Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z veseljem bi spoznal povabil nekatere uporabnike foruma…

Z veseljem bi spoznal povabil nekatere uporabnike foruma…

Za Kokoši.

Odgovor na objavo uporabnika
Motiš se, 17.12.2021 ob 01:11

Kokoši ???????, 16.12.2021 ob 23:47

Nekateri enostavno ne razumete, pa če vam še 1000 krat razložim.

Eno je če ima negdo domišlijo in izumi posebne domišlijske like kot so Majda1948 ali xrobe. To plemeniti forum.

Eni pišejo vedno pod drugim vzdevkom, ker jim je to samo za sprostitev in uživajo v anonimnosti.

Nekateri pač zaradi pritiskov zamenjajo vzdevek. itd

Problem je pa ko nekateri več vzdevkov uporablajo za manipuliranje ljudi.

Ali ko pod glavnimi vzdevki se delajo fine in hočejo biti všečni in priljubljeni kot psihopatska narcisistična osebnost “matjazko(MATIAS)BTDT-Excell” medtem, ko kot anonimno sralo žali uporabnike po forumu.

In nebi bil presenečen, da je ravno to debil, ki stalno žali tudi DARWINADARKA.

Kaj, si mnenja, da samo eden žali majmuna? Tu se pa krepko motiš. Morda ti še ni jasno kakšen karakter je ta kreten, ampak ljudje vidijo da je to gnida od človeka in reagirajo primerno.

Pjanc usran

Darwin:

Med ljudmi zdravega razuma in prave srčnosti se druženje seveda ne bi smelo klavrno končati temveč prihodnosti radovati.

Moj odgovor:

Ja, tako bi moralo biti, samo je žal vse preveč razdivjano.  Kako pa gre pesmica?

Za Darwina

He he eni smo se že srečali in se redno srečujemo. Zakaj misliš, da so ZSji?

Kokoši ???????, 17.12.2021 ob 00:02

jao jao jao, 16.12.2021 ob 23:52

Pa kaj ne uvidiš, da je vse to štos? Zakaj tako resno jemlješ to skrpucalo od foruma?

Če se počutiš napadenega, lahko enostavno klikneš stran. Dejstvo je, če nad teboj izvajajo mobing, je to, ker se jim pustiš in reagiraš.

Don’t feed the troll, kakor se reče v angleščini 🙂

Ne, fora je ravno v tem, da se jim ne pustim. Prav zabavam se, ko jih toliko strem, da jim popustijo živce.

Saj lahko pogledaš mojo temo “Matjazko, BTDT, Excell so ista oseba. Multivzdevek”. Tam lahko vidiš kako sem jih dregnil do krvi in kako jim živci popuščajo in norijo in delajo budale iz sebe, da lahko vsi vidijo kakšni kreteni so.

Če samo umenim, slabi dve desetletji nazaj sem že sodeloval na nekem forumu. Samo, da je tam prišlo do tega, da so se naše virtualno forumsko živlenje in resnično živlenje pomešali in se je za njih slabo končalo.

Kaj pa si jim naredil?

Jao, kdor se želi, se srečuje. Ja, v reali je tudi lajf, tudi ljudje, brez mona. In tam se pač srečuješ.

Kdor se želi srečevat z monovci, se definitivno tudi srečuje.

Če se dva ujameta, se komot srečata.

Če pa misliš, da večino zanima kdo so monovci, se pa motiš. Večini dol maha kdo je kdo tu gor. Večina se srečuje z ljudmi, ki so jim zanimivi. Tako v reali. Ne rabi se ubadat z neznanci tu gor.

Mene pa bolj zanima.. a piškote bi sam speku??

CrazY FroG ?, 17.12.2021 ob 08:09

Mene pa bolj zanima.. a piškote bi sam speku??

Ugibam, da je to približno toliko verjetno, kot to, da bo sam zvaril pivo in iztisnil jabolčnik. 😉

idesi, 17.12.2021 ob 08:12

Ugibam, da je to približno toliko verjetno, kot to, da bo sam zvaril pivo in iztisnil jabolčnik. 😉

Mja Darwin je sposobn dec, zihr sam vse poštima.. goji kavo in zelišča za čaj.. one man band, one man kitchen.. darwin a to kukije pečeš?

pa ti idesi pečeš kaj??

pa sej ni panike, tud mi, ki pišemo pod istim nikom in smo bili prej registrirani ( sem večkrat probal oddat kot registriran komentar pa ni šans, tudi z drugim nikom) smo anonimni. Sam sem že dolgo tukej, pa sem v tem času videl edino di perota, da je napopal svojo sliko in celo sliko žene.. Ampak s tem je tako, človek pač več časa preživi v tujini, kot na tem ozemlju, pa itak filozofira tako, da ga razumejo samo redki. Mu je pa treba vseeno kapo dol dat za to, da se tako pokaže vsem udeležencem na tem forumu.

Če bi ljudje blizu mene, redno brali ta forum in videli, da sem jst pod tem nikom, bi rekli, to ni res, edino za politiko mi bi čestitali, ker se družim s takimi, ki isto razmišljajo kar se politike tiče, z mnenjem, da so levi slabi, s(d)s greznica z pacintom  na čelu pa še slabša.. Bi bilo pa prvo vprašanje, zakaj sem si dal tak nik kot ga imam, saj mi niti risanke nikoli niso bile ok., kot tudi špinača ne..

Najbolj nikakvi so ljudje, ki celo v isti temi pišejo z več niki in seveda tisti, ki komentirajo politiko kot koprive, za te se pa itak ve, kateri stranki pripadajo. Ampak virtuala žal ne pozna fair play a, se pa pokaž pravi obraz ljudi, ki jih vsak človek z življenjsko kilometrino takoj spozna in točno ve, kako hinavski in nevarni so, pač negativci… tako da, če že sodeluješ v tem, moreš imet trdo kožo v smislu, kot poje R. Šerbedžija v komadu, Ne daj se Ines.

Popay npr, 17.12.2021 ob 08:19

pa sej ni panike, tud mi, ki pišemo pod istim nikom in smo bili prej registrirani ( sem večkrat probal oddat kot registriran komentar pa ni šans, tudi z drugim nikom) smo anonimni. Sam sem že dolgo tukej, pa sem v tem času videl edino di perota, da je napopal svojo sliko in celo sliko žene.. Ampak s tem je tako, človek pač več časa preživi v tujini, kot na tem ozemlju, pa itak filozofira tako, da ga razumejo samo redki. Mu je pa treba vseeno kapo dol dat za to, da se tako pokaže vsem udeležencem na tem forumu.

Če bi ljudje blizu mene, redno brali ta forum in videli, da sem jst pod tem nikom, bi rekli, to ni res, edino za politiko mi bi čestitali, ker se družim s takimi, ki isto razmišljajo kar se politike tiče, z mnenjem, da so levi slabi, s(d)s greznica z pacintom  na čelu pa še slabša.. Bi bilo pa prvo vprašanje, zakaj sem si dal tak nik kot ga imam, saj mi niti risanke nikoli niso bile ok., kot tudi špinača ne..

Najbolj nikakvi so ljudje, ki celo v isti temi pišejo z več niki in seveda tisti, ki komentirajo politiko kot koprive, za te se pa itak ve, kateri stranki pripadajo. Ampak virtuala žal ne pozna fair play a, se pa pokaž pravi obraz ljudi, ki jih vsak človek z življenjsko kilometrino takoj spozna in točno ve, kako hinavski in nevarni so, pač negativci… tako da, če že sodeluješ v tem, moreš imet trdo kožo v smislu, kot poje R. Šerbedžija v komadu, Ne daj se Ines.

Popay.. zakaj si Popay? Zrt pipe?

Stare dzombe kot pravi popaj npr desi, popaj, replika, zaratrose itd kot bi jih ze poznala :))))

Kar se tice pa “sposojanja” nikov je pa to ze stara praksa, vse nase nike so si ze sposodili in pisali bedarije pod nasimi niki. Nic novega. Najbolj so pa tecne podrumske ovce (beri politicni drekatorji) ker vidis da so placanci, poceni radna snaga pac.

CrazY FroG ?, 17.12.2021 ob 08:18

Mja Darwin je sposobn dec, zihr sam vse poštima.. goji kavo in zelišča za čaj.. one man band, one man kitchen.. darwin a to kukije pečeš?

pa ti idesi pečeš kaj??

V mladih letih sem ter tja pohal. 😉

Mislim, da vas  v teh časih registriranih/ s stalnimi niki, obiskuje forum nekje okoli 10 ljudi. Komot se dobite, v čem je problem? Lahko vam jaz piškote spečem.

žabica, če bi ti tam lepo skakljala bi tudi jaz prišel in prinesel kaj za pod zob….:))

Včasih si ne zapomnim s katerim nikom sem v temi že komentirala in zberem drugega. Ponavadi sem tako ali tako “anonimno”, v tem primeru ti pa dodeli zraven cifro, vsakič drugačno. Da bi preverjala katero sem imela nazadnje in to pripisala, se mi res ne ljubi. Nekaj let sem pisala tudi kot registriran uporabnik, ampak v stanju kot je ta forum sedaj, me to sploh več ne pritegne.

Sem nevidno. Dva bi se rada nekje srečala. V fizičnem svetu. Obadva sta perfektna, v resnici več kot perfektna. Filmska scena brez snemalca.

CrazY FroG ?

Ko sem prvič uletel na ta forum, sem hotel pisat pod Joker, pa nisem mogel oddat komentarja…., pol sem hotel oddata komentar pod nikom Nategnem te nežno…. ampak se mi je zdel preveč neresen za ta forum, nakar sem se spomnil bivšega soiigralca, ki je na žalost umrl v promeni nesreči, je bil pa najbolj popularen v ekipi, spomnim se komentarjev starejših soigralcev, ko je zajebal kakšno akcijo na tekmi in je bilo dosti smeha zaradi tega, na njegov račun, tip je bil svetovna faca..

Jst sem pa človek tradicije in, ko sem oddal prvi komentar pod tem nikom bi pol , če bi pisal pod drugimi niki imel občutek, da sem prevaral svoj karakter, to pa ne gre pri meni, ker stojim za svojimi besedami..

Recimo, zdi se mi, da tudi pri tebi ne bi šlo, da bi pisala pod drugimi niki tukej, preprosto zato, ker se vidi, da ti je ta forum čista zajebancija in sprostitev v pozitivnem smislu, seveda, tudi zaradi nika…, nekako se to vidi pri vsakemu udeležencu po stilu njegovega pisanja ampak jebi ga, troli so zajebani in predvsem zlobni, lahko tako naredijo, da ti komot vzamejo “tvoj” nik, pa maš štalo v kateri ni več zajebancije..

Popay npr, 17.12.2021 ob 08:58

CrazY FroG ?

Ko sem prvič uletel na ta forum, sem hotel pisat pod Joker, pa nisem mogel oddat komentarja…., pol sem hotel oddata komentar pod nikom Nategnem te nežno…. ampak se mi je zdel preveč neresen za ta forum, nakar sem se spomnil bivšega soiigralca, ki je na žalost umrl v promeni nesreči, je bil pa najbolj popularen v ekipi, spomnim se komentarjev starejših soigralcev, ko je zajebal kakšno akcijo na tekmi in je bilo dosti smeha zaradi tega, na njegov račun, tip je bil svetovna faca..

Jst sem pa človek tradicije in, ko sem oddal prvi komentar pod tem nikom bi pol , če bi pisal pod drugimi niki imel občutek, da sem prevaral svoj karakter, to pa ne gre pri meni, ker stojim za svojimi besedami..

Recimo, zdi se mi, da tudi pri tebi ne bi šlo, da bi pisala pod drugimi niki tukej, preprosto zato, ker se vidi, da ti je ta forum čista zajebancija in sprostitev v pozitivnem smislu, seveda, tudi zaradi nika…, nekako se to vidi pri vsakemu udeležencu po stilu njegovega pisanja ampak jebi ga, troli so zajebani in predvsem zlobni, lahko tako naredijo, da ti komot vzamejo “tvoj” nik, pa maš štalo v kateri ni več zajebancije..

uuuuuuhhh, kako je pa to tako ogromno ratalo, ma ta tehnika tukej je čist v qurcu…

Huda deteljica??

Hvala za razlago.. joker je zanimiv lik, nategnem te nežno bi povzročil pa porast samozadovoljevanja med uporabniki foruma ? s kerim športom se/si se ukvarjal? Ja moj nick.. hmm recimo, da je sam hec ja ? zanimivo pa, da kljub temu, da se sama okronam za “noro” najdeš izvirneše, ki z užitkom servirajo: ee ti si res crazy.. a dd, nizka kao??

Anonimno 2331, 17.12.2021 ob 08:51

žabica, če bi ti tam lepo skakljala bi tudi jaz prišel in prinesel kaj za pod zob….:))

Ja pa iii, to sm rabla!?

Brez točke srečanja ne gre. Včasih je kdo napisal tako, da bo ob nekem določenem času nekega dne pod uro na kolodvoru s časopisom v roki. To je samo kot primer.

Ni se treba truditi okrog peke, vam jaz pošljem tistih par zadev, ki mi uspejo. Domače baklave smo ravno pokončali. Včasih mi uspejo bolj, včasih pa manj… Res pa so količine pri meni bolj skromne..

Ja in v čem je problem? Tisti, ki imate tako nujo spoznavati monovce, se pač zmenite pa se dobite.

Vam kdo brani?

Bi kdo povabil BTDTja?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close