Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!
Necepilka, 29.12.2021 ob 15:22
Jaz se nikakor ne bom cepila,sem tudi prebolela covid pred enim letom in ne vidim smisla,da bi se cepila.
Kako nas mislijo kaznovati? Denarno? izguba službe? Prepoved obiska zdravnika ginekologa,zobozdravnika….?! Prepoved vstopa v trgovine,lekarne??!!!
No povejte kako?!!!
In kaj potem, če si prebolela covid pred enim letom. To ne pomeni, da ga ne moreš ponovno dobiti in zboleti.
Če bo cepljenje obvezno, seveda nikogar ne bodo prišli iskat in na ga odpeljali na prisilno cepljenje. Bodo pa lahko zavrnili oziroma odrekli pomoč, če jo bo bolnik potreboval. Tega zdaj ne morejo.
Pri vsem skupaj gre za zakone, nič drugega.
Nihče te ne bo prisiljeval. Pač tam, kamor greš lahko zdaj s testom, potem ne boš mogel, preprosto. Služba zna biti večji haklc. Ampak ponekod je še dovoljeno hoditi v službo in se testirat, samo nič drugega ne boš mogel počet.
Pa nehajte s temi taborišči in nacisti itd. Sedanji “nacisti”, kot jih vi imenujete, so CEPLJENI!! Od vas želijo samo to, kar so tudi sami naredili. V taborišča so pa šli ljudje zato, ker so bili Židje in z ničimer niso mogli preprečit, da bi jih poslali v taborišče. Bo šlo?
wd40a148, 29.12.2021 ob 15:53
Odvisno kako daleč bo šlo. V najboljšem primeru rumena nalepka kot je že v kanadi, v najslabšem taborišča.
Super,tudi moja oba dedka sta nosila rumeno zvezdo in pristala v taborišču,eden na Poljskem,eden v Nemčiji,oba preživela,kdaj pridejo nalepke???
pa saj niste gladki, 29.12.2021 ob 16:01
Nihče te ne bo prisiljeval. Pač tam, kamor greš lahko zdaj s testom, potem ne boš mogel, preprosto. Služba zna biti večji haklc. Ampak ponekod je še dovoljeno hoditi v službo in se testirat, samo nič drugega ne boš mogel počet.
Pa nehajte s temi taborišči in nacisti itd. Sedanji “nacisti”, kot jih vi imenujete, so CEPLJENI!! Od vas želijo samo to, kar so tudi sami naredili. V taborišča so pa šli ljudje zato, ker so bili Židje in z ničimer niso mogli preprečit, da bi jih poslali v taborišče. Bo šlo?
od nas želijo to kar so sami naredili HAHAHAHAHAHHAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHAHAHAHH
HAHAHAHAHAHAHHAHA
A
AHAHAHHAHAHAHAHAH
AHA
AA
HAHAHAH
A
HHAHAHAH
A
HA
H
HAH
AH
AHA
HAHAHHAHAHAHAH
A
HAH
A
HAH
AH
HAHAHA
HAH
AHAHHA
H
AH
AH
A
A
HAHHAH
AH
darwindarko, 29.12.2021 ob 16:03
od nas želijo to kar so sami naredili HAHAHAHAHAHHAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHAHAHAHH
HAHAHAHAHAHAHHAHA
A
AHAHAHHAHAHAHAHAH
AHA
AA
HAHAHAH
A
HHAHAHAH
A
HA
H
HAH
AH
AHA
HAHAHHAHAHAHAH
A
HAH
A
HAH
AH
HAHAHA
HAH
AHAHHA
H
AH
AH
A
A
HAHHAH
AH
Debil, se ti je taca zaskočila na tipkah A in H?
Saj bo, saj bo.
drekonja tišina, 29.12.2021 ob 16:17
Povej naslov, sicer lahko čakam v nedogled. Ker ti boš bolj težko prilezel do mene, se strinjaš?
Kakor jst vem golazen ti veš kje je moj naslov saj ves čas nabijate kje sem in kako sem ter kakšen sem. Pridte golazen an pa zavedaj s da gremop na življenje in smrt.
govno jedno prokleto
Forum je zaprt za komentiranje.