Z veseljem bi spoznal povabil nekatere uporabnike foruma…
Večkrat sem že razmišljal, kako bi katere od uporabnikov tega foruma povabil na kako druženje, sok, kavica, čaj, piškoti, pecivo ali drugače preprosto druženje, da se spoznamo še izven foruma in postanemo morda prijatelji. Vendar pa je problem v tem, ker je praktično nemogoče vedeti ali je res ta nekdo, ki bi bil vabljen dejansko ta, katerega bi vabil. Kot se menjavajo nicki tako se menjavajo tudi osebnosti izza njih. Lumparija, pokvarjenost ljudi nima meja.
Lahko mi verjamete, da bi z največjim veseljem povabil tudi take in se nekako še bolj veselil le teh ampak le če bi vedel, da so to oni LUMPI in ne da bi bil sam v zmoti oni pa bi me popeljali v zmoto.
Namreč s tem ko enega podganjega človeka zradiraš, zradiraš celo leglo človeških podgan.
Vsekakor je smotano, če se tako izrazim, da ne vidim možnosti preko katere bi bil lahko v nekaj prepričan in navezal stik.
Vse to pa seveda kaže v kako glupem, pokvarjenem svetu živimo ali drugače kako pokvarjen je svet ljudi.
Čudno, da je bil samo en vesoljni potop, kot mu pravijo.
Prav imaš. Saj veš, ljudje kradejo starim uporabnikom vzdevke, ker vejo da njih ni več tu, da bi se branili.
Ljudje imajo več vzdevkov, in za njih izdelane različne osebnosti.
Forum je odličen kraj za psihopate, ki imajo 100 obrazov in hkrati nobenega. Saj masko nosijo že tako dolgo časa, da niti svojega obraza več nebi prepoznali. Vsaj taki so mene vedno nadlegovali.
In upam, da veš, da ta, ki te stalno žali je vrjetno pod drugimi vzdevki prijazen s tabo. Ker se psihopatu pač zdi, da tako ima moč manipulacije in ga to zabava.
Tega ne morem potrdti, ampak zelo vrjetno, da je tako.
Kokoši ???????, 16.12.2021 ob 23:22
Prav imaš. Saj veš, ljudje kradejo starim uporabnikom vzdevke, ker vejo da njih ni več tu, da bi se branili.
Ljudje imajo več vzdevkov, in za njih izdelane različne osebnosti.
Forum je odličen kraj za psihopate, ki imajo 100 obrazov in hkrati nobenega. Saj masko nosijo že tako dolgo časa, da niti svojega obraza več nebi prepoznali. Vsaj taki so mene vedno nadlegovali.
In upam, da veš, da ta, ki te stalno žali je vrjetno pod drugimi vzdevki prijazen s tabo. Ker se psihopatu pač zdi, da tako ima moč manipulacije in ga to zabava.
Tega ne morem potrdti, ampak zelo vrjetno, da je tako.
Tudi to je možno.
ti kokoška ena, 16.12.2021 ob 23:28
A se ti ne zdi, da malo preveč energije vlagaš v pisanje takih nebuloz? Kot da je to stvar življenja in smrti, če nekdo uporablja različne nicke na MONu.
Ti si prismojen, res. Pa še pedr povrh ?
Babura babja spokaj. Ta tema je samo za ljubitelje moških teles.
Avtor, si pomislil, da ljudje z razlogom pišejo na anonimni forum? Da nočejo biti javna osebnost, da nočejo razkriti kdo so?
Da ljudje pišemo pod različnimi niki, ker nočemo, da ostali veste kdo smo?
Mene ne zanima kdo si ti, ne zanima me kdo so drugi.
FB je stvar, kjer se pogovarjam z ljudmi, ki jih poznam. Ne fejk profile se pa sploh ne odzivam.
Tule pa želim anonimnost. Pa velika večina ostalih uporabnikov si tudi želi anonimnosti.
darwindarko, 16.12.2021 ob 23:09
Večkrat sem že razmišljal, kako bi katere od uporabnikov tega foruma povabil na kako druženje, sok, kavica, čaj, piškoti, pecivo ali drugače preprosto druženje, da se spoznamo še izven foruma in postanemo morda prijatelji. Vendar pa je problem v tem, ker je praktično nemogoče vedeti ali je res ta nekdo, ki bi bil vabljen dejansko ta, katerega bi vabil. Kot se menjavajo nicki tako se menjavajo tudi osebnosti izza njih. Lumparija, pokvarjenost ljudi nima meja.
Lahko mi verjamete, da bi z največjim veseljem povabil tudi take in se nekako še bolj veselil le teh ampak le če bi vedel, da so to oni LUMPI in ne da bi bil sam v zmoti oni pa bi me popeljali v zmoto.
Namreč s tem ko enega podganjega človeka zradiraš, zradiraš celo leglo človeških podgan.
Vsekakor je smotano, če se tako izrazim, da ne vidim možnosti preko katere bi bil lahko v nekaj prepričan in navezal stik.
Vse to pa seveda kaže v kako glupem, pokvarjenem svetu živimo ali drugače kako pokvarjen je svet ljudi.
Čudno, da je bil samo en vesoljni potop, kot mu pravijo.
Sprejemanje rizika je ključno za razvoj lastnih potencialov. In povsem se strinjam s teboj, da je treba dobro premisliti o možnih izidih in našem potencialu prevzemanja odgovornosti za te izide.
Po drugi strani pa lahko iz svojega zornega kota rečem, da sem pogosto vstopil v sobo polno tujih ljudi, neznancev, zapustil pa sem jo z zavedanjem, da smo vsi skupaj bili prijateöji, ki se do tiste priložnosti še nismo bili utegnili spoznati.
Glej, če te pot kdaj zanese na sever Nemčije, so ti moja vrata (kljub temu, da se pogosto ne strinjava v debatah) odprta. 😉
Nekateri enostavno ne razumete, pa če vam še 1000 krat razložim.
Eno je če ima negdo domišlijo in izumi posebne domišlijske like kot so Majda1948 ali xrobe. To plemeniti forum.
Eni pišejo vedno pod drugim vzdevkom, ker jim je to samo za sprostitev in uživajo v anonimnosti.
Nekateri pač zaradi pritiskov zamenjajo vzdevek. itd
Problem je pa ko nekateri več vzdevkov uporablajo za manipuliranje ljudi.
Ali ko pod glavnimi vzdevki se delajo fine in hočejo biti všečni in priljubljeni kot psihopatska narcisistična osebnost “matjazko(MATIAS)BTDT-Excell” medtem, ko kot anonimno sralo žali uporabnike po forumu.
In nebi bil presenečen, da je ravno to debil, ki stalno žali tudi DARWINADARKA.
Kokoši ???????, 16.12.2021 ob 23:47
Nekateri enostavno ne razumete, pa če vam še 1000 krat razložim.
Eno je če ima negdo domišlijo in izumi posebne domišlijske like kot so Majda1948 ali xrobe. To plemeniti forum.
Eni pišejo vedno pod drugim vzdevkom, ker jim je to samo za sprostitev in uživajo v anonimnosti.
Nekateri pač zaradi pritiskov zamenjajo vzdevek. itd
Problem je pa ko nekateri več vzdevkov uporablajo za manipuliranje ljudi.
Ali ko pod glavnimi vzdevki se delajo fine in hočejo biti všečni in priljubljeni kot psihopatska narcisistična osebnost “matjazko(MATIAS)BTDT-Excell” medtem, ko kot anonimno sralo žali uporabnike po forumu.
In nebi bil presenečen, da je ravno to debil, ki stalno žali tudi DARWINADARKA.
Pa kaj ne uvidiš, da je vse to štos? Zakaj tako resno jemlješ to skrpucalo od foruma?
Če se počutiš napadenega, lahko enostavno klikneš stran. Dejstvo je, če nad teboj izvajajo mobing, je to, ker se jim pustiš in reagiraš.
Don’t feed the troll, kakor se reče v angleščini 🙂
z razlogom, 16.12.2021 ob 23:32
Avtor, si pomislil, da ljudje z razlogom pišejo na anonimni forum? Da nočejo biti javna osebnost, da nočejo razkriti kdo so?
Da ljudje pišemo pod različnimi niki, ker nočemo, da ostali veste kdo smo?
Mene ne zanima kdo si ti, ne zanima me kdo so drugi.
FB je stvar, kjer se pogovarjam z ljudmi, ki jih poznam. Ne fejk profile se pa sploh ne odzivam.
Tule pa želim anonimnost. Pa velika večina ostalih uporabnikov si tudi želi anonimnosti.
Kar se tiče anonimnosti je stvar v tem, da ne glede na to ali si anonimen ali ne puščaš vtis na tem svetu prav tako na družbi.
Tenziteto biti anonimen ima največjo tisti, ki ne želi odgovarjati za lastne vtise, ki jih oddaja.
Zato je prva tenziteta npr. lopova v tem, da se ga ne odkrije.
Saj ni potrebno razlagati, kakšen forum je to, saj smo sami lahko priča temu.
Dejstvo je, da s takimi “ugodnostmi”,ki jih nudijo tako imenovane novodobne tehnologije, kjer se lahko nekdo skrit in v inkognito načinu izživlja nad ostalimi na raznovrstne načine terja svoj davek.
No ta davek se kaže že dolgo, ker pa je v porastu pa bo davek zaobsegel večino ljudi na zemlji.
Ko stojiš odkrito pred 100 imi ljudmi boš drugače premislil, drugače reagiral ter drugače se odzval, če nisi povsem iskren. Če pa si iskren pa se boš enako odzval tako pred ljudmi, kot v anonimnosti. No iskati takega,ki bi bil povsem iskren in v vsem bo težko najti. Čeprav naj bi ga vsak imel pri sebi v srcu in duši.
Anonimnost je zato mnogim zelo privlačna seveda pa s tem za mnoge pogubna.
Kaj potem predlagati registracijo in biti neanonimen za vse? SEVEDA NE.
Biti to kar si in se ne sprenevedati ter igrati nekaj kar nisi, ker prej ali slej boš dobil svojo porcijo nazaj.
Povedal sem že in spet bom.
Nihče z lažjo in kot laž ni prišel na svet, ker stvarstvo,ki nas obudi ne deluje po krivici, laži ter zmoti.
To je povsem preprosto razumeti v smislu, da tudi stvari ne delujejo, če bo nekaj nejasno, nepravilno sestavljeno in podobno.
Vsaka napaka, vsaka negotovost, vse kar ni v skladu in v pravilnem redu se bo nekje poznala in poznalo.
Tudi računalniški sistem ima poimenovanja po tem. No tega mnogi ne vedo saj mnogi vidijo svet le kot se jim PREDSTAV-lja.
Ne vidijo ga pa z lastnimi očmi.
Namreč program, ki vsebuje napako se javi, kot INVALID PROGRAM.
Tisti, ki ima modrost lahko opazi neko povezavo z rojenimi ljudmi.
darwindarko, 16.12.2021 ob 23:53
Kar se tiče anonimnosti je stvar v tem, da ne glede na to ali si anonimen ali ne puščaš vtis na tem svetu prav tako na družbi.
Tenziteto biti anonimen ima največjo tisti, ki ne želi odgovarjati za lastne vtise, ki jih oddaja.
Zato je prva tenziteta npr. lopova v tem, da se ga ne odkrije.
Saj ni potrebno razlagati, kakšen forum je to, saj smo sami lahko priča temu.
Dejstvo je, da s takimi “ugodnostmi”,ki jih nudijo tako imenovane novodobne tehnologije, kjer se lahko nekdo skrit in v inkognito načinu izživlja nad ostalimi na raznovrstne načine terja svoj davek.
No ta davek se kaže že dolgo, ker pa je v porastu pa bo davek zaobsegel večino ljudi na zemlji.
Ko stojiš odkrito pred 100 imi ljudmi boš drugače premislil, drugače reagiral ter drugače se odzval, če nisi povsem iskren. Če pa si iskren pa se boš enako odzval tako pred ljudmi, kot v anonimnosti. No iskati takega,ki bi bil povsem iskren in v vsem bo težko najti. Čeprav naj bi ga vsak imel pri sebi v srcu in duši.
Anonimnost je zato mnogim zelo privlačna seveda pa s tem za mnoge pogubna.
Kaj potem predlagati registracijo in biti neanonimen za vse? SEVEDA NE.
Biti to kar si in se ne sprenevedati ter igrati nekaj kar nisi, ker prej ali slej boš dobil svojo porcijo nazaj.
Povedal sem že in spet bom.
Nihče z lažjo in kot laž ni prišel na svet, ker stvarstvo,ki nas obudi ne deluje po krivici, laži ter zmoti.
To je povsem preprosto razumeti v smislu, da tudi stvari ne delujejo, če bo nekaj nejasno, nepravilno sestavljeno in podobno.
Vsaka napaka, vsaka negotovost, vse kar ni v skladu in v pravilnem redu se bo nekje poznala in poznalo.
Tudi računalniški sistem ima poimenovanja po tem. No tega mnogi ne vedo saj mnogi vidijo svet le kot se jim PREDSTAV-lja.
Ne vidijo ga pa z lastnimi očmi.
Namreč program, ki vsebuje napako se javi, kot INVALID PROGRAM.
Tisti, ki ima modrost lahko opazi neko povezavo z rojenimi ljudmi.
A ne bi ti raje spisal kakšno knjigo?
Tako poglobljeno razmišljanje na tem smetnjaku od foruma je odveč.
jao jao jao, 16.12.2021 ob 23:52
Pa kaj ne uvidiš, da je vse to štos? Zakaj tako resno jemlješ to skrpucalo od foruma?
Če se počutiš napadenega, lahko enostavno klikneš stran. Dejstvo je, če nad teboj izvajajo mobing, je to, ker se jim pustiš in reagiraš.
Don’t feed the troll, kakor se reče v angleščini 🙂
Ne, fora je ravno v tem, da se jim ne pustim. Prav zabavam se, ko jih toliko strem, da jim popustijo živce.
Saj lahko pogledaš mojo temo “Matjazko, BTDT, Excell so ista oseba. Multivzdevek”. Tam lahko vidiš kako sem jih dregnil do krvi in kako jim živci popuščajo in norijo in delajo budale iz sebe, da lahko vsi vidijo kakšni kreteni so.
Če samo umenim, slabi dve desetletji nazaj sem že sodeloval na nekem forumu. Samo, da je tam prišlo do tega, da so se naše virtualno forumsko živlenje in resnično živlenje pomešali in se je za njih slabo končalo.
Grenivka422, 17.12.2021 ob 00:02
O Darwin, jaz sem to nekje tudi omenila, en spoznavni večer ob kavi, samo se bojim, da bi večer klavrno končal, bi se stepli heheh, toliko različnih egotov in katakterjev ??? nekdo pa bi moral preverjat tudi PCT heheheh
Pa še njega bi pretepli. Najbrž bi bil prvi na vrsti. 😉
v bistvu je obratno, 17.12.2021 ob 00:00
Pred 100-imi ljudmi je težko biti iskren in pristen, medtem ko anonimno lahko izraziš svojo resnično mnenje po ljubi volji.
Anonimnost je zakon. Maske padejo dol. Pravi karakter ljudi pride na plan.
Internet je bolj realen od reale, kakor hecno se to sliši 🙂
Ne drži.
Zakaj ne? Zato, ker anonimnost je neke vrste maska v simboličnem smislu.
Zato ne padejo maske ampak si jih nadenejo mnogi.
Ker je toliko več mask in brezobraznih (bezobraznih) ljudi, ki to več niso pa se tudi dogajanje spremeni v nekaj kar ni človeško ali humano, kot rečemo moralnim vrednotam.
Namreč zakaj se sploh reče humano?
Human veste, da se navezuje na človeka. To dejstvo naj bi izhajalo od prvega človeka pa do danes. Humanost ,ki se navezuje na moralo, etiko, srčnost, usmiljenje itd. se zato navezuje na človeka in kaže, govori, kakšen je dejanski pravi človek. Ta človek ni pokvarjen, ni lažniv, manipulatorski ali strnjeno gnusoben temveč obratno. Ima svoj glas, ima svoj stas, jaz vsekakor pa obraz.
Grenivka422, 17.12.2021 ob 00:34
Za idesi:
Ja en čez drugega bi se lomili in tolkli: vakserji-antivakserji, pedri-kurbe, normalni-nenormalni ????????? nekak pa vseeno verjamem da bi bilo zanimivo druženje, Darwin pa bi nam lepo na kitarco špilal heheh
To je pa malo verjetno, da bi se tako zgodilo.
Forum je zaprt za komentiranje.