s prvim februarjem ne smeš v trgovino
mojem, 27.01.2022 ob 10:20
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:05
mojem, 27.01.2022 ob 09:55
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:45
robi9, 27.01.2022 ob 09:42
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:31
robi9, 27.01.2022 ob 09:07
anita33, 27.01.2022 ob 08:57
kako točite bencin, pošta necepljeni
Na bencinsko grem isto kot vedno, na pošto prav tako. Brez maske. Če kdo kaj teži s to masko, mu povem, da je ne nosim in je ne bom nosil.
maska je še najmanjši problem. Pct za pošto izpoljnjuješ?
Še nikoli se nisem testiral. Da se bom testiral zaradi pošte ali bencina ali trgovine, pa je ponižujoče in podpiranje fašizma ter zločina, ki se izvaja nad nami.
Ta glup narod je res totalno glup. Dokaz je bil tudi včeraj, ko je bila novica, da se za brezvezne teste porabi 2 milijona/dan. Za tem pa novica, da narod nima za položnice. Pa ta narod je tako prfuknjen, da to ni za verjet.
Vsak, ki izvaja fašistični pct, je zločinec in je odgovoren za zločin. Vsak, ki se testira brezveze, pa prav tako podpira zločin in kriminal ter pomaga ustvarjati revščino.
In ti se potem vsakič znova prerekaš z neko uslužbenko, ki ni izdala teh blesavih ukrepov?? Kaj je njej treba prenašat to? Pejdi janšeju težit, da jih dol skine-tam te takoj podprem! ne pa da se teži ničkrivim uslužbencem!
izvajalci storitev so jasno povedali,da nimajo ljudi, ki bi to izvajali, zato so začeli najemati študente – če gremo od teh- študent, ki si sam izbere tako delo za svoj zaslužek, za moje pojme sodeluje v tem… lahko bi izbral katerokoli drugo delo… pa ga niampak je izbral tega POPOLNOMA SAM, da gre nadlegovat tja ljudi… TE SMATRAM KOT POPOLNOMA SODELUJOČE IN ODGOVORNE ZA IZVAJANJE TEGA – pa se ne derem nanje… ampak SMATRAM JIH PA POPOLNOMA SODELUJOČE V TEM TERORJU
– glede zaposlenih, ki so že prej imeli službe – ja verjamem,da se bojijo za zaposlitve- ampak, če kdo spet oni družno kot vsi delavci bi se lahko uprli in rekli – ne bomo, zadaj stopi pravna podpora in zaščita sindikata- in imajo skupno moč… kot so poštarji na terenu rekli ne bomo – in kmalu so zanje to obvezo ukinili
če bi se vse skupine delavcev tako družno uprle – se to ne bi dogajalo in zadeve bi padle… se tudi oblast ne bi mogla izživljati… ja en sam se težko, skupaj družno s pravno zaščito in kritim hrbtom, bi se pa lahko. Tako da te krivim na kolektivni ravni dejavnosti – so odgovorni tudi za sodelovanje v tem kaznivem dejanju.
ti torej nisi videla po trgovinah kjer to počnejo kar njihovi uslužbenci? Tam kjer nimajo varnostnika, ki to naredi? Jaz pa sem in ni šans, da se nad temi ljudmi znašam! Not grem če imam pct drugače ne grem. Če bom komu kaj povedala bo to direkt janša ne pa neki uslužbenki c&a trgovine recimo..
brez skrbi,da povem vse kar mislim tudi tem, ki delajo grozljive stvari na oblasti – sem se registrirala na ig profil gov. si… in jim napišem v storije direkt sporočila na njihove neumne objave ukrepov… lahko kaj komentiram tudi Janši na tt… drugače pa kako boš janši povedal, kaj si ti pod to predstavljaš?
eden sam se težko upre – če se pa upremo vsi na ravni dejavnosti je pa pač lažje… dokler pa predstavniki trgovine, gostinstva , obrti, šolstva govorijo, mi bomo spoštovali kar si bodo izmislili… pa je jasno,da dajejo oblasti bianco dovoljenje in podporo za neumne ukrepe… naskra pa potem narod… oni se pa hinavsko boge delajo, mi nismo nič krivi… ja si kriv, imaš možnost javnega izražanja mnenja, novinar te pride spraševat in če bi imel hrbtenico bi povedal, da se tega ne bo šlo.
Konec konecv je vsakdo odgovoren za svoje delo, če ga opravlja nezakonito.
tako je, morali bi sodelovati, eni pa samo čakajo da nekdo drugi reši..žal ne gre tako.
Ludi D LEGENDA, 27.01.2022 ob 10:20
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:07
No fašisti ste tudi tisti, ki se izživljate nad uslužbenci nimate pa jajc it direktno k viru!!
Čeprav verjetno vseste da so PCR testi nateg, (upam da veste), čeprav veste da so hitri testi pozitivni na pomarančo, negativni na hruško, se še vedno testirate.
Čeprav veste da ni kazni za ne nošenje maske še vedno nosite.
Čeprav veste da gre za globalni nateg oz.. globalni reset v nek drug sistem in da nima nobene veze sa zdravjem, še vedno sledite ukazom..
Pol pa še upaš napisat da nekateri nimajo jajc. Vi nimate poguma. Niti sekunde.
Luli, saj če se polulaš direkt gor, bo tudi lahko pozitiven. Pa če probaš s pomarančo, boš tudi noseč ratal :-)))
Ja, vem, ni dano vsem dojeti :-)))
Kaj hudiča se mi sploh še gremo? Cela država v krču zaradi ZDRAVIH LJUDI. Še tile, ki so bolni in kao najbolj ogroženi, so brez simptomov. Komu na čast se še gremo mi to grotesko?
“Naši covid oddelki se trenutno polnijo z asimptomatskimi covidnimi bolniki, ki potrebujejo nadaljevanje zdravljenja zaradi osnovne bolezni, zaradi katere so bili sprejeti v bolnišnico,”
Narod je neumen, ker se krega za oslovo senco, posledično potrebuje pct, če hoče na sodišče, narod je neumen, ker mora točno v določeno trgovino,narod je neumen, ker si ne pomaga med sabo, vsak dan se testira, kdo od znancev ali prijateljev?Narod je neumen, ker uživa v temu, da je drugemu slabše,narod je neumen, ker ponosno pokaže pct pogoj vsakemu kekcu,narod je neumen, ker ne loči, da je v bistvu ta bombonček pct, pot v suženjstvo, represijo, tiranijo, nadzor, narod je neumen, ker gleda izključno svoje prioritete, oziroma koristi v tej zgodbi, ki so zelo kratkotrajne, narod je neumen, ker verjame v novo nenormalnost, narod je neumen, ker verjame v cepivo, saj imaš primere starejših, neprebolelih in necepljenih, na drugi strani pa mlajše trikrat cepljene in ponovno okužene……
robi9, 27.01.2022 ob 10:08
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:03
Razumem, lažje je enemu študentku na pumpi grozit, kot se dejansko soočit z pravo grožnjo ljudem!
Prava grožnja ljudem so ravno takšni študenti, ki izvajajo zločin. Takšen študent izvaja diskriminacijo in zato je kazensko odgovoren.
Ti si usekan.
A potem se tudi z mesarjem v trgovini prepiraš zato, ker si ti sam pač vegan in ne ješ mesa?
Pa ti res nisi normalen.
Preverjanje PCT pa ni nezakonito, ne širi laži.
robi9, 27.01.2022 ob 10:15
wd40a148, 27.01.2022 ob 10:09
robi9, 27.01.2022 ob 10:05
Točno tako je.
Vsak, ki sprejme delo, sprejme tudi odgovornost. In vsak, ki izvaja diskriminacijo, je kazensko odgovoren. Zato podpiram, da se vsakega, ki vas diskriminira, kazensko ovadi. Nepreverjanje pct ni prekršek, kar je odločilo sodišče. Diskriminacija pa je kaznivo dejanje.
Fašizem, pa pct…se izvajajo le zato, ker je narod glup in prostovoljno v tem sodeluje. Tako se poskuša uvajati popoln nadzor in prisilo v cepljenje. In to je zločin. Če dopuščamo diskriminacijo ali celo podpiramo, pa smo soodgovorni za zločin. Vsi, ki kažete kurčeve kode, ste soodgovorni za zločin.
Dokler vlada ne sprejme odgovornosti, je to sranje po nedolžnih. Dokler ne nagarbaš vsaj enega poslanca, nimaš kaj klofat po plebsu.
Spet neodgovorno razmišljanje, kako se bo nekaj čudežno spremenilo, pa čeprav bomo mi še vedno neodgovorni.
Narod je odgovoren za fašizem in ne vlada. Tudi Hitler ni pobil šest milijonov ljudi.
Hitlerja so poskusili 42 likvidirat. Problem se rešuje pri glavi.
Samo dve varijante sta- a se gremo za firerpricip, kjer je vsa moč in vsa odgovorost na šefu, ali pa se gremo popolno odgovornost posameznika, kjer se odloča vsak sam , sam odgovarja in ne pizdi nad dejanji drugih. Ne more pa vsak po svoje mutit. In ker so si koritarji vzeli moč, jih je treba prisilit samo še sprejet odgovornost.
Od septembra do danes sem sla samo 1x po nakupih in se to samo zaradi novoletnih daril.
Testirala sem se sicer nekajkrat, za prehod meje, zadnjih par mesecev tudi to ne.
V zivilsko trgovino grem lahko brez pct in meni to zadostuje.
Najboljse od vsega pa je, da mi denar ostaja na racunu! Toliko nisem privarcevala se nikdar!
Samo 1x, 27.01.2022 ob 10:28
Od septembra do danes sem sla samo 1x po nakupih in se to samo zaradi novoletnih daril.
Testirala sem se sicer nekajkrat, za prehod meje, zadnjih par mesecev tudi to ne.
V zivilsko trgovino grem lahko brez pct in meni to zadostuje.
Najboljse od vsega pa je, da mi denar ostaja na racunu! Toliko nisem privarcevala se nikdar!
Ta denar ni bil še nikoli tako malo vreden. Čez par dni bo še manj.
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:23
No potem pa začnite tako, da se ne izživljate nad gostinci, trgovci, študenti!
jaz naredim obratno – septembra, dokler še ni bilo tega terorja vsaj zunaj v gostilnah sem natakarja, ki je prišel k mizi brez maske in mizo pobrisal z navadno krpo brez špricanja naokoli z razkužili javno pohvalila: sem rekla gospod – a vam lahko nekaj povem… in on povejte: in na glas, da so vsi slišali izjemne pohvale, ker ste prišli brez maske, in še bolj pohvale, da nam mizo pobrišete s staro dobro krpo in brez špricanja kemije razkužil v nas, hrano in pijačo.
dejmo realno – tisto vlačenje mask gor in dol z obraza je mnogo bolj nehigiensko kot če človek pride lepo brez maske in se osnovno kulturno higiensko obnaša kot nekdaj… enako velja za razkužila – ta nimajo pri htani in pijači kaj za delati…
Torej pohvalim take, ki ne spoštujejo debilnih in tudi nevarnih ukrepov (ker za zdravje ni nič dobro, da človek dobi na postreženi hrani in pijači zraven še razkužilo, ki ga zaužije) in povem, da tja bom pa še prišla. Na glas.!
Plavi, 27.01.2022 ob 10:27
Narod je neumen, ker se krega za oslovo senco, posledično potrebuje pct, če hoče na sodišče, narod je neumen, ker mora točno v določeno trgovino,narod je neumen, ker si ne pomaga med sabo, vsak dan se testira, kdo od znancev ali prijateljev?Narod je neumen, ker uživa v temu, da je drugemu slabše,narod je neumen, ker ponosno pokaže pct pogoj vsakemu kekcu,narod je neumen, ker ne loči, da je v bistvu ta bombonček pct, pot v suženjstvo, represijo, tiranijo, nadzor, narod je neumen, ker gleda izključno svoje prioritete, oziroma koristi v tej zgodbi, ki so zelo kratkotrajne, narod je neumen, ker verjame v novo nenormalnost, narod je neumen, ker verjame v cepivo, saj imaš primere starejših, neprebolelih in necepljenih, na drugi strani pa mlajše trikrat cepljene in ponovno okužene……
bravo
mojem, 27.01.2022 ob 10:38
jaz naredim obratno – septembra, dokler še ni bilo tega terorja vsaj zunaj v gostilnah sem natakarja, ki je prišel k mizi brez maske in mizo pobrisal z navadno krpo brez špricanja naokoli z razkužili javno pohvalila: sem rekla gospod – a vam lahko nekaj povem… in on povejte: in na glas, da so vsi slišali izjemne pohvale, ker ste prišli brez maske, in še bolj pohvale, da nam mizo pobrišete s staro dobro krpo in brez špricanja kemije razkužil v nas, hrano in pijačo.
dejmo realno – tisto vlačenje mask gor in dol z obraza je mnogo bolj nehigiensko kot če človek pride lepo brez maske in se osnovno kulturno higiensko obnaša kot nekdaj… enako velja za razkužila – ta nimajo pri htani in pijači kaj za delati…
Torej pohvalim take, ki ne spoštujejo debilnih in tudi nevarnih ukrepov (ker za zdravje ni nič dobro, da človek dobi na postreženi hrani in pijači zraven še razkužilo, ki ga zaužije) in povem, da tja bom pa še prišla. Na glas.!
ne hodim po gostilnah, si dobro kavo raje sama skuham! Ne razkužujem rok, si jih raje umijem na dobri stari način-topla voda in milo!
a pohvališ tudi take ki tacajo po kruhu brez rokavic? No jaz jim direkt reče, da naj si vzamejo prej rokavice ali prijemko preden posežejo v košarico! Pa nima to veze z korono ampak z higieno, ki jo še v teh cajtih 70 posto ljudi zanemarja, folk pa zganja teror nad študentom, prodajalko, kelnarjem zaradi pct a v bistvu si še rok pred jedjo ne zmorejo umit!!
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:37
kaj velja dva, 27.01.2022 ob 09:33
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 09:29
o kul test spet velja 2 dni ??.
ja nategujejo na polno, ampak folk se bo sedaj grebel za neomejeno veljavnost!
Glede na preteklost pa vas dobrosrčno opozarjam, da bo čez čas veljala drugačna veljavnost.
?
Kaj velja 2 dni? Spet nekaj površno prebral/a?
Kaj sem samo jaz tole not videla?? To not piše, zdaj pa kdo od naju površno bere pa krivi žurnal!!! ?
Kako bo po novem veljal PCT
P Potrdilo o prebolevnosti velja 180 dni oziroma pol leta od pozitivnega PCR testa, mora pa biti več kot deset dni od testa, razen če zdravnik presodi drugače.
T Negativni rezultat testa PCR velja 72 ur od odvzema brisa, hitri antigenski HAG test velja 48 ur od odvzema brisa.
C Pri cepljenju in kombinaciji cepljenja in prebolevnosti je zadeva nekoliko bolj zapletena. Neomejena veljavnost potrdila je v primeru poživitvenega odmerka, to je bodisi tretji odmerek (v primeru osnovnega cepljenja z astrazeneco mora biti tretji odmerek cepivo pfizer ali moderna) ali pa v primeru cepljenja z janssenom še en odmerek pfizerja ali moderna.
To stopi v veljavo 1.2. ?
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 10:50
ne hodim po gostilnah, si dobro kavo raje sama skuham! Ne razkužujem rok, si jih raje umijem na dobri stari način-topla voda in milo!
a pohvališ tudi take ki tacajo po kruhu brez rokavic? No jaz jim direkt reče, da naj si vzamejo prej rokavice ali prijemko preden posežejo v košarico! Pa nima to veze z korono ampak z higieno, ki jo še v teh cajtih 70 posto ljudi zanemarja, folk pa zganja teror nad študentom, prodajalko, kelnarjem zaradi pct a v bistvu si še rok pred jedjo ne zmorejo umit!!
ne zartrose – mešaš globoko mešaš ali pa ne razumeš moje poante in sem to tudi jasno napisala v mojem zapisku – sem hglobok zagovornik kulturnega in higienskega obnašanja – in to tudi piše,da sem kelnerja, ki se je kulturno higiensko obnašal pohavlila…
v kakem kontekstu mečeš zdaj une packe brez rokavic zraven… so iste ogabe kot natakar , ki si šari po maski – povej v čem je razlika ali nekdo z golimi tacami s katerimi si šlata po nosu jamlje krih, ali pa ti natakar postreže hrano s tacami, s katerimi si šlata masko polno bakterij in njegovih izločkov – nobene razlike ni oboje je ogabno…
vsakemu, ki ima namen šariti naokoli brez rokavic po pekovskih izdelkih to povem…
poanta je pa ta – da so ukrepi, ki jih je kao uvedla ta stroka za namene kao higiene in zdravja, ravno obratni, znižujejo nivo higiene in zdravja…
ja tudi jaz si umivam roke z milom in ne razkužujem – … dejstvo je, da je ta kemija razkužil bolj nevarna za zdravje – še posebej če se delce tega zaužije, uničuje to naravno obrambno sposobnost človeka, zdrave bakterije, in pomaga k razvoju nevarnih… zato pač človeka, ki se kulturno higiensko obnaša in ne sledi neumnim, in tudi bolj škodljivim in ogabnim ukrepom oblasti, pač javno pohvalim.
kaj je narobe z krpo za brisanje miz? Nič.
V gostilnah zdaj nisem, ker se za to ne testiram… poprej pa v take, kjer so se šlatali za tiste ogabne maske pole izkločkov in potem s takimi tacami prijemali šalčke in kozarce, hrano za goste – in špricali zraven z razkužili – ne hvala… taka gostilna mene ne vidi.
anita33, 27.01.2022 ob 08:44
dost jih mam, bom pa doma in spletna trgovina
https://www.zurnal24.si/slovenija/veljavnost-pct-potrdil-380217
Kaj travmiraš po nepotrebnem. Pač se boš testirala tako kot vsi ostali necepljeni.
Vem da je polno takih, ki ste se cepili samo zato da pridobite ugodnosti. V tem primeru itak ne verjamete v cepiva (ne v prednosti in ne v stranske učinke), ne vem zakaj je potem problem it še po en šut.
mojem, 27.01.2022 ob 11:44
ne zartrose – mešaš globoko mešaš ali pa ne razumeš moje poante in sem to tudi jasno napisala v mojem zapisku – sem hglobok zagovornik kulturnega in higienskega obnašanja – in to tudi piše,da sem kelnerja, ki se je kulturno higiensko obnašal pohavlila…
v kakem kontekstu mečeš zdaj une packe brez rokavic zraven… so iste ogabe kot natakar , ki si šari po maski – povej v čem je razlika ali nekdo z golimi tacami s katerimi si šlata po nosu jamlje krih, ali pa ti natakar postreže hrano s tacami, s katerimi si šlata masko polno bakterij in njegovih izločkov – nobene razlike ni oboje je ogabno…
vsakemu, ki ima namen šariti naokoli brez rokavic po pekovskih izdelkih to povem…
poanta je pa ta – da so ukrepi, ki jih je kao uvedla ta stroka za namene kao higiene in zdravja, ravno obratni, znižujejo nivo higiene in zdravja…
ja tudi jaz si umivam roke z milom in ne razkužujem – … dejstvo je, da je ta kemija razkužil bolj nevarna za zdravje – še posebej če se delce tega zaužije, uničuje to naravno obrambno sposobnost človeka, zdrave bakterije, in pomaga k razvoju nevarnih… zato pač človeka, ki se kulturno higiensko obnaša in ne sledi neumnim, in tudi bolj škodljivim in ogabnim ukrepom oblasti, pač javno pohvalim.
kaj je narobe z krpo za brisanje miz? Nič.
V gostilnah zdaj nisem, ker se za to ne testiram… poprej pa v take, kjer so se šlatali za tiste ogabne maske pole izkločkov in potem s takimi tacami prijemali šalčke in kozarce, hrano za goste – in špricali zraven z razkužili – ne hvala… taka gostilna mene ne vidi.
jaz se z ukrepi že od samega začetka ne strinjam in od samega začetka (marec 20) trdim, da izkoriščajo bolezen za nadzor in nadvlado nad ljudmi! A še vedno se ne izživljam nad ljudmi, ki delajo po trgovinah, gostilnah, pumpah, uradih itd.. ! Tja grem ali pa ne grem, če imam pogoj (v tem času sem bila vsega skupaj v citiparku 2x, računaj pa, da je bil interspar znotraj moja trgovina za šoping) da pa se zaradi vladnih ukrepov spravljam na rajo-bi pa bila isto sranje kot tej ki so ukrepe izdali!! najlažje se je na rajo spravljat ane! Tako da se tisti ki se s tem važite raje ne, ker izpadete ravno obratno kot mislite da ste neki đeki!
Umazane roke sem pa zanalašč not stisnila, ker jih še toliko ne zna rok umivat! Bentijo na kelnarja potem pa z umazano roko kruh v usta tlačijo. Ja wauw, kok so tako zares za zdravje poskrbeli? Niso, le izživljajo se nad sočlovekom, ki mora pogledat pct.
Robi650, 27.01.2022 ob 12:43
Tako je. Narod je neumen. In neodgovoren. Vse jim je Janša kriv. Kaj bo, ko ne bo več Janše ? Kdo jim bo potem kriv za neumnost ?
PCT je res priprava na suženjstvo in odgovoren narod bi zavrnil suženjstvo.
In kaj je tebi kriva uslužbenka na pošti ali v trgovini, kjer pizdiš nanjo in ji groziš, namesto da pokažeš pct ali pač ne greš tja not? ja janša je kriv tudi tebi!! Ampak ti si v bistvu zagovornik janše.
Zartrose izven profila, 27.01.2022 ob 14:29
In kaj je tebi kriva uslužbenka na pošti ali v trgovini, kjer pizdiš nanjo in ji groziš, namesto da pokažeš pct ali pač ne greš tja not? ja janša je kriv tudi tebi!! Ampak ti si v bistvu zagovornik janše.
Kriva je, ker izvaja diskriminacijo. Ti pa pričakuješ, da se obnašam kot hlapec in diskriminacijo sprejmem kot normalno.
Če narod ne bi bil glup, se sploh ne bi šel tega fašizma.
Forum je zaprt za komentiranje.