Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z veseljem bi spoznal povabil nekatere uporabnike foruma…

Z veseljem bi spoznal povabil nekatere uporabnike foruma…

Jaz sem pripravljena takoj se odzvati tvojemu povabilu. Ze dolgoo me ni nihce povabil na dejt.

@CrazY FroG

Šport z žogo, ki je moja religija… Veš s tem je tako, če maš to v duši, je isto kot z verniki….  Oni , kamorkoli pridejo v nove kraje prvo poiščejo cerkev, pri takih kot sem jst pa kamorkoli pridemo, gremo prvo pogledat kje je igrišče..  in pol se postaviš ob igrišču, skeniraš v kakšnem stanju od oznak na igrišču in vsega drugega, močno vdihneš, da začutiš energijo tega igrišča in izdihneš…, 1x pač za vedno, hehe..

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 16.12.2021 ob 23:09

Večkrat sem že razmišljal, kako bi katere od uporabnikov tega foruma povabil na kako druženje, sok, kavica, čaj, piškoti, pecivo ali drugače preprosto druženje, da se spoznamo še izven foruma in postanemo morda prijatelji. Vendar pa je problem v tem, ker je praktično nemogoče vedeti ali je res ta nekdo, ki bi bil vabljen dejansko ta, katerega bi vabil. Kot se menjavajo nicki tako se menjavajo tudi osebnosti izza njih. Lumparija, pokvarjenost ljudi nima meja.

Lahko mi verjamete, da bi z največjim veseljem povabil tudi take in se nekako še bolj veselil le teh ampak le če bi vedel, da so to oni LUMPI in ne da bi bil sam v zmoti oni pa bi me popeljali v zmoto.

Namreč s tem ko enega podganjega človeka zradiraš, zradiraš celo leglo človeških podgan.

Vsekakor je smotano, če se tako izrazim, da ne vidim možnosti preko katere bi bil lahko v nekaj prepričan in navezal stik.

Vse to pa seveda kaže v kako glupem, pokvarjenem svetu živimo ali drugače kako pokvarjen je svet ljudi.

Čudno, da je bil samo en vesoljni potop, kot mu pravijo.

Organiziraj piknik. Je že bilo par piknikov organiziranih na SČ. Seveda se detaljnje informacije potem delijo le preko ZS, kateri so zainteresirani.

Bejž, bejž. Bi ti vabo koga? Povej? Robija, ki mu v rit lezeš in Grenivko, ki tebi v rit leze. Potem so tu še samo tvoji alteregi, ker si alergičen, če se kdo v celoti ne strinja s tabo ti ne kima in te ne hvali, bedak. Ne veš jih pet skupaj našteti.

Vstop samo bosim. Ozemljimo se.

Glupec, 17.12.2021 ob 14:23

Bejž, bejž. Bi ti vabo koga? Povej? Robija, ki mu v rit lezeš in Grenivko, ki tebi v rit leze. Potem so tu še samo tvoji alteregi, ker si alergičen, če se kdo v celoti ne strinja s tabo ti ne kima in te ne hvali, bedak. Ne veš jih pet skupaj našteti.

Za tisto ritno luknjo sem pa prevelika ??? jaz se odzovem na teme, ki so mi blizu in zanimive. Pišem tudi pri ljubezenskih starševskih zadevah, kulinariki, tam kjer nisem doma in se ne spoznam ali če ni tema zame, se pač izognem in grem dalje. Tu sem za hec, večkrat se tudi nasmejim in nobenega ne poznam.

@CrazY FroG ?

Darwin kar sam speče nč bat. Pa v 90 % mu uspe okusno.

20211124-085213

20211124-101423

20211102-030859

Jst se ne  morem dobit

ne izpolnjujem pct

??

ja pa dobite se a ne, 17.12.2021 ob 10:14

Ja in v čem je problem? Tisti, ki imate tako nujo spoznavati monovce, se pač zmenite pa se dobite.

Vam kdo brani?

Kaj, da bo šel z maminega podstrešja? Ta bo pa težka.

Darmun težko kam, 17.12.2021 ob 18:10

Kaj, da bo šel z maminega podstrešja? Ta bo pa težka.

Mene pa zanima če maš ti počiščeno tvoje podstrešje? Matr ste eni res pravi zajedalci, ne znate se sprostit pohecat, samo bruhanje žolča

darwindarko, 17.12.2021 ob 16:41

20211124-101423

Mmmmm.. kaj je tole? Ja lj.. za ožent? samske naval. Še poročno bo sam špilal ?

Tvoje podstrešje, 17.12.2021 ob 19:14

Mene pa zanima če maš ti počiščeno tvoje podstrešje? Matr ste eni res pravi zajedalci, ne znate se sprostit pohecat, samo bruhanje žolča

Seveda se znamo pohecat. Še posebej ko je tema o debilu, ki misli da je zemlja ravna. Neomejerno heca je s takim.

Decko je pravi za ozenit.

Kaj zdaj? Ste se že uspeli zmenit kaj? Kje? Kdaj?

Jutri ob 15. uri v gostilni “Peglez’n” na Bledu?

No, pa sem ubil temo. 🙁

Za idesi:

dolgolaskica me je spomnila, da moramo izpolnjevat pct 🙂 tole iz pečice pa je naravnost njami

Grenivka422, 17.12.2021 ob 21:42

Za idesi:

dolgolaskica me je spomnila, da moramo izpolnjevat pct 🙂 tole iz pečice pa je naravnost njami

Bilo,bilo je NJAMI 😉

darwindarko, 17.12.2021 ob 21:46

Bilo,bilo je NJAMI 😉

Si lepo povabil, noben ni bil za to, na koncu sam pojedel heheh super zgleda 🙂

Grenivka422, 17.12.2021 ob 22:05

Si lepo povabil, noben ni bil za to, na koncu sam pojedel heheh super zgleda 🙂

Koga bo pa Darmunčino vabil? Prijateljev nima, družine nima, sodelavcev sploh ne, še bežnih znancev ni.

Pa tudi če bi bili, kdo bi pa hotel preživljati svoj čas ob takemu maloumnemu narcisistu?

Koga, 17.12.2021 ob 22:29

Koga bo pa Darmunčino vabil? Prijateljev nima, družine nima, sodelavcev sploh ne, še bežnih znancev ni.

Pa tudi če bi bili, kdo bi pa hotel preživljati svoj čas ob takemu maloumnemu narcisistu?

Ti. Saj še tu ne moreš brez mene. Če mene ni še ti besede nimaš.

tebi sem ata mama teta stric ti pa meni prase ki ga futram in krog je sklenjen

Saj še nisem vabil. Sem povedal, da razmišljam o tem. Sploh pa se pecivo lahko novo speče ali pa piškoti.

darwindarko, 17.12.2021 ob 22:56

Saj še nisem vabil. Sem povedal, da razmišljam o tem. Sploh pa se pecivo lahko novo speče ali pa piškoti.

Za @Grenivka422

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close