45

In ti se potem vsakič znova prerekaš z neko uslužbenko, ki ni izdala teh blesavih ukrepov?? Kaj je njej treba prenašat to? Pejdi janšeju težit, da jih dol skine-tam te takoj podprem! ne pa da se teži ničkrivim uslužbencem!

izvajalci storitev so jasno povedali,da nimajo ljudi, ki bi to izvajali, zato so začeli najemati študente –  če gremo od teh- študent, ki si sam izbere tako delo za svoj zaslužek, za moje pojme sodeluje v tem… lahko bi izbral katerokoli drugo delo… pa ga niampak je izbral tega POPOLNOMA SAM, da gre nadlegovat tja ljudi… TE SMATRAM KOT POPOLNOMA SODELUJOČE IN ODGOVORNE ZA IZVAJANJE TEGA – pa se ne derem nanje… ampak SMATRAM JIH PA POPOLNOMA SODELUJOČE V TEM TERORJU

– glede zaposlenih, ki so že prej imeli službe – ja verjamem,da se bojijo za zaposlitve-  ampak, če kdo spet oni družno kot vsi delavci bi se lahko uprli in rekli – ne bomo, zadaj stopi pravna podpora in zaščita sindikata-  in imajo skupno moč… kot so poštarji na terenu rekli ne bomo – in kmalu so zanje to obvezo ukinili

če bi se vse skupine delavcev tako družno uprle – se to ne bi dogajalo in zadeve bi padle… se tudi oblast ne bi mogla izživljati… ja en sam se težko, skupaj družno s pravno zaščito in kritim hrbtom, bi se pa lahko. Tako da te krivim na kolektivni ravni dejavnosti – so odgovorni tudi za sodelovanje v tem kaznivem dejanju.

robi9, 27.01.2022 ob 09:50

Vsak, ki izvaja fašizem, je odgovoren za svoje delo. Pa naj bo to nek pct študent ali uslužbenka. Brez debilov, ki izvajajo fašizem, ne bi bilo fašizma.

Zato, pa se izvaja fašizem, ker je narod hlapčevski in neodgovren. Vsi bi se samo zgovarjali na druge, pa da samo opravljajo svoje delo. Diskriminacija ni delo, ampak je zločin.

Ni janša kriv, če je narod glup. Tudi, če ne bo janše, bo narod še vedno glup. Zato se je treba boriti na vsakem koraku.

TOČNO TAKO.

Me ne gane ,se ne testiram,nisem cepljena,ne hodim nikamor,zaenkrat mi je ok.

torej bentiš na uslužbenko, ki so ji vsilili to delo (drugače ostane brez službe in še en večji problem te države) nimaš pa poguma it nad janšeja? Ne njega še braniš, češ ni kriv gluposti naroda! Njega je treba dol vržt, enega samega, ne pa se z miljoni ljudi ukvarjat!

Razumem, lažje je enemu študentku na pumpi grozit, kot se dejansko soočit z pravo grožnjo ljudem!

mojem, 27.01.2022 ob 09:55

izvajalci storitev so jasno povedali,da nimajo ljudi, ki bi to izvajali, zato so začeli najemati študente –  če gremo od teh- študent, ki si sam izbere tako delo za svoj zaslužek, za moje pojme sodeluje v tem… lahko bi izbral katerokoli drugo delo… pa ga niampak je izbral tega POPOLNOMA SAM, da gre nadlegovat tja ljudi… TE SMATRAM KOT POPOLNOMA SODELUJOČE IN ODGOVORNE ZA IZVAJANJE TEGA – pa se ne derem nanje… ampak SMATRAM JIH PA POPOLNOMA SODELUJOČE V TEM TERORJU

– glede zaposlenih, ki so že prej imeli službe – ja verjamem,da se bojijo za zaposlitve-  ampak, če kdo spet oni družno kot vsi delavci bi se lahko uprli in rekli – ne bomo, zadaj stopi pravna podpora in zaščita sindikata-  in imajo skupno moč… kot so poštarji na terenu rekli ne bomo – in kmalu so zanje to obvezo ukinili

če bi se vse skupine delavcev tako družno uprle – se to ne bi dogajalo in zadeve bi padle… se tudi oblast ne bi mogla izživljati… ja en sam se težko, skupaj družno s pravno zaščito in kritim hrbtom, bi se pa lahko. Tako da te krivim na kolektivni ravni dejavnosti – so odgovorni tudi za sodelovanje v tem kaznivem dejanju.

ti torej nisi videla po trgovinah kjer to počnejo kar njihovi uslužbenci? Tam kjer nimajo varnostnika, ki to naredi? Jaz pa sem in ni šans, da se nad temi ljudmi znašam! Not grem če imam pct drugače ne grem. Če bom komu kaj povedala bo to direkt janša ne pa neki uslužbenki c&a trgovine recimo..

Točno tako je.

Vsak, ki sprejme delo, sprejme tudi odgovornost. In vsak, ki izvaja diskriminacijo, je kazensko odgovoren. Zato podpiram, da se vsakega, ki vas diskriminira, kazensko ovadi.  Nepreverjanje pct ni prekršek, kar je odločilo sodišče. Diskriminacija pa je kaznivo dejanje.

Fašizem, pa pct…se izvajajo le zato, ker je narod glup in prostovoljno v tem sodeluje. Tako se poskuša uvajati popoln nadzor in prisilo v cepljenje. In to je zločin. Če dopuščamo diskriminacijo ali celo podpiramo, pa smo soodgovorni za zločin. Vsi, ki kažete kurčeve kode, ste soodgovorni za zločin.

Namenjeno “mojem”

Delavcem mora oporo dajat celotno gospodarstvo, ne pa da se samo od delavcev pričakuje napad, taglavni bodo pa glavo v pesek tišali. Kdo misliš da bo nastradal? ja že tako najbolj nastradajoča skupina!!

No fašisti ste tudi tisti, ki se izživljate nad uslužbenci nimate pa jajc it direktno k viru!!

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:03

Razumem, lažje je enemu študentku na pumpi grozit, kot se dejansko soočit z pravo grožnjo ljudem!

Prava grožnja ljudem so ravno takšni študenti, ki izvajajo zločin.  Takšen študent izvaja diskriminacijo in zato je kazensko odgovoren.

ma i to me zaboli k… c.

Dragi moji, lahko mi pojemo borbene pesmi,  debatiramo, povezujemo se, ampak brez prave borbe smo gotovi.. samo vi dalje nosite maske, testirajte se, cepite se…

https://t.me/DIREKTUSREDINU/52318

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:07

No fašisti ste tudi tisti, ki se izživljate nad uslužbenci nimate pa jajc it direktno k viru!!

Ti opravičuješ in zagovarjaš zločince.

robi9, 27.01.2022 ob 10:05

Točno tako je.

Vsak, ki sprejme delo, sprejme tudi odgovornost. In vsak, ki izvaja diskriminacijo, je kazensko odgovoren. Zato podpiram, da se vsakega, ki vas diskriminira, kazensko ovadi.  Nepreverjanje pct ni prekršek, kar je odločilo sodišče. Diskriminacija pa je kaznivo dejanje.

Fašizem, pa pct…se izvajajo le zato, ker je narod glup in prostovoljno v tem sodeluje. Tako se poskuša uvajati popoln nadzor in prisilo v cepljenje. In to je zločin. Če dopuščamo diskriminacijo ali celo podpiramo, pa smo soodgovorni za zločin. Vsi, ki kažete kurčeve kode, ste soodgovorni za zločin.

Dokler vlada ne sprejme odgovornosti, je to sranje po nedolžnih. Dokler ne nagarbaš vsaj enega poslanca, nimaš kaj klofat po plebsu.

wd40a148, 27.01.2022 ob 10:09

Dokler vlada ne sprejme odgovornosti, je to sranje po nedolžnih. Dokler ne nagarbaš vsaj enega poslanca, nimaš kaj klofat po plebsu.

Spet neodgovorno razmišljanje, kako se bo nekaj čudežno spremenilo, pa čeprav bomo mi še vedno neodgovorni.

Narod je odgovoren za fašizem in ne vlada. Tudi Hitler ni pobil šest milijonov ljudi.

robi9, 27.01.2022 ob 10:08

Prava grožnja ljudem so ravno takšni študenti, ki izvajajo zločin.  Takšen študent izvaja diskriminacijo in zato je kazensko odgovoren.

janša je pa kaj?? daj ne seri robi, priznaj da si janšeju ne upaš nič pa se izživljaš nad študenti in trgovci!

Čeprav verjetno vseste da so PCR testi  nateg, (upam da veste), čeprav veste da so hitri testi pozitivni na pomarančo, negativni na hruško, se še vedno testirate.

Čeprav veste da ni kazni  za ne nošenje maske še vedno nosite.

Čeprav veste da gre za globalni nateg oz.. globalni reset v nek drug sistem in da nima nobene veze sa zdravjem, še vedno sledite ukazom..

Pol pa še upaš napisat da nekateri nimajo jajc. Vi nimate poguma. Niti sekunde.

Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:05

ti torej nisi videla po trgovinah kjer to počnejo kar njihovi uslužbenci? Tam kjer nimajo varnostnika, ki to naredi? Jaz pa sem in ni šans, da se nad temi ljudmi znašam! Not grem če imam pct drugače ne grem. Če bom komu kaj povedala bo to direkt janša ne pa neki uslužbenki c&a trgovine recimo..

brez skrbi,da povem vse kar mislim tudi tem, ki delajo grozljive stvari na oblasti – sem se registrirala na ig profil gov. si… in jim napišem v storije direkt sporočila na njihove neumne objave ukrepov… lahko kaj komentiram tudi Janši na tt… drugače pa kako boš janši povedal, kaj si ti pod to predstavljaš?

eden sam se težko upre – če se pa upremo vsi na ravni dejavnosti je pa pač lažje… dokler pa predstavniki trgovine, gostinstva , obrti, šolstva govorijo, mi bomo spoštovali kar si bodo izmislili… pa je jasno,da dajejo oblasti bianco dovoljenje in podporo za neumne ukrepe… naskra pa potem narod… oni se pa hinavsko boge delajo, mi nismo nič krivi… ja si kriv, imaš možnost javnega izražanja mnenja, novinar te pride spraševat in če bi imel hrbtenico bi povedal, da se tega ne bo šlo.

Konec konecv je vsakdo odgovoren za svoje delo, če ga opravlja nezakonito.

robi9, 27.01.2022 ob 10:09

Ti opravičuješ in zagovarjaš zločince.

ne, jaz sem proti janši ne pa proti nizkemu razredu, proti kateremu si ti, janšo pa podpiraš! vedno nadrljajo najnižji, ker je tako najlažje ane! Idi k janši sem takoj zraven!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close