Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Se spomnete, kaj ste nosili oblečeni na prvem zmenku?

Se spomnete, kaj ste nosili oblečeni na prvem zmenku?

Malo drugačna tema od aktualnih. Se spomnete kakšen detajl s prvega zmenka dolgoletnga partnerja?..

Pr men, sicer ni tako veliko let preteklo – tud pa ne malo: 13let.. bil je pozno spomladanski dan, nosila sm črne oprijete kratke hlače in srajčko nežnih barv s kratkimi rokavi, obute gladiatorke in neko jopo, ki je nimam več svetle barve.. hlače in srajčko še imam, nosim ne več.. ? on je mel pulover znamke billabong in skejterke pa nosu je sončna očala v friki odtenkih, haha.. tema debate: bivši??? prvega poljuba ni bilo.. ?

Pa vi?

?

Pustili me juce?

Sta sam nosio??

Dole su vazdušne, gore je treša

Kraljeva kajla, štek keša!

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 17.01.2022 ob 09:55

Malo drugačna tema od aktualnih. Se spomnete kakšen detajl s prvega zmenka dolgoletnga partnerja?..

Pr men, sicer ni tako veliko let preteklo – tud pa ne malo: 13let.. bil je pozno spomladanski dan, nosila sm črne oprijete kratke hlače in srajčko nežnih barv s kratkimi rokavi, obute gladiatorke in neko jopo, ki je nimam več svetle barve.. hlače in srajčko še imam, nosim ne več.. ? on je mel pulover znamke billabong in skejterke pa nosu je sončna očala v friki odtenkih, haha.. tema debate: bivši??? prvega poljuba ni bilo.. ?

Pa vi?

40+ let nazaj… še obraza se komaj spomnim:-) Okoli novega leta, se mi zdi…

ravno je bilo deset let od tega, samo pojma nimam, kaj sem imela oblečeno.

ziher sem samo katera bunda in kateri škornji so bili

Aja šla sva na sprehod.. e to.. mja mogoč se js tud čez 30+ let ne bom več.. ?

Ne sej nism biu jst.

Nisam ja na jami oz dercevi….

Od tega je že sedemindvajseto leto. Povabil me je na tortico v bližnji lokal. Bilo je poletim nosila sem sandale in čipkasto oblekico, menim da mi ne bi bila več prav.

Se ne spomnim, ker sva bila čez deset minut že oba gola.

nely792, 17.01.2022 ob 10:10

Se ne spomnim, ker sva bila čez deset minut že oba gola.

Haha, ja fajn!

Čak, za katerga zdej govorimo, za taprvega partnerja al za taprvi dejt s tazadnjim partnerjem?

No, kakorkoli, tazadnji in hkrati največletni: ko sva se spoznala sem bila oblečena en malček izzivalno, ampak na 1 dejt sem šla čist kežjual: kavbojke, jakno, verjetno petke, ne vem točno. Ne vem kaj sem imela pod jakno. Kaj je imel on oblečeno, nimam pojma. Brez prvega poljuba…

Tud s taprvim vem kaj sem imela oblečeno. Jeans, eno črno sexy majčko, petke. On jeans, majico, superge. Zelo strastni poljubi….

-misst-, 17.01.2022 ob 10:17

Čak, za katerga zdej govorimo, za taprvega partnerja al za taprvi dejt s tazadnjim partnerjem?

No, kakorkoli, tazadnji in hkrati največletni: ko sva se spoznala sem bila oblečena en malček izzivalno, ampak na 1 dejt sem šla čist kežjual: kavbojke, jakno, verjetno petke, ne vem točno. Ne vem kaj sem imela pod jakno. Kaj je imel on oblečeno, nimam pojma. Brez prvega poljuba…

Tud s taprvim vem kaj sem imela oblečeno. Jeans, eno črno sexy majčko, petke. On jeans, majico, superge. Zelo strastni poljubi….

Misla sm bolj ta “zadnji”.. za prvega se js nč ne spomnem.. sam to, da so bili njegovi poljubi vedno sveži, skoz je žvečil orbit zelene čigumije?

wd40a, 17.01.2022 ob 10:02

40+ let nazaj… še obraza se komaj spomnim:-) Okoli novega leta, se mi zdi…

40+ let nazaj? A to je blo še v vrtcu ali že v OŠ?

kako da ne. Midva sva bila v kopalkah.

CrazY FroG ?, 17.01.2022 ob 10:19

Misla sm bolj ta “zadnji”.. za prvega se js nč ne spomnem.. sam to, da so bili njegovi poljubi vedno sveži, skoz je žvečil orbit zelene čigumije?

Kar si ti pisala je 1 dejt s sedanjim partnerjem?

-misst-, 17.01.2022 ob 10:23

Kar si ti pisala je 1 dejt s sedanjim partnerjem?

Jap.. pč ta-bolj resna dolgoletna zveza, ki mogoč napreduje v nekaj več – otroc, hiša..

moja je nosila kratko oblekico, še danes bi ji pasala, zase ne vem. peljal sem jo v kino. vsebina  filma naju ni zanimala.

se bolj malo spomnem, bi bilo najboljse, da vse pozabim.

Seveda se spomnim, pobral me je na železniški postaji, sem imela kovček, ki je bil skoraj večji od mene. Bel puli pleten brezrokavnik, spodaj črn bodi, črne oprijete hlače, visoke črne pete, črn plašč in kašmirjev šal. On je imel temno modre kavbojke in temno moder pulover, kožno jakno in rjav šal, spolirane čevlje. Pravi gentleman. Lep zmenek je bil, zato pa sem si tudi želela še enega. Midva sva se hitro zmenila

Tudi jaz imam lepe spomine in zelo žive pa je od tega že 24 let. Jaz sem imela jeans hlače in mini majčko, mož tudi jeans hlače in belo kratko majčko. Šla sva na dnevni koncert v sklopu festivala. na festivalu sva bila vsak s svojo družbo, po naključju sta najina šotora bila soseda. Bilo je krasno.

Lepo?

Frogica …..oblečeno*:)

Anonimno 3210, 17.01.2022 ob 11:32

Frogica …..oblečeno*:)

Hah?.. bistvo je očem vidno? tnxy..

Luštna tema 🙂

Se še kako dobro spomnim – prvi zmenek s prvim “resnim” fantom, pri 17ih, pred 32imi leti: oba sva bila ovita v brisačo, spodaj pa gola – zmenek je bil v savni 🙂 Moja pobuda in ideja, ker sem ga želela videti v takem stanju, oblečenega sem se nagledala že prej, ob pozdravih, vsakodnevnih mimohodih – želela sem videt, kakšne ima prste na nogah pod nogavicami :), pa če ima negovane pete in nohte- 🙂 ves ostali paket je bil tudi zelo OK 🙂 V savni korktno, nobenega poseganja pod brisačo ni bilo, je bil pravi džentlemen ker je vedel, da sem še jungfrau 🙂 skupaj sva bila 8 let.Potem  uradnih “zmenkov” ni bilo, tudi intimnih zvez ne, sem bila na “pavzi  želeno in hoteno – svoboda in pridno garaško delo, služenje denarja, ustvarjanje “kupčka”.

Drugi zmenek pri 27ih; oba sva bila v poslovnih kostimih ( jaz hlačni peščene barve, in bež modni gležnarji s peto, pa torbica Marjete Goršelj;  on siva obleka, zelenkastomodra kravata s kocka relief vzorčki, bela srajca, črni čevlji ), sredi belega dne, en lokal “pod zemljo” v lj – se je šlo po stopnicah dol, v času odmora za kosilo, ker nisva želela bit videna. Ena ura. Ne nisva se poljubila na prvem zmenku. Na tretjem.

-misst-, 17.01.2022 ob 10:20

40+ let nazaj? A to je blo še v vrtcu ali že v OŠ?

Mislim da sem bil takrat ene 5 let star.

Spomnim se samo da sem imela črn modrček in da se je vsaj pet minut matral preden mi ga je odpel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close